Mám za sebou svadbu a som šťastná

Profilova fotka
Dievcence, neverila som, ze sa niekedy vydam a uz je to 3.den po...A som taka stastna, ze som to musela vykricat do sveta a tak ma napadlo, ze to napisem sem, kde viem, ze su skvele baby. Nemam este ani fotky, ani video, vsetko sa spracuvava, ale som taka stastna. Mali sme krasny den, svietilo slniecko a aj ked este neboli rozkvitnute kvety pri foteni, tak mi to nevadilo. Zenich bol uzasny a tak krasny...No, dufam, ze nam to vydrzi, od juna budeme spolu byvat, lebo este sa z nasho buduceho bytu musia odstahovat povodni majitelia a potom to bude to prave orechove. Obaja este chodime do skoly, ale nejako to snad zvladneme...babo je na ceste, tak musime. Chodili sme spolu 7 a pol roka, tak verim, ze teraz ked sme uz manzelia sa to nepokazi. Pridam aj fotky, do pripravneho albumu som akosi nestihla. Majte sa a drzim palce, nech to vyjde aj vam, ktore na svoj velky den este cakate!
Odpovedať
1
2
5
ivankaalenka, uuuplne Ta chapem. Ja mam uz takmer rok po svadbe, a este stale ma drzi ta svadobna euforia. Nic sa neboj, ak aj pridu nejake problemiky, s laskou ich prekonate. Prajem vam len to najkrajsie, aby sa vam narodilo krasne babetko a aby bol vas vztah zo dna na den krajsi. A nezabudni pridat fotky pre zavislacky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem ti uchoooo z celeho srdca! a fotky pridam, na to sa velmi tesim ;-)
Odpovedať
Wow,7 rokov spolu a teraz svadba,bodaj by vam to vyslo na cely zivot. :-N Prajem len to naj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sunny6, dakujem a verim, ze aj tebe to tak vyjde. ;-)
Odpovedať
Supeeer, ze si stastnaaaa :-) :-) :-) Drzim palceky, aby sa vam darilo... :-)
Odpovedať
Cas sa naplnil 7 znamená plnosť prajem veľa štastia a krasne zdrave minčo :-) :-) :-) ;-) ;-) 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pridavam sa aj do posvadobnej témy..aj ja mam po svadbe tyžden a pol a je to krásny pocit, aj ked u nas sa toho až tal vela nezmenilo, len moje priezvisko :-D boli sme spolu vééééla rokov a dokonca som sa vydávala so svojim 11-ročným synčekom ivankaalenka gratulujem a tešim sa na fotečky
Odpovedať
Profilova fotka
Ivankaalenka, nech vam to stastie vydrzi este velmi, velmi dlho.....a gratulujem k tomu miminku
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa ku gratulantom, som zvedava na fotky, mozno sa pozname ;)
Odpovedať
ivanka :-) gratulujem, bola si krasna nevesta :-) (dada mi poslala nejake fotky :-D ale cakam na tvoj oficialny album)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam za tak krasne priania, celkom si uzivam svoj novy stav, teda - vydata. Neviem divoska mozno ano, myslim, ze podla fotky ta poznam, ved sa ozvi. Naozaj som stastna, bosska, verim, ze aj tebe to vydrzi do konca zivota a ze budete spolu veeeelmi stastni. Tesime sa aj na to babo, tak som zvedava, ake to je byt vydata a mat aj rodinu. Majte sa a este raz dik.
Odpovedať
ahoj ivuli, jak sa tesim, ze sa tesis, moc! super, zvrtlo sa to paradne, tak uz nech to len tak pokracuje! :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ivankaalenka: tak ti gratulieren, vsetko dobre....dufam ze aj mna chyti takyto stav, ja mam este stale miestami stahy v zaludku a obavy....ze ....UZ NAVZDY.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dadulienka, nicoho sa neboj, ak si sa rozhodla, tak ver, ze je to najlepsie rozhodnutie, ked sa ti mam priznat, aj ja som vahala, asi kazdu napadnu take myslienky, ale potom uz bude dobre, ja som spokojna, nadmieru...Tak sa drz!
Odpovedať
Ja teda nechapem, preco niektori muzi potom tvrdia, ze sa po svadbe vela veci zmeni a ze k horsiemu a ze to pride nie hned na druhy den, ale napr po roku. Preco si to len muzi myslia... ?
Odpovedať
Profilova fotka
ivankaalenka, gratulujeeeeem aj k svadbe aj k babatku :-) Ja si tento stav uzivam skoro 7 mesiacov. Tak intenzivne som to prezivala az do doby kym som si uplne nezvykla na priezvisko, lebo okrem neho sa nic ine nezmenilo, zili sme spolu pred svadbou uz 6 rokov. Ale stale som veeeeeelmi stastna, pretoze som si vzala toho najlepsieho muza na svete. No povedzme, ze jedneho z tych najlepsich, lebo verim ze tvoj je pre teba ten naj... ;-) Tesim sa na fotky a prajem vela vela vela takychto radostnych dni a aby ste takyto zalaskovani zostali cely zivot. Ozaj, chcete vediet zaruceny recept na stastne manzelstvo? Moja babicka s deduskom su spolu uz skoro 51 rokov a stale ked idu po ulici sa drzia za ruky, kazdy vecer si pred spanim daju dve pusinky a vzdy ked jeden z nich odchadza prec mavaju si a lucia sa ako keby sa mali vidiet poslednykrat ..... Ich rada? Nikdy sa neodlucit!!! Na tu pusu a dobre slovo sa vzdy cas najde, aj ked pridu deti a budete maximalne vystaveni. Ved to zabere max 10 sekund. Maminky sa vzdy po narodeni dietatka viac venuju babatku ako manzelovi, to je normalne. Ale nazabudajme, ze aj on je sucastou nasho zivota a ak chceme aby vzdy bol, nesmieme ho odsunut na druhu kolaj. Tak hor sa do toho !!!! begulia - myslim, ze to si mozno ani nemyslia ale je to taky mytus, a ak by s nim nesuhlasil asi by sa nepovazovali za muza. Nazvala by som to jesitnotou. No moj manzel mi stale opakuje ako obre urobil, ze si ma vzal :))) A mozem dufat, ze to iste hovori aj kamaratom :))) :-D :-D :-D
Odpovedať
Pridavam sa koncene do tejto temy. A ja to mam za sebou a som neskutocne stastna. Mam pocit, akoby sa mi to vsetko snivalo. Svasba bola vyborna a hlavne hostia boli moc moc spokojny. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Belugia, aj ja dufam, ze si to ten moj nebude mysliet, zatial si to nemysli, snad... ;-) aduska- no to je uzasne, ti tvoji starki...verim, ze presne takto to vyjde aj nam, uz to bude mesiac, teraz 8.5. a mozem povedat, ze sa mi to veelmi paci. A hlavne, ze je uz po svadbe, bol to aj tak trosku stres. Fotky budu, uz mozno zajtra, tak si ich mozte pozriet. No a Rebeka...GRATULUJEM, uvidis, nebudes lutovat, je to SKVELY POCIT !!!
Odpovedať
baby, za tie reci chlapske hlupe som chcela napisat len tolko, moj nastavajuci sa po dlhom case stretol s kamaratom a ked prisiel domov, spytala som sa ho, co kamos na to (je aj mojim kamaratom), ze sa berieme, ci ho neodhovatal ;-) , a tak a priatel mi na to povedal, ze tento kamos nevedie taketo povinne reci. On je fakt trosku iny, sociolog, pozera na zivot trosku inak. Ale nejde o to, ide o to, ze chlapi proste taketo reci vedu, ci si to myslia alebo nie, vyraz povinne, ktory pouzil moj priatel, je dost vystizny. Z toho vyplyva baby, ze si z toho nerobte velku hlavu, su to len blaboly. Potom pride domov a tuli sa ako male dieta, cha chaa ;-)
Odpovedať
..a este som chcela, som rada, ze moj priatel to tak berie, jeho odpoved ma potesila.
Odpovedať
moje nervy, pisem ako hotentot, som si teraz po sebe precitala...ma to byt neodhovaral a ten sociolog je ten kamarat priatelov, nie moj priatel :-) pardon
Odpovedať
Profilova fotka
K tejto manželskej eufórií sa pridávam aj ja - 5 dní vydatá. Je to fakt super a po našej krásnej svadbe sa mi zdá ako by som sa druhý krát zaľúbila do môjho manžela. / no nie že by som pred svadbou nebola zaľúbená ;-) /. Ale pravdu povediac, je mi veľmi ľúto, že je to už za nami a že to už nikdy v živote nezažijem.
Odpovedať
jasmin: je perfektne, ze sa tak tesis. Ale ja si myslim, ze ak by sme sa vydavali este raz, boli by sme vaic stresovane kvoli uplnym detailom, lebo by sme chceli, aby vsetko vsecicko bolo super ok na sto percent :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasmin75 - uplne s Tebou suhlasim. Aj u nas je to take ako opisujes. Aj my sme sa do seba druhy krat zamilovali. Je to fakt super pocit. Nie ze by sme sa predtym nemali radi, no teraz sme si blizsi. Po siestich rokoch ta laska akosi zovsednie a je to uz len o zvyku a az potom o laske. Teraz je to perfektne. Sme k sebe milsi a pozornejsi. Opat som sa ocitla v siedmom nebi. Ked sa bude dat (obnovit si slub manzelsky), tak to urobime znovu. Aspon trosku to osviezi nas vztah. :-) Rebeka - my sa nemozeme na nic stazovat. Nam vyslo uplne vsetko na 100%. Ani sme tomu nemohli uverit. Kazdy nam vravel, ze hociako sa mozeme snazit, stale sa nieco pokasle. No na nasej svadbe akosi nic. Kratko po polnoci sme sa tak na chvilku s manzelom zastavili a uvedomili si, ze vlastne na nasej svadbe sa nic nepokaslalo a ze vsetko prebehlo hladko, tak ako sme si to vysnivali. Ziaden trapas, ziaden stres (dokonca ani v kostole). Bol to uplne uzasny den, najkrajsi v nasom zivote. Zhodli sme sa na tom, ze by sme si to zopakovali aj viackrat, hoci aj kazdy den. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som rada, ze to mame za sebou, po mesiaci sa to vykrystalizovalo asi tak, ze presne viem, co by som urobila este trochu inak ale nie su to nastastie podstatne veci, len tak eorganizacne. Zamilovana som velmi, mame za sebou malu zvadu,ale dobre to dopadlo, uz sa nehadame ako pred tym, teraz sa viac snazime jeden druhemu neublizit. Svadbu by som si uz nechcela zopakovat, ale na svadbu Daisyd sa uz tesim, lebo to som pozvana a verim, ze jej to vyjde na 100000000000000% A inak, teraz som ovela kludnejsia ako pred svadbou, je to super pocit. PA vanci, gratulujem k takej svadbe, ako dlho si ju pripravovala?
Odpovedať
Profilova fotka
Ivankaalenka: Diky pekne. :-) Co sa tyka priprav, tak ja som sa pripravovala uz od augusta. Lepsie povedane v auguste sme rezervovali salu a kostol - to boli tie najdolezitejsie veci. Potom bola pauza. V oktobri som si vybrala saty a az do februara nic. Takze celkovo to bol asi taky mesiac, nanajvys dva. Najviac som toho stihla tyzden pred svadbou. Vzala som si volno a nakupovala, vybavovala, zhanala.... :-) Aj kazdy druhy den som stihla oddychovat v infrasaune. ;-) To uz bola taka pohodicka, aj ked to napatie tam bolo. No to opadlo v den D. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vanci,mne trema neopadla ani v ten velky den, ale nevadi, hlavne, ze sme to zvladli, ved napokon asi ako vsetci. Dolezite jeako to bude pokracovat, verim ze dobre, zatial som stale spokojna a nevymenila by som ho za nic na svete:)
Odpovedať
Aj ja mam po svadbe a som stastna :-D ,ale vela sa toho nezmenilo,len priezvisko,prstienok na ruke a ucit sa oslovovanie-manzel ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa este stale predstavujem svojim povodnym priezviskom. :-D Akosi mi to nedochadza. Od utorka nastupujem po dovolenke spat do prace, tak dufam ze to nepokaslem. Povolanim som asistentka a ked zdviham telefon, tak sa predstavim, co robim aj 100 krat denne. :-D Zrejme si moje nove meno napisem na papierik a vycapim na telefon. Aby som nezabudla, ako sa volam. :-N Dost blbe..... Mate s tym aj vy problem? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
vanci, to nieje problem, ale zvyk.. ja som sa este dva mesiace po svadbe predstvila do telefonu starym menom... to nieje ziadna hroza... ;-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?