Druhé svadobné fotenie. Čo myslíte?

Profilova fotka
Ahojte babulky! Chcela by som sa Vás spýtať či niektorá z Vás neplánuje "zopakovať si svoju svadbu". Ja som sa totiž vyžívala v tom, že som mohla mať na sebe také krásne šaty (to nehovorím o skúšaní svadobných šiat, ktoré som vnímala ako splnenie detského sna) a strašne ma mrzí, že už nikdy by som nemala vyzerať tak nádherne. Som prosto maniačka do svadobnych siat. Môj miláčik mi navrhol, že by sme si mohli aspoň fotenie zopakovať na naše prvé vyročie, ja však ale váham, určite si všetci budú myslieť, že nie som normálna. :-( Čo si o tom myslíte vy?
Odpovedať
1
2
Pocula som o "zopakovani si svadby" ale nie po takom kratkom case. Skor na striebornu svadbu, atd. Mna moja svadba este len caka, takze vobec neviem ako sa budem citit potom ci vobec budem niekedy uvazovat o zopakovani si svadby. Co tak zopakovat si svadbu v inych satach, nie klasickych bielych ale mozno ruzovych, modrych,... O tom si neuvazovala? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie, ja milujem typické svadobné biele šaty, a vôbec mi nejde o tú svadbu, naozaj by mi stačilo len zopakovať si fotenie (iný fotograf, iné pózy...). Stačí, že si budem môcť obliecť krásne šaty, nikoho by sme nepozývali, bolo by to len pre nás. Neviem či sa to vôbec dá pochopiť, mám pocit, že asi nie som celkom normálna. :-( Prajem Ti, nech sa Ti svadba vydarí a užívaj si každú jednu sekundu, lebo ten čas príšerne letí.
Odpovedať
Profilova fotka
...ja som už na to tiež myslela...mne by šlo skôr o pokračovanie romantiky ako o konkrétne svadobné šaty...napr. nejaké x-té výročie...možno by stálo za to, spríjemniť si ten život vo dvojici aj takouto slávnosťou iba pre dvoch...pre pekné spomienky...ale určite by v tom nebolo len to fotenie...mohlo by to byť aj na dovolenke, alebo s prvým dieťatkom... x-)
Odpovedať
Aha, tak uz chapem celkom presne. :-) Ty chces byt opat nevesticka ako sa patri, cela v bielom. A preco nie? Ked ta to urobi happy a tvoj manzel je za. Vobec to nie je nenormalne. Este som o tom nepocula, je to nezvycajne ale mozno viacere mladomanzelky po tom tuzia, len to nikto nevyslovil nahlas. ;-) A ake saty by si mala. Uplne ine ako predtym? Uz mas aj nejaku predstavu?
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi si ma lara potešila, že si nemyslíš, že nie som normálna, lebo sama som už začala pochybovať o mojej normálnosti. Áno, veľmi by som chcela byť ešte raz nevesta, ale svojho manžela milujem a nechcela by som sa niekdy rozviesť. Chcela by som si obliecť šaty, ktoré som si nedala na svoju svadbu len čisto z praktického hľadiska. Rozhodovala som sa medzi dvoma, oboje sa mi veľmi páčili, ale jedny boli typické princeznovské, veľká vlečka aj velikánska sukňa, ale vzhľadom na to, že sme sa fotili na troch miestach, musela som zvoliť praktickejsšiu variantu. S výberom som bola veľmi spokojná, len by som si chcela obliecť také tie pravé princeznovské, o akých som vždy snívala. A ty budeš mať aké šatôčky?
Odpovedať
Profilova fotka
Cappy, nejde len o to fotenie, strašne chcem zažiť ešte raz ten pocit byť vo svadobných šatách. Len si celkom neviem predstaviť, že by som išla vo svadobných šatách s manželom v obleku do botanickej záhrady len tak - to je šialené. Ten fotograf by bol taká zásterka pre druhých. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No a čo, čo tam po ľuďoch, ja si to viem predstaviť...a keď máš chuť spraviť si radosť, aby si si splnila sen...veď o tom to je.... ;-) ...ja mám zas ideu, že si požičiam nejaké úplne fantastické šaty...lebo na svadbe som najprv chcela mať niečo klasické a jednoduché a potom mi to bolo trošku ľúto...tak by som chcela zažiť pocit tej nádhery...a chcela by som k tomu samozrejme aj dobrého fotografa...
Odpovedať
Profilova fotka
Kasli na okolie, ked to chces, tak to urob. Nemozes sa pri kazdom priani obzerat po okoli, ci Tvoje prianie respektuje alebo nie. Hlavne, ked sa to tyka iba Vas dvoch. Napokon, nebudete mat na cele napisane, ze uz ste rok svoji :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Cappy, to je presne to, po com aj ja tuzim, ja by som tiez chcela ine saty (aj ked tie moje sa mi pacili) a chcela by som iny typ fotiek - nieco vaznejsie a romantickejsie
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka baby, ste fakt super, viete ako ste ma rozveselili!
Odpovedať
Profilova fotka
Jaslik, presne takto! Fotenie sme si veľmi neužili-fotografka nám meškala pol hodinu, tak mala na nás len 5min...stres sme mali tiež a samé praktické problémy...a takto by sme si to trošku vynahradili, nikto a nič by nás nestresovalo, boli by sme iba my dvaja a mohli by sme si naplno vychutnať jeden druhého x-)
Odpovedať
Profilova fotka
...ušla mi jednotka pred 5...to by nás za 5 min asi nesfotil nikto ia blesk :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
je to urcite len nejaka povera....sestra (vydata 2 roky) si chcela vyskusat moje svadobne saty ked som ich priniesla pred svadbou domov a hned ju okricali, preco pokusa osud ci sa chce este raz vydavat? (no uz nie za toho isteho muza samozrejme) ze je to vraj nestastie vyskusat opat svadobne saty, ak ste uz vydata...ale je to len povera, sak to poznate toho sa nakeca 8-) ale ja by som si uz radsej nevyskusala svadobne saty, len tak pre istotu :-D ale zato moj manzel si na druhy den vyskusal moje svadobne saty a vyzeral v nich uzasne, svadobna nevesta so zarastenou hrudou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Fuha, ten moj, keby si ich obliekal zo spodu, tak by skoncil asi pri kolenach, keby zvrchu, tak neviem, asi pri fuzoch... :-) . Ja mam moje saty doma na vesiaku, kamosky si ich skusali snad vsetky, ale mne sa do nich uz akosi nechce. Skor tak v nejakych plesovych s manzelom po boku. Ale kazdemu podla vlastnej chuti.. ;-)
Odpovedať
Inak to nie je spatny napad, ja by som si aj celu svadbu zopakovala, ale kto by mi ju financoval????????? a kebyze si navleciem saty, ze na fotenie, na nejake vyrocie, tak by vsetci na mna pozerali, ci som normalna, ale urcite si ich este obleciem, ked budem sama doma :-) A ja poveram aj tak neverim. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to este aj ked si svadobne saty oblecie clovek po svadbe, aj vtedy to prinasa nestastie? Ja som si myslela, ze len ked zenu vidi muz vo svadobnych satach pred svadbou, tak to prinasa nestastie, ale toto..., to je uz fakt kriticke :-( sice aj svadobnu kyticu som mala z ruzi a rodina to skoro neprezila....vraj sa urcite rozvedieme.... podla mna su to hluposti, ako o tom mozu rozhodnut kvety? Navyse, vela zien ma vo svadobnej kytici ruze, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Jaslik ved kazda ma v kytici urcite nejaku tu ruzicku, ja som zase pocula ze orchidea nema byt v ziadnom pripade v kytici, lebo to je plac, smutok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mouse dala som to obliest uplne v pohode, pretoze ja som nemala saty na ramienka a v zadu som ho jednoducho nezosnurovala....aspon si to aj ona vyskusal a mame z toho super fotky na ktorych sa smejeme aj dnes, ale korzetove spodne pradlo mu uz nebolo dobre hoc chcel silou mocou vyskusat aj to:-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaslik: fotenie nie je svadba... a kľudne to urobte, my nad tým uvažujeme tiež...normálne si znovu požičiať niečo, čo sme si netrufli na svadbu, alebo nemohli a nafotiť sa.... nemusíte nikoho volať, nikomu nič povedť, urobte si radosť... ;-)
Odpovedať
Ja som zase pocula, ze perly prinasaju nestastie a smutok. Tieto povery mi tak strasne lezu na nervy a ja na ne neverim. Ved ako povedala "jaslik", ved ako mozu ruze sposobit nestastie a rozvod, to je dobra blbost, zalezi len na tych dvoch, ci sa maju aj po tych dlhych rokoch stale radi. Nezalezi na kvetoch, perlach, ci satach a podobnych somarin, tie veci za to nemozu ak v nejakom vztahu vyhasne ten plamienok stastia. :-| Ja som mala celu kyticu z ruzi a korunku z perliciek a prezili to vsetci..... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka madeleine, si zlata :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to fakt, povery su strasna vec, ale najhorsie je, ze vela ludi tomu veri ;-)
Odpovedať
Ak tomu niekto veri, tak potom velmi na to mysli a nakoniec je v tom, ze sa to aj stane a stane sa to, lebo ak sa niecoho velmi bojis, tak just to tu mas. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ruze sposobuju nestastie a rozvod??? to som ani nevedela - ja som mala kyticu z ruzi... a vlastne... ked sa tak nad tym zamyslim, normalne si zacinam uvedomovat aka som strasne moc nestastna :-D :-D :-D myslim, ze tieto veci sluzia len na to, aby sa mal clovek na co vyhovarat ked to nevijde :-D V kazdom pripade si myslim, ze to bude krasne vyrocie ked si takto zopakujete svadobny dnicek bez tych vsetkych zhonov... Bude to podla mna velmi mile... Ved aj moj manzel povedal, ze by si to raz zopakoval, ale bez tych vsetkych vybavovaciek - len tak, proste spravit nieco jednoduche, ale pritom krasne... normalne si ma inspirovala x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vierka, tak to sa tesim, ze som ta inspirovala, preco by sme mali byt "princezne" len raz v zivote? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak... je to sice nenahraditelny pocit ten den, ale mozno by pomohlo ho trochu osviezit, pretoze ten den clovek mysli na milion veci a takto by zil len pre tu chvilu okamihu a naozaj moze spravit nieco lepsie - ako napriklad dat si saty ktore si nemohol z technickych pricin (mozno aj bezpecnostnych) dat... Viem ze je tu jedna nevesticka ktora nebola spokojna so svojimi satami, tak mozno tymto by si ten smutok tak trochu kompenzovala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala na svadbe site uzke saty a ani som moc nechodila po pozicovniach, lebo tam nemali vtedy take saty ake som chcela. no a moj muzik sa stale pozera po vykladoch svadobnych obchodov na saty, tak som mu uz raz zo srandy navrhla, ze pojdeme niekedy poskusat svadobne saty a vsade sa budeme tvarit, ze mame pred svadbou. on by ma strasne chcel vidiet v takych tych "tortovitych", ktore ja osobne moc neoblubujem 8-( len aby sme si nezabudli dat dole obrucky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nad tym som tiez premyslala a ked som bola s kamoskou skusat saty - teda ona si ich bola skusat - tak som mala strasne nutkanie tvarit sa, ze mam pred svadbou, ale nakoniec som to nespravila, ale nabuduce asi neodolam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja by som chcela byť nevestou stále ... a vždy v bielych šatách ... Jednoducho viem jaslik aky je to pocit ... a ak si ty nenormálna, tak potom aj ja!!!! :-)
Odpovedať
Ahojky Jaslik, nevidím zádný duvod proc si nezopakovat svatební den jeste jednou?! ;-) At uz celkove - at uz jste se treba brali jen na úrade a ted byste chteli v kostele nebo touzíte po svatbe na plázi, ale na "opravdové" svatbe jste se toho vzdali, protoze jste tam chteli mít vsechny blízké a nebo si chcete proste jen zopakovat ten pocit nevesty a zenicha, nevidím duvod proc se tomu bránit :-D Oblec si na výrocí nové svatební saticky, nechte si udelat fotky a pak si treba (to asi jiz prevlecení do "normálu") zajdete na peknou veceri pri svíckách a pak ....... ;-) Mne se to teda zdá super romantické a ne nejak ujeté, proc ne, kdyz i tvuj manzel s tím souhlasí! A uvazovala jsi uz o tom, ze ty "pravé" svatební saticky klidne muzes obléknout i na ples?! To pak muzes být princeznou treba i víckrát do roka :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?