Až mi prišlo zle - sestrin boj o majetky

Baby musím sa vyrozprávať, neviem či na správnom mieste ale normálne mi je zle. Dnes začala sestra - strašne sa trase o dom a pozemky ohľadom nás. Že však čo, ak by sme dostali pozemok tak aj tak ho predáme - ja že áno, kúpili by sme si a doplatili na nejaký kde je perspektívnejšie, práca. A matka hneď že nám nič nedá, sestra dostane dom a že my nedostaneme nič, aj ona si môže predať a ja že však my nič nechceme, byt máme a je mi jasné že pri našich rod. vzťahoch ani nič nezdedíme ani o to nestojíme, ale rozpútala nehoráznu hádku, ja nechápem ako sa môže niekto triasť o majetok.
Odpovedať
@nikolka1986 taketo problemy su bezne mozu sa surodenci mat velmi radi ,ale ked pride k nejakemu deleniu majetku tak urcity ludia nemaju zabrany , bohuzial takto to chodi . Mam s tym aj ja zle az velmi zle skusenosti s mojimi sestrami az som si povedala ze asi radsej nic nechcem aby som mala pokoj ,lebo sa idu zodrat z koze doslovne
Odpovedať
Vacsinou bojuju ludia ktori su na materialne veci zatazeni a nepozeraju na nic a nikoho..je to skoro v kazdej rodine, mudrejsi ustupi a lepsie je mavnut rukou a ist dalej ako viest nezmyselne zabomysie vojny. A ked tak pozeram vokol seba, vsetci co tak materialne zatazeni boli, ostavaju nakoniec bez nicoho, samy..Spravodlivost je neboj, len si obcas na nu treba pockat..
Odpovedať
Je to svinstvo, ona sa stále uisťuje že my ostatné nedostaneme nič. Aj keď sme jej x-krát povedali že ani nechceme. Nech sa zadusí celým majetkom.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 i ked sme neni moc právny štát...ver tomu že ak by prišlo na lámanie chleba tvoja sestrička utre hubu...sory za výraz ale takýchto ludí neznášam
Odpovedať
Ahoj Nika, ja to už mám za sebou a dopadlo to tak, že mama sestre vyopravovala a zariadila celý dom podľa katalógu, a ešte jej dáva rodičovský spolu ešte s jedným na dvore, v ktorom som bývala ja s rodinou a v ktorom som ja za svoje zateplila fasádu, dala plastové okná, atď a ešte som sa dozvedela o sebe také veci, že ja chcem ten rodič.dom a že som nenažratá a všetko chcem zhabať ja a keď som si zavolala na sedenie mamu a sestru, aby mi to povedali do ksychtu a hlavne vysvetlili, v čom som taká nenažratá, čo som v živote mamu nič nepýtala, mi to povedala tá ,,lepšia sestra,, rovno do ksychtu, a keď som jej ja povedala, že jej mama spravila celý jej dom, a že či jej to nieje trápne, tak ona že veď ja som mamku nič nepýtala. Skončilo to tak, že sme sa rozhádali, a keďže podľa nich som taká nenažratá, do týždňa sme sa odsťahovali do podnájmu úplne do iného mesta, aby si nemysleli že chcem ich dom, teraz v ňom nikto nebýva, mama nech sa pred ľuďami hanbi, že má prázdny dom a dcéra platí podnájom u cudzim ľuďom, ale akotak pozerám, že už v ňom maľujú, takže nemajú chrbtovú kosť. S takými ľuďmi sa ja už nemám o čom baviť , aj keď mama by už chcela ma kontaktovať, ale ja už nemám záujem. Moja rada nad zlato, čím skôr na to prídete, tým skôr si to vyriešte z očí do oči, aspoň uvidíte na čom ste a ako Vás vlastná rodina má naozaj rada, keď ide o majetky a ukončite to s nimi ako som to spravila ja. Veď ja som tak isto mamina dcéra jak ona, a keď sa Vás mama nezastane, stále iba jej, takpotom ako vás má rada. Kým mama žije a ja jej prajem nech žije pri zdraví aj do 100 rokov, sestre dám pokoj, lebo má mamu za zadkom má sa jej kto zastať, ale potom jej ešte ukážem, dám ju na súd a budem žiadať svoje a ja jej potom pokoj nedám a nedám a nedám!!!!! Zato aká bola zákerná, ja budem dva razy taká!!! A aby som nezabudla, teraz si kupujeme vlastný byt a s nimi sa nekontaktujem. Ps: Nedajte sa, zo všetkého patrí každému rovnako!!!
Odpovedať
teeeda ... ja toto neriešim a hádam ani nebudem .. som jedináčik ale mamina ma môže stále vydediť .. obavám sa tohto problému z drahého strany .. sú tam traja a ťažko bude aj so svokrou určite .. už teraz nie je spravodlivá čo ešte pri majetkoch ... ja osobne by som sa so sestrou a mamou asi prestala baviť čisto možno len z trucu ale prestala, lebo očividne nemajú záujem danú vec nijako riešiť ... takže ak máte svoje bývanie stačí ich len ignorovať nech si užívajú majetok!!!! držím palce :)
Odpovedať
Ach to je na hlavu... ja som už povedala, nech jej dá všetko, a už teraz, nech jej to dá lebo tá lemra aj tak sama nič nezíska aspoň prestane vyvádzať a rozpútavať medzi nami neustále hádky, kde ja skončím ako idiot a ona veľké chúďatko, príde na psa mráz.
Odpovedať
@nikolka1986 povedz mame aj sestre, že si na žiadny majetok nenárokuješ, bolo by ti ľúto, keby bol dôvodom zlých vzťahov medzi vami a zároveň predpokladáš, že sa sestra o mamu postará, ak bude stará a nevládna.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 @maslenka maslenka ma pravdu, vacsinou ten co dostane najviac sa postara o rodicov, snad si je sestra toho vedoma... a len taka perla.. u nas uz boj o majetok bol... moj brat oklama celu rodinu kvoli 2izbovemu bytu... babca zomrela a teda byt zdedil moj otec a otcova sestra, brat ho ukecal ze potrebuje zalozit a aby byt prepisal docasne na neho ze potom byt prepise na ocina naspat... samozrejme byt predal peniaze si nechal ktore vylozene prehajdakal a ked si otcova sestra narokovala na peniaze povedal ze jej da max 200 000.. tak s nim sla do banky a povedal jej aby pockala pred hlavnym vchodom... ale ten hajzel zdrhol zadnym a nechal tam svoju tetu stat na schodoch 2 hodiny... potom prisla k nam ze sa asi minuli alebo co.... samozrejme tisice hadok a rozbrojov dookola a milion dalsich napachanych hluposti a uz sa to vlecie 10 rokov... otras coho su ludia schopni... :-(
Odpovedať
ja by som to radšej nebrala ako samozrejmosť, že sa sestra postará o mamu .. tú zaujímajú majetky a nie rodina ale horšie je, že možno mamka sa najviac sklame potom v nej ale potom už ťažko niečo napraví ...
Odpovedať
@smea chúďa teta... naozaj😢😴😕
Odpovedať
Profilova fotka
@zajkka to ano... o rok zomrela na rakovinu... takze nasledovali dalsie spory o majetok, a o 2 roky na to zase dedo... to sa vlecie do dnes lebo aj na jeho byt bracho zase brusi zuby kedze je tam uz nastahovany :) ja som z nicoho do dnes nevidela ani halier.... no nejdem sa tu dalej stazovat , len som chcela povedat ze aj na blizku moze byt nejaky hajzel....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@smea naozaj je ten tvoj brat hajzel....ale ver mi,nedopadne dobre...karma je zdarma...
Odpovedať
@smea pri takychto zalezitostiach je vzdy niekto nenazraty a urcite v kazdej rodine , vtedy nepozna ani len brat brata
Odpovedať
Profilova fotka
@zajkka ved uz to pomaly prichadza mam taky pocit... nie ze by som mu priala nieco zle ale vylozene si o to koledoval takze dufam ze si to vyzerie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 Ahoj, len tolko ti poviem, vitaj v klube. Prezivam peklo uz niekolko rokov, prisla som o celu rodinu, kvoli majetkom, napriek tomu, ze som nikomu nic nespravila, nikoho o nic neobrala a sama som poskodena v mnoho smeroch, stale som najhorsia a uz neudrziavam kontakt ani s bratom, ani s otcom, ani s babkou, ani s krstnou, maminka mi zomrela... Jediny koho mam je manzel a jeho rodina. A to vsetko len preto ze u mojej rodiny vyhral MAMON, prachy, majetok. Nechutne ale pravda. Ak chces, posli spravu, mozme pokecat.
Odpovedať
Profilova fotka
nechapem kde sa to v tych ludoch proste berie... ]-(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?