Kúpili sme si dom a rodičia prestali s nami komunikovať

Po svadbe sme zili u nsich. Vzdy chceli ze nam nechaju rodicovsky dom a ze ich sa o nich postarame v starobe. Lenze ja mam este 2 surodencov a je jasne ze aj oni maju narok na rodicovsky dom. Brat pytal 20 000eur tzv. vyplatku. Ja ten dom nemam ani na sebe a uz nastali nezhody medzi nami .... ja keby som mala obidvoch vyplatit po takej sume tak uz mam svoj byt. a este mam ja dochovat sama rodicov. No ze ten dom nam nasi daju vzdy ostalo len pri ustnej dohode a keby sa im nieco stalo vsetko ide do dedickeho konania. Ten dom si vyzaduje aj urcitu rekonstrukciu a ja som chcela aby mam dala do poriadku aj papierovo vsetko lebo ja nebudem investovat do niecoho co nie moje .... Mama ze vyplati surodencov dostanu krasne pozemky plus aj peniazky. no za 7r sa to nikam nepohlo ...Manzel ma 32r a ja 27r toho roku a je jasne ze nam hypoteku nedaju ked budeme mat 40r a kazdy chce uz mat istotu ze ma kde byvat tak sme si kupili svoj domcek. No ked sme to povedali nasim ze odchadzame ich reakcia katastrofa. Odmietaju aj vnucika vidiet aj nas uz v zivote nechcu viditet ... menia zamky a pod. a to sa dozili .... No mlady aj tak maju byt sami!!!! Ja uz mam svoju rodinku svojich dvoch chlapoch kt. milujem nadovsetko ln moj syncek nebude mat ani jednu babku. :-( lebo svokrovci sa tiez s nami nestratavaju kvoli nasim ..... cela rodina kt. inac kazdy den chodia do kostola a zlozene ruky maju zapreli svojho vnucika!!!! syna!!! dceru vyhnali z domu !!! vraj slovensko je krestanska krajina!!!! ved ja sa budem trapit 30r na hypoteku a este maju zlost ze chceme zit svoj zivot.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubkaj38 mrzi ma tvoja situacia.Ale v prvom rade by si tvoji rodicia aj svokrovci mali uvedomit,ze teba a tvoju rodinu trestaju uplne zbytocne.Nemozte zit podla nich.Ale pokial chcu zit v takejto situacii,dopraj im to.Aj ked je to tazke,co chapem.Mas svoju rodinu,zameraj sa na nich.Rodicia si raz uvedomia ze robia chybu.
Odpovedať
@lubkaj38 juuuj poznam tieto situácie - neboj nič - naši ratali tiez s tým, ze budeme stavať nad domom krov ze dochováme atd atd ale rozhodli sme sa vziat hypo a kupit byt - na dom nemame :( a teraz to mam kazdý den ako na tanieri a to som sa ešte ani neodstahovala lebo prerabame nik nepozera nato ze investujem a potom ako vyplatím surodencov ked budem mať 50 a navyse mam takého brata ze s nim sa dohodavat nemozno - exekutorov na krku tak sme volili tiez istotu a neboj nič je takých prípadov viac - takže neboj nie si sama
Odpovedať
Profilova fotka
veru tak bohuzial nie si sama...v takych situaciach su bohuzial rodinne vstahy narusene..Tiez viem o tom svoje.. :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
už je to asi neaktualne ale rodičia mali urobiť jedno,predať dom ,dať každemu rovným dielom a kúpiť si nejaky mensí bytik a bolo by.
Odpovedať
Profilova fotka
TO MI JE LUTO ZE MAS TAKE TEZKE OBDOBIE ALE PRAVDA JE ZE CASOM SA VSETKO VYRIESI. NECHAJ IM CAS ABY SI UVEDOMILI ZE UROBILI CHYBU.PODLA MNA STE UROBILI SPRAVNE A JE SMUTNE ZE TI TVOJU RADOST TAKTO KAZI TVOJA VLASTNA RODINA.
Odpovedať
@lubkaj38 to je fakt také kresťanské !!! faloš, vydieranie a manipulácia. Odvrhnúť malé dieťa, ktoré im naozaj neublížilo ! na čo je to dobré ? čím viac veriaci, tým horší ľudia k ľuďom a najmä ku vlastnej krvi, je mi z toho ťažko. Už prešli 2 roky, dúfam a držím vám palce, aby sa to zlepšilo, alebo aspoň trochu prestalo trápiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?