Manžel v práci a žena sama doma. Ako ste na tom vy?

:-|
Odpovedať
1
2
6
Ahojte baby :-) Ja len ci sa niekto nudite a ci niesom sama... SAMA DOMA... je to hrozne ked nieje vas manzel alebo priatel doma :-)
Odpovedať
no urcite nie si sama :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to je nas vice kdo je sam doma a manzel dela.. teda skoro manzel svatba 3.7.2010 on je to Dj takze dela jen nocni... jeste ze sme si poridili psika ve februaru...
Odpovedať
lucie..a ty nechodis s nim? ved to je celkom sranda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no chodivala sem ale kdyz ono je to furt to same.. a me se nejak nechce posledni dobou.. radsi sem doma akoukam telku a aspon rano vstanu v klidu a nejsem ko cely den... jelikoz ja kdyz jdu ven tak pak se z toho zotavuju tyden.. pac sem nedospana atak podobne.. a co ze vy baby tu sedite v sobotu na netu a nejste nekde na drinku?
Odpovedať
:-) hehe no niesom sama ja viem :-D ale je to hrozne vazne kedze len sedim a cucim a viem ze je tu ticho ani hudba mi uz nepomaha.. no som jednoducho taka zamilovana, ze neviem vydrzat ani den bez mojho manzela :-D tak som sa zverila no :-D
Odpovedať
Profilova fotka
musska: nejsi jedina.. ja taky sedim doma koukam tv ale nic tam neni takze litam z beremka na modryhokonika ale tam to je taky nejake mrtve aspon sem teda zatim nikam poradne nezapadla.. tak sem rada ze aspon tu nekdo je... tak o sobe nekdo neco reknete.. .uz mate po svatbe? ci pred? :-)
Odpovedať
Ja mam po svadbe asi uz 4 mesiac to bude zachvilu .. takze super... Moj manzel je vlakveduci takze tak no :-) A ja studujem Pedagogicku skolu :-)
Odpovedať
no ja mam mileho vynimocne pri sebe :-D ale my sme taki zazrani do pocitacov,ze sa akosie nevenujeme jeden druhemu..ale potrebujeme trocha vypnut,tak kazdy si robi cosi na pc :-D mne to celkom pomaha..odreagovat sa tu..a este aj pisem so sestrou,kedze tu som uz hoodne dlho nevidela.. a preco nie sme vonku? dnes sa tu vsade slavi halloween,tak ma to nelaka a ja akosi ani nemam s kym poriadne ist von,kedze tu takmer nikoho nepoznam
Odpovedať
musska..blahozelam ku svadbe..a by si sa mohla pochvalit nejakymi fotkami :-)
Odpovedať
:-) kludne sem mozem dat zo dve alebo zopar ale .. dlho som tu nebola a nikdy som sem nedavala fotky tak mi musite poradit tak abyste ich vy videli ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to jo.. tu je taky halloween a to me nebere loni mel pritel volno tak sme parili.. no ale letos to nejak nevyslo.. takze sedim doma piju cajicek a psik vedle me lezi.. jinak i kdyz sme oba doma tak sme taky na svojich notasich a skoro si jeden druheho nevsimame.. takovy odpocinek.. jako sme spolu ale delame si co chceme... ponorku teda za posledni 3 roky nemame.. jeste ze tak... taky nemam skoro s kym chodit na drink je to silene... a kde bydlite holky?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja byvam v Brezne na Slovensku :-D A na drinky nechodim, lebo na to nemam v podstate cas...
Odpovedať
Profilova fotka
ja bydlim uz poslednich 5 let v Anglii kousek od Oxfordu.. u me by aji ten cas byl ale spis je to lenost... dneska sem mohla jit ale nechtelo se mi jit chystat a tak podobne.. takze radsi sedim doma..
Odpovedať
:-) jj to poznam....
Odpovedať
Profilova fotka
no tak snad se tu k nam nekdo prida nebo si fakt budu pripadat blbe ze sedim v sobotu doma hi hi ze bych jeste vyrazila do ulic? :-D :-D :-D
Odpovedať
:-D :-D :-D tak proc ne :-D
Odpovedať
my nejsme s přítelem siamský dvojčata, takže bez sebe dokážeme vydržet
Odpovedať
Profilova fotka
ono to neni o siamskych dvojcatech jen tu debatime o tom ze kluci jsou v praci a my sedime doma... to je cele...
Odpovedať
ja som v zapadnom londyne :-N a prave som skontrolovala,mame to 476 dni od svadby :-D :-D :-D pridanie fotiek je jednuduche..das vytvorit album a vlozis fotky z pc..len nesmu byt prilis velke ;-)
Odpovedať
:-D to je sila vsade sa najde niekto kto vidi za vsetkym problem :-) no asi som si este nezvykla... nechcem teraz narazat len podotykam :-) Presne ako hovori luciebx
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je super dalsi napul anglicanka... a jak se ti tu libi zatim? ja sem spokojena teda az na ty doktory.. jsou to matlaci.... samej ind a paki a mysli si ze na vse je ibubrofen na bolest.. magori.. ale jinak si nestezuji :-D :-D
Odpovedať
Dakujem moja :-) Ale asik teraz nebudem pridavat ak nevadi lebo by to bolo kusok komplikovane :-) tak mozno zajtra :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jojo jen pridej az se ti bude hodit rady se mrkneme
Odpovedať
:-) oki
Odpovedať
hladam akurat cosi na nete,ale moznos om nasla :-N no ja to tu zacinam neznasat..ale to je tymi ludmi..byvam v oblasti,kde su sami indovia..a je to bordel a smrad ]-( doktorov mi ani nespominaj..v pondelok idem k nejakemu novemu,vraj je super,tak potom mozem napisat moje pocity,lebo toho som este nevidela..ale chcem cosi od neho,tak hadam bude pristupny..len si musim nachystat nejake papiere v testov..nech ho presvedcim a ukazem,ze fakt s tym mam problem..ale inac pohoda..jeden ma tu stale zenie do operacie ]-( a s takou lutostou mi daval antibiotika,ze som normalne neverila :-D
Odpovedať
musska> klidně si narážej, mně to neva :) mně spíš přišlo, že vidíte děsnej problém v tom, že jste jednou samy
Odpovedať
Profilova fotka
gs208: tady ale neni zadnej problem ze jsme samy jen si povidame co takhle delaj jiny holky kdyz chlapy delaj nocni... muj dela nocni streda ctvrtek patek sobota... takze jako ono to neni ze sem jednou sama... proste neni co delat tak si tu pisem.. jestli je to pro tebe problem TAK SEM NELEZ !!
Odpovedať
:-) gs208 -- > nevidim v tom desny problem, ze som sama, ale ide o to, ze clovek je taky zamilovany, ze to vazne skoro nevie ten jeden den vydrzat... ale vlastnne kazdy ma na to iny nazor... a ja mu to neberiem ja som jednoducho zalozila taku temu, lebo viem, ze niesom sama :-D A chcem si s niekym porozpravat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
leatea: no mas recht pac ja chodila od novembra k doktorum pokazdy sem mluvila s nekym jinym sama cerna huba a to nejsem rasista.. ale uz me stvou pac si me prehazuji jako horky brambor a jakykoliv vysetreni sem chtela tak sem si ho musela vylozene vyzadat a kdo je tu pak doktor .. aji laparo sem si nechala napsat abych ho podstoupila.. no cely roky v cr mi rikaji co mam za problem kdyz sem sla na laparo a najednou tu zadnej problem neni.. tak nechapu kde berou ty doktorsky papiry.. .
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?