Manžel ma berie ako sestru

ahojte. s mm sme sa dostali do krizy on chce rozchod ale este si nie je na 100percent isty. kvoli nam aj dcerke ktora ma rok skusame manzelsku poradnu.problem vznikol tym ze ja som odmietala sex a jemu prekypel hrniec trpezlivosti.zrazu mal pocit ze zijeme ako brat a sestra.ja som sa prebrala k zivotu, chcem sa s nim milovat ale on nechce.vraj ho nepritahujem ze to je akoby spal so sestrou a to nie je bohvieco.ze sa stratila chemia. ak mate skusenosti poradte ako na vec.
Odpovedať
skus mu pripravit sexy vecer.dcerku daj rodicom alebo svokrovcom,daj si zalezat,kup si pradielko a dufam,ze si natolko odvazna,aby si sa pokusila zviest svojho manzela.ak ani to nezaberie,bud ma milenku,ktora mu dava viac ako ty alebo po tebe naozaj netuzi.zial,sex je velmi dolezita sucast vztahu,a ak nefunguje, manzelstvo naozaj pripomina suzitie brata a zeny.ja by som skusila takto zabojovat.ak by sa to podarilo a manzel by zabral;-),tak by som sa viac zacala starat o seba a o jeho potreby.ak to skonci fiaskom,zial je treba si uvedomit, ze takto zit nemozete ani kvoli dietatu a rozist sa.chce to vela komunikacie po tom,ako sa ti to podari(prebudit v nom opat zaujem).drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s dorsipu.... kludne zmen nieco aj na sebe - novy uces, ine licenie, vymen si satnik (staci par novych peknych kuskov)... urobte si krasny vecer, pripadne aj vikend. vyrazte si niekam len vy dvaja. A hlavne sa vela rozpravajte. Myslim si, ze manzelsku poradnu ako krok k lepsiemu ste urobili dobre. Ale to jedine urcite nestaci. Podla toho ako pises, to chce naozaj zmenu vo vasom manzelstve. Skusaj co zaberie na manzela :-) prajem vela stastia!
Odpovedať
@sestra33 ja si tiez myslim, ze ak s tebou dlhodobo odmieta intimne zit, tak ma milenku. Lebo logicky, sexualny pud je 2 najsilnejsi pud a 2 najsilnejsia potreba pre kazdeho zdraveho cloveka.. Takze vacsinou to je tak, ze zena odmieta a ked sa preberie, muz je cely nadseny a nepovie nie.. Moj nazor, nemam osobnu skusenost s takymto pripadom, ale s pripadmi v mojom okoli, ked muzi odmietali sex so svojou, ma milenky, to ano..
Odpovedať
@dorispu @janka870 @kythos21 milenku nema to viem isto.vcera som sa spytala ci chce prehliadku sexi pradielka.ze hej.tak som sa tesila, pripravila,uspala malu.a ked som mu povedala aby pustil nejaku hudbu tak hned povedal zenaco milovat sa nebudeme. prekusla som a aj tak som isla dotoho. na spodne pradlo povedal ze je to podarene. :-p tak som potom navrhla zemu v tom pradle urobim masaz naco odpoved ze akurat tak chrbta. ked som zacala masirovat dcera sa zobudila a nevedela dve hodky zaspat.takze vecer skoncil tak ze mm si spal a ja kojila dceru v sexi pradielku.proste som v tom suplicku ze sestra a hotovo.mozem sa asi aj rozkrajat.
Odpovedať
@sestra33 Manzelstvo nemoze byt zalozene iba na sexe. Ak sa manzel chce koli tomu rozviest, tak potom z jeho strany absentuje ucta a laska k tomu druhemu. Sex nieje hlavnym pilierom manzelstva. Existuje vela manzelstiev, kde su rozne dovody, pre ktore sa manzelia musia zdrziavat milovania sa - choroba, praca mimo domova atd... Ale ked je zakladom laska a ucta, tak vydzria - je to skuska, po ktorej sa vztah zocelí. Samozrejme ze to nieje jednoduche pre nikoho. Ale mne sa zda trochu pod uroven, aby si mi polonaha tancovala popod nos, zatial co on sa na tebe bude zabavat.
Odpovedať
@sestra33 ked mas dieta doma,jasne, ze vecer nevypali tak ako ma,lebo je rusivym elementom.vy potrebujete cas samy pre seba...
Odpovedať
Profilova fotka
no iba na sexe zalozene manzelstvo jasne, ze nemoze byt... ale my zeny musime pochopit, ze muzi zmyslaju trochu inak. Sex je vlastne pud a ci sa nam to paci alebo nie, zdravy chlap ma potrebu sa milovat so svojou manzelkou co najcastejsie... Ano, su manzelstva ako pise kamila.k , ktore sa musia zdrziavat, ale to je o inom. V tomto pripade, ktory rozoberame manzelka odmietala svojmu manzelovi milovanie. Je jasne, ze ked to trva dlho, tak muza "dotieranie" prestane bavit... A to, ako si ktora z nas ozivuje manzelstvo je vec nasa....Niekto bude tancovat polonahy, niekto da masaz, niekto navari fajnovu veceru a pod..... Ale suhlasim s dorsipu - ked mas doma dietatko, tak sa nemozete venovat jeden druhemu naplno. No chapem to v pripade, ak je dcerka natolko malinka, ze bez teba v noci nevydrzi... A druha vec je, preco si vlastne milovanie s manzelom odmietala.... Normalne sa skus o tom s nim porozpravat....
Odpovedať
@sestra33 no, nevyzerá to dobre.. ale nemusí ísť len o to, že ho už nepriťahuješ, alebo že ťa neľúbi či neváži si ťa... ten čas čo si ho odmietala on trpel, jeho sebaúcta a mužské ego dostali riadne rany.. možno fakt nemá milenku ale sám v sebe ťa tresce tým, že sa nastavil tak že ťa už nechce ako ženu.. chce ti podvedome ublížiť tak ako ty si ublížila jemu .. skús to ešte, ak ho ľúbiš, tak si kludne syp popol na hlavu, daj mu najavo že ti je lúto že ho už nepriťahuješ, lebo on teba áno.. hlavne sa rozprávajte o tom, ktohovie čo z neho smútok ešte vyplaví... ja by som to skúsila aj inak ako vyslovene zvádzaním (aj keď baby ti dobre radia s tou zmenou aj so zmenou šatníka - sama sa budeš cítiť lepšie ;-)) lebo ak ťa viac krát odmietne môže to spôsobiť veľké škody na tvojom sebavedomí, a to ťa hodne rýchlo prestane baviť.. skôr by som sa viac pritúlila, bola nežná, ženská a hlavne skúsila obnoviť aj tú intimitu medzi vami.. porozmýšlaj ako to bolo na začiatku, čo vás na sebe priťahovalo..
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s @janka870, najma s tym ozivovanim vztahu... urcite sa mi to pod uroven nezda.. preco nezabojovat, ak manzel to ako krizu berie, aj ked .. a navyse... mam pocit.. ze nemusi byt este vsetko stratene.. keby ta bral iba ako sestru.. alebo jeho zaujem o Teba uplne ochladol... tak by podla mna nesuhlasil s masazou a pradielkom... podla mna by sa striktne vyhybal takymto situaciam, keby uz nechcel nic.. a ak suhlasil.. mozno naozaj ocakava od Teba zvysenu iniciativu... aby si sa TY pokusila nejaku novu iskru vo vztahu zapalit.. urcite by pomohlo, nejak zariadit strazenie dcerky.. aj ked... pises, ze ju kojis... ale.. pises zaroven, ze uz ma rok.. ... tak mozno by sa dalo zariadit, aby bolo o malu postarane a zaroven, aby ste mali viac ako par minut na seba samych a dcerka to nepociti.. ale.. zda sa mi zaujimavy aj napad od @zabka88, aby ste sa k nedavnej intimite zase postupne dopracovali a pravdepodobne by bolo super vratit sa k tomu, co bolo v tejto intimnej oblasti pre vas spolocne... a urcite sa aj rozpravat... ake su vase predstavy a sny... a tym nemyslim len sex... 8-)
Odpovedať
@sestra33 tak, mysli si, co chces, podla mna ma milenku. Je to moj nazor, ziadny chlap, ktory nemal dlho sex nevydrzi, ak vidi, ze sa mu manzelka predvacdza a drazdi ho v sexi pradielku.. Sex je proste potreba, kto vravi ine, bud klame, alebo si nechce pripustit fakt, je to pisane aj v odbornej medicinskej literature. Navyse so zdravotnickej praxe viem a stretla som sa s velmi podobnymi pripadmi a v 90% to fakt skoncilo milenkou a to bola zena schopna dat ruku do ohna, ze ten muz je verny a nebol.. Neverim, ze zdravy chlap odmietne svoju manzelku ked nemal dlho sex.. ale je to samozrejme len moj nazor. Ziadny vztah nemoze byt zalozeny na sexe, ale ked sex chyba, casto je to pricinou hadok, rozvodov ci smutku, vid tvoj pripad.. Drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
a kedy sa to zmenilo ? hned po narodeni dcerky alebo az teraz ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj ja si myslim, ze by si sa mala manzelovi pacit - daj si nechty, urob nieco s vlasmi, oblecenim, dobry parfem.. Ale hlavne si spomen, preco sa do teba zalubil - bol to tvoj usmev/ rozhovory, kt. ste spolu viedli / mile slova/ zazitky .. a to mu skus dat aj teraz. Dcerku na vecer niekto postrazi a ty sa venuj svoju manzelovi. Ak ta uz na zaciatku ubezpeci, ze sa nemusis snazit, kebo sex nebude, nehadz flintu do zita, povedz, ze ho aj tak lubis a chces s nim stravit pekny vecer. A pozri si film Fireproof ..
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som skusila vzbudit v nom trochu ziarlivosti...nechaj mu dcerku na vecer a chod sa niekam prejst, ale nahod sa, namaluj, pekne oblec...nech vidi ze sa chystas a potom vyraz von:-) chod do nakupneho centra alebo do kina, a nevadi ze sama... jeden vecer bez kojenia tvoja mala prezije. drzim palece. ALEBO mozes niekomu malu dat? na dve hodky do kociara a ubezpec muza ze dve hodky vas nebude nikto rusit...to stinenete aj sprchu aj masaz aj ine:-) a ked nie tak aspon budete sami bez rizika ze v najlepsom vas mala vyrusi, mo mm miluje sex rano, vraj vecer uz nema chut......poznam to ake je to na prd...v najlepsom pride krpec a povie ze on bude pri nas hacat :-)...no a je po...radosti. ale deti odrastu, vztah treba nejako urzat pocas tohot tazkeho obdobia...inak poznam aj take perverzne vztahy kde brat sa miluje so sestrou..(normalne ziju spolu...mu mozes o tom porozpravat:-)
Odpovedať
@84vali vdaka za typ na film :-N
Odpovedať
@michaelka5 brat so sestrou??? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelka5 to poznáš osobne toho brata čo spáva so sestrou? moje nervy, fuuuuj
Odpovedať
@michaelka5 to nemyslíš vážne s tým bratom a sestrou? Fuj, veď to nie je perverzný vzťah ale že incest...kde to žijeeemeeee??? |-|
Odpovedať
baby tazko sa mi robi pekny vecer ked byvame u svokrovcov. co si myslim ze je aj jedna z hlavnych pricin ze nastali problemy.ja som milovanie s nim odmietala si myslim na zaklade znizenej funkcie stitnej zlazy ktoru mi diagnostikovali 2008.predtym som take problemy nemala.dalej na zaklade toho ze ja som mala pocit ze si dobre rozumieme a hotovo.a proste sa nabalilo vela veci nato..mali sme sex asi tak raz rocne.potom som otehotnela vdaka IVF tak som mala rizikove tehu, potom 600nedelie a potom narocna dcera ktora chodila spavat o polnoci a bola dost asto kojena takze som uz nemala sil nic okrem spanku riesit. od septembra som sa vsak pomaly prebudzala a mali sme frekvenciu raz mesacne a ja som sa tesila ze sa vraciam do normalu.lenze mm uz bol niekde inde uz som sa pomaly dostavala dotoho suplicka ze sestra. co sa tyka toho vecera so spodnym pradlom suhlasil preto aby mi neublizil + bol zvedavy ci to s nim nieco spravi. vcera sme mali dalsi hlbsi rozhovor a dozvedela som sa ze uz nemam iskru ze ho nepritahujem a nechce takto so mnou zit.padlo rozhodnutie ze ja sa s dcerkou odstahujem a on ju bude chodit kazdy den navstevovat.ze budem mat tak cas na seba a dat sa nejako dokopy..chodit na kurzy, najst si priatelov a podobne. tak neviem co robit ci sa nemam proste zobrat a odist aspon na mesiac prec aby sme sa nevideli alebo hned suhlasit s tym odstahovanim.
Odpovedať
Profilova fotka
@84vali @hello_kitty87 @janka_89 su to deti susedovcov :-O...nieco strasne...no co ale ked moze spat muz s muzom...tak sa uz nicomu necudujem
Odpovedať
Profilova fotka
@sestra33 veľmi ťažko sa radí v takej situácii, ale aspon ti to pomôže získať viac pohľadov na danú vec,....možno by Vám to mesačné odlúčenie pomohlo, aby ste zistili, či si chýbate alebo či dokáže byť od seba...keď chodíte do manželskej poradne, zmenilo sa odvtedy niečo? je ešte snaha z manželovej strany o záchranu vzťahu? veľa sííl prajem...
Odpovedať
@michaelka5 tak 2 chlapi ok, ak nie su rodina, ale toto je podla mna velmi zle, ak brat a sestra :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@sestra33 dat si oddychovy cas mozno pomoze...tazko povedat k comu ci k totalnemu rozchodu alebo k vrateniu sa k sebe :-(...to viete len vy, co k sebe este citite. u svokrovcov je to jasne ze je to tazke... drzim palce nech ti to dobre dopadne...vies ja som mala obe tehu rizikove a o milovani nemohlo byt ani reci...ale mm to respektoval. ja som jeho len rucne potesila a on mi masiroval krize, nohy...alebo sme len tak lezali nahy vedla seba...tvoj muz mozno ma aj iny problem, skus to z neho dostat...lebo ked niekoho milujes, tak respektujes jeho potreby alebo nepotreby...
Odpovedať
Profilova fotka
@84vali ved je, ja mat to v rodine tak ich vyhostim, toto by som netolerovala ved je to nechutne...aj muz s muzom aj zena so zenou...boli sme vytvoreny aby k sebe pasovala muz a zena :-), a tak by to malo byt...no ale sak zijeme v hroznej dobe tak sa deju hrozne veci...
Odpovedať
Profilova fotka
@sestra33 tak to mas naozaj tazke... nemas iskru, nepritahujes ho? no neviem...skus tu iskru niekde v sebe najst... otazne je, ci je tvoj manzel uz rozhodnuty aby ste sli od seba alebo dava vasmu vztahu este sancu.? A k tomu, ze bude dcerku kazdy den chodit navstevovat....neviem neviem ako mu to dlho vydrzi...nakoniec ostane vsetko na tebe, dcerka, nova domacnost a pod. Urcite s nim este hod rec, ako si predstavuje buducnost svoju a vasu (ak ma nejaku predstavu)... A ak sa uz rozhodol, ze nechce zotrvat vo vasom manzelstve, tak.... vies, cloveka nedonutis k laske... Popravde sa mi zda zvlastne, ze to takto riesi, ked vie, ake si mala problemy (zdravotne), akym obdobim si si presla (cez to tehotenstvo, sestonedelie, tazkosti s dcerkou)... Ved ste si predsa slubili "v dobrom aj v zlom"...
Odpovedať
@lujziana manzelska poradna by bola ok keby si pripustil co terapeutka hovori.lenze teraz je taky nahnevany zeto proste nepripusta co ona hovori. @janka870 on neveri ze za mojimi problemami v sexe je porucha funkcie stitnej zlazy.a dnes som sa dozvedela ze mi neveri ze som si ho brala z lasky. no pre mna facka ako hrom.a nenecha si to vysvetlit.
Odpovedať
Profilova fotka
@sestra33 fuuha, tak to ti verim, ze sa ta to dotklo... mam z neho taky pocit, ze robi teraz vsetko pre to, aby ste sli od seba... a ako inak, zvali to vsetko na teba, ze je chyba v tebe... je to naozaj velmi smutne... v takom pripade, by som naozaj zvazila odlucenie, aspon chvilkove, nech si vsetko date doporiadku... samozrejme ak mas kam ist, hlavne k ludom, ktori by ta podporili, pomohli s dcerkou... Urcite by ti pomohol aj nejaky ten vecer s kamoskami, nech mozes aspon na chvilu "vypnut", relaxovat, rozmyslat....
Odpovedať
Profilova fotka
@sestra33 poviem na to svoj nazor a budem uprimna......sex raz rocne??? :-o =-) :-. niekto pisal, ze sex nie je pilierom manzelstva....no, ja by som povedala, ze nie je to sice najdolezitejsie, ale bez toho to fungovat nemoze.....a sorry, ale sex raz za rok (po nastartovani raz za mesiac...)....je podla mna strasne malo.....ano, suhlasim, ze prechodne sa da fungovat aj bez sexu, alebo obmedzene...ale dlhodobo rozhodne nie!.....uprimne, tvoj nezaujem o sex ho podla mna doviedol do teto situacie...ja sa ani necudujem.....len na tom sa cudujem, ze to doslo az tak daleko a nik z vas ani nepipol......proste bud on, ze mu to chyb alebo nejaky pokus o kompromis.... :-|
Odpovedať
nemam ti mozno pravo radit, ale ja by som sa nim asi nekaslala, chytila ho za kravatu a davaj, ale ab ysa nezlakol proste snaz sa chodievaj okolo neho velmi sexy, skus ho drazdit, kup si sexy oblecko a chod na neho pomaly, vies je asi aj trochu urazeny, ze siho odmietala a teraz je on hrdy trochu, vyskusaj chod ku kadernicke pozmeticke a proste rob maximum, nech sa stane cokolvek, aby si ty mala svedomie ciste a aby si vedela, ze si urobila maximum, myslim, ze po porode to mala aj kamoskina mama a zvladli to hlavku hore netrap sa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?