Čím prekvapiť manžela na prvé výročie svadby?

ahojte baby... mozno ze tu uz bola taka tema, ale chcela by som vas poprosit o nejaky napad ako oslavit 1.vyrocie svadby, co kupit manzelovi...... prosim o nejaku inspiraciu..... :-| dakujem ;-)
Odpovedať
aj mne by sa nieco zislo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mu daroval pozitivny tehu test ;-) :-)
Odpovedať
:-D :-D hahaaa.... kupit? Hm, mozno dobry a kvalitny alkohol, penu do kupela, listok do kina ci zapas, neznosti by som mu dala takeee, ze by na to dlho nezabudol !!! :))
Odpovedať
Profilova fotka
pozitivni tehu test bych manzelovi taky rada darovala...jenze babenko bohuzel jeste neplanujeme... :-| Ale jak pise belugia, kupila jsem listky na Shakespearovské slavnosti....pšššššt ;-)
Odpovedať
ja by som spravila kolaz zo spolocnych vstupeniek na rozne akcie, leteniek, fotiek... kupit mu hodvabne trenky, zaplatit jeden wellness vstup pre oboch ci ist soferovat formulky je pestrejsie nez kino ci restauracia... ;-)
Odpovedať
neviete mi nahodou poradit www stranku na firmu na slovensku ktora sa venuje rozny specialnym darcekom ako je napr. let balonom, alebo jazda na nejakom fare...?
Odpovedať
a co tak pribalit k tomu nejake sexi fotky(tvoje samozrejme) od profesionalneho fotografa?
Odpovedať
fotit sa moze aj sama... ja som to uz skusala... a nemusi sa pritom pred nikym hanbit :) Skus pozriet na nete tieto veci ako let balonom...
Odpovedať
belugia som asi blba lebo takto ma to hladat na googli nenapadlo:-) skusala som excluzivne zelania, darceky, spnene zelania..vsetko mozne ako by s ata firma mohla volat ale toto..noo sikovna 8-)
Odpovedať
belugia: nemyslela som fotky v spodnom pradle a tak...aj fotky tvare dokazu byt sexi - este ked su ciernobiele,...moj drahy to velmi ocenil ;-)
Odpovedať
11miska07 je to velmi podobne ako si predstavujem ja.....ako si sa k tomu dopracovala ak si sla cez vyhladavac..?
Odpovedať
V spodnom pradle to byt nemusi, ale nieco pekne ;) Dobry darcek je aj portetik :) Malba alebo kresba :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nevesta to je najkrajsi darcek x-)
Odpovedať
Alebo obraz...maľba vás dvoch alebo len teba (ja myslím, že oboch je lepšie) - veľa maliarov to zvláda i z fotky (i keď je lepšie podľa živého modelu) a máte to na celý život...
Odpovedať
my sme oslavili 1. vyrocie sobasa na krstinach nasho Filipa :)) ale inak, este ma napadlo.. Elian Creative. V tom obchode plnia darceky do balonov. Teda myslim nejake prkotinky uz mate kupene, tak tam vam to daju do balona, take speci balony aspeci pristroj na to maju.. Som to videla prvy krat ..
Odpovedať
A co tak prekvapit ho nejakym zaujimavym a romantickym vikendovym pobytom v kupeloch, moznosti je tu vela.
Odpovedať
ja rozmyslam ist na vikend do Viedne tou lodou co zacala premavat z BA, ale kedze to do septembra asi nevydrzim tak pojdeme uz skor, na vyrocie zasnub alebo tak, a na september vymyslim neco ine x-)
Odpovedať
mozno nejake umelecke fotky mna s bruskom 8-)
Odpovedať
mne sa to tiez blizi, uz som s babami vymyslela retiazku na krk, kedze on mi nieco podobne dal v predstihu ale co este, privesok uz na nu ma a naramok k tomu tiez.....chcem ho prekvapit.....nejake oblubene CD by bolo ok?
Odpovedať
chcem este nieco take origos a netradicne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?