Manžel oslavuje 30 rokov. Čo vymyslieť?

Caute dievcata, potrebujem vasu pomoc. Priblizne o mesiac sa bude konat oslava piatich tridsiatnikov, z ktorych je vacsina mladozenacov z tohto roka. Ako spravne manzelky by sme chceli pripravit nejake prekvapenie, ktore bude vtipne, ...... No fakt ma nic nenapada. Tematika oslavy je Kuba, Latino, Mexico .... Dakujem za horuce napady! Mozno aj niekde odkukane, vyskusane, :-)
Odpovedať
Ahoj.Mozem ti len napisat aky darcek dala moja kamaratka svojmu manzelovi na 30-ku.Kupila velky ram a dala zaramovat fotku svojej mami,cize manzel dostal zaramovanu svokru s textom:Ked sa citis byt sam,pozri sa na mna a hned sa ti bude zdat samota prijemna.
Odpovedať
Cmulinko, tak to je fakt dobreee, :-)))))
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tomu svojmu kúpila asi nejaké dobré hodinky, kedže viem, že by sa im potešil, ale tie mu najskôr kúpim na 25 :-D , čo bude za rok. Jednoducho niečo čo mu ostane. Inak fotka v peknom ráme vždycky poteší.Najlepšie zväčšená fotka Vás dvoch. Taká čierno biela v peknom rámčeku. A má tvoj manžel nejaká záľuby ako napr. lukostrelba alebo nejaký iný šport alebo autá,.... Aj podľa toho by sa dalo vybrať. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kupte si brazilske žlto-zelene tričôčka len pod prsia a s odhalenými pupkami im zatancujte nejaký kolektívny mexický tanec... myslím, že na to nikdy nezabudnú... :-D
Odpovedať
Dievcata, na oslave bude okolo 50 ludi, takze asi tanecky neprichadzaju do uvahy. Ani jedna manzelka by do toho nesla. Toto bude taka oslava, na ktoru bude vlastne jedno z pravidiel nenosit dary, ale napriek tomu som chcela nieco mile a vtipne, :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ked mu buDeš VYNšOVAT NATRI SI USTA PORIADNE LESKOM A BOZKAJ HO?
Odpovedať
Mne sa paci navrh co dala Made, ale ked nechcete len vy manzelky sa takto nahodit tak to prilozte do pozvanky ze vstup povinny v brazilskych trickach atd, stanovte si nejaky funny outfit. :-D
Odpovedať
Ahojte kočky, tak ten môj to má už za sebou...túto sobotu! ;-) Poňali sme to v elegantnom štýle :-p , ale chlapi po 23.hod už veľmi elegantne nepôsobili :-| - z viazaniek vytvorili "tancujúcich hadov" a najbližšia čistiareň bude dnes zavalená pánskymi nohavicami so špinavými kolenami-keďže chlapcov pochytila nostalgia, vrhli sa v kruhu na kolená a "gitarovali" na "Tak mi to teda nandej..." :-D Večer zaklincovali spoločným tančekom na song: "Aj tak sme stále frajeri". My baby sme sa "snažili" v elegancii zotrvať a myslím,že sa to v celku podarilo-iba "črievičky" nám prekážali. x-) Čo sa darčekov týka, musím povedať,že hostia sa naozaj snažili a dary boli "ušité" nášmu tridsiatnikovi na mieru. No najviac ho potešilo,že všetci prišli dobre naladení a bolo vidno,źe si hostia pozvanie skutočne vážia. /A to ,ja osobne, považujem za najdôležitejšie!/;-) P.S.: Zoznam pozvaných/32/ si zostavoval sám...asi preto všetko tak dobre vypálilo ;-) .
Odpovedať
a ja som dala manzelovi na 25 privesok malu tehlicku kde je vbrusena fotka nasho syna. je to prekrasne urobene a poviem vam ze sa tesil ako maly chlapec :-D a takto ho ma aspon stale pri sebe ale urcite mu dam na najblizsie narodky to co napisalo cmulinko :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Napriklad let balonom, alebo zoskok s padakom :-) alebo bez padaka :-D
Odpovedať
agina ozivujes temy? ;-)
Odpovedať
Trochu ano, lebo uz su tam dost dlho jedny a tie iste...ale skor nemam co robit a citam aj temy dopredu a reagujem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ozaj a ako dopadol ten tvoj brat,ci kto to bol, komu si zhanala tu druzicku?zohnala si nakoniec? :-)
Odpovedať
To bolo pre mojho svagra.Dopadlo to velmi dobre, zohnali sme.Zlata babenka, doteraz su v kontakte :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Tak teraz by celkokm bodla rada mne... som uplne, ale uplne mimo... manzel ma zajtra tridsat a velky darcek uz ma. Chcela som mu tiez kupit nieco, co mu zostane, ale nejako ma obchadzaju vsetky napady... ziadna party sa zatial nechysta, obaja totiz mame zapaly, cize si doma spolu chrchleme... ak nieco bude, naskor buduci vikend... mate nejaky dobry napad na male mile prekvapenie? Pripravila som nieco sladke co ma rad a ak sa mi podari vstat,m tak rano dostane ranajky do postielky (inak to nerobime, postel je na ine veci...). Stale mi ale chyba nieco drobne, nieco, co by som stihla este dnes, alebo zajtra cez den vybavit... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podobná téma tu bola, volá sa nejako tip na výročie či darčeky či tak nejako.skús pohľadať, boli tam zaujímavé veci, možno Ťa dačo osloví.
Odpovedať
poznam manzelika, co na 30..tku dostal zlaty privesok s retiazkou ----- ten privesok je taka zlata platnicka a na nej je on s manzelkou ....... jeden zlatnik to vygraviroval podla fotky. a ma to na krku uz hodne rockov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lyzovacka mu urcite spravi radost, len ak je lyziar-sportovec! mojmu manzelovi sa tento darcek velmi pacil. inak nieco z ineho sudka... co takto pekne hodinky?? ( to je muzsky tik, tak ako u nas vec. topanky.) :-N este nieco: co keby si mu na jeden cely weekend vypozicala z autosalonu super auto (porsche, BMW...) a darovala mu jazdu po peknom prostredi slovenska?.... z tohoto darceka mu urcite praskne gumka na gatkach!! :-D mam to vyskusane, ale nie kazdy je autofreak ako ten moj.? tak vymyslaj a nechaj sa niecim peknym inspirovat, slavka. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no z lyzovacky u vas nebude asi nic, kedze je leto. ja som sa zasa nechala uniest a myslela som na svojho zimneho strelca- manzela. :-. takze ti zostava len ta tretia verzia. oslavy maju muzi nie velmi radi, takze to sprav nejak len-tak po domacky a vo dvojici....
Odpovedať
ahmon, to je skvely napad......s tym aftom ;-) ---- toto urcite niekedy pouzijem, ako darecek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bohuzial manzel nie je velmi sportovo zalozeny, jedine ze permanentku na tenis, to nie je zle napad... zapamatam si... lyzovacka nie, to by bol dobry napad pre mna... :-D Hodinky ma, velmi stare a cenne, ale nemal ich na ruke uz velmi dlho... dala som mu ich pred dvomi rokmi vycistit a opravit, odvtedy ich nedal na ruku, ma mobil, nepotrebuje dalsi casomerac (jeho slova). To auto tiez nie je zly napad, len musim zistit, co by mu urobilo naozaj radost... ;)
Odpovedať
Profilova fotka
medeline, nevime či by to bolo ešte akutálne ale na Ratovskej zátoke pri Piešťanoch sa dá lyžovať na vode, je to príjemný adrenalín a ani to nie je drahé. Len neviem či v tomto počasí a či to vôbec ešte je otvorené keďže je už po lete, ale možno je to tip na iné obdobie v budúcnosti. Pozri stranku www.lyziari.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?