Ako vybaviť pas 2 týždne po svadbe?

Profilova fotka
Baby poradte.. nemam pas platny momentalne. Chceme ist na svadobku nejake dva tyzdne po svadbe.. lenze ako teraz.. dat si urobit pas so straym menom z 30€ a potom ho zmenit zasa za 30€ ci dat potom expresne.. ci ako? neviete ci by mi uz dopredu nedali s novym menom? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@barbra6 tak toto zaujima aj mna az na to ze mi ideme na dovolenku uz v stredu po svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
@barbra6 @lienka2407 pas sa dá urobiť aj do 2 dní, ale stojí to okolo 132 eur, 33 eur stojí pas do 30tich dní ;-) ale myslím si, že za zmenu sa platí menej ako za nový pas, pokiaľ mu neskončila platnosť ;-)
Odpovedať
@barbra6 vobec sa nestresuj ja som cestovala na stary pas skoro 2r, uz sme mali dceru a tu sme dali napisat muzovi do pasu lebo mali "pasovo" rovnake mena. Dokonca som kvoli tomu volal v tom case na colnicu :-D a pan mi povedal, ze pani a ja mam z kade vediet ze vy ste sa vydala, ked mate platny pas?
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka no super dakujem :)))
Odpovedať
pas s novym menom pred svadbou ti urcite nevystavia. vycestuj na stare meno, nebude ziadny problem. mam to odskusane, cestovali sme na druhy koniec zeme cez niekolko kontrol a v pohode. nikto nema odkial vediet, ze si sa vydala :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@iamhappy a OP si mala uz zmeneny vtedy, ci nie ?
Odpovedať
@emzuzana4 nie, isla som na stare meno so starymi dokladmi. problem by praveze mohol nastat ak by si jeden doklad mala uz na nove meno, kedze uz by o tebe mali zaznam.
Odpovedať
@iamhappy dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?