Ako spraviť peknú fotku zo svadobného DVD? Dá sa to?

Rada by som sa spytala, ci je mozne spravit peknu fotku zo svadobneho DVD. Ak ano, prosim poradte mi ako. Neviem, ci tu uz taka tema bola, ak ano vopred sa ospravedlnujem, priehliadac nefunguje .... Dakujem
Odpovedať
trosku nechapem tvojej otazke, ale asi si chces vyvolat fotky z dvd. skoro kazda fotosluzba poskytuje vyvovlanie foto z lubovolenho media, ci je to usb kluc, cd alebo dvd, jednoduchou cestou je aj nech vyvolat foto cez internet napr happy foto tak funguje
Odpovedať
ahoj, asi som to zle napisala..... :-( Ide mi skor o to, spravit fotku /obrazok/ zo svadobneho dvd, ktore nam natocil kameraman. Ide o to ze jednu cast zo svadby nemam zachytenu na fotografiach, ale zachytil ju kameraman, preto by som mala rada fotky....
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze babulina myslela z filmu, z nahrateho videa na dvd zo svadby ;-) sincerity uz ti to zistujem , drahy s tym robi, len cakam kedy sa objavi ;-)
Odpovedať
dakujem pekne.....
Odpovedať
Prave aj mam s tymto problem, dala som to fotolabu DVD-fotky a zoznam fotiek, ktore som chcela, o tyžden mi to vratili z BA, že sa fotky nedajú spraviť,tak mi to v zberni prepálili na CD a znova to po týždni vrátili, že sa fotky nedajú spraviť a ešte mi nedali ani moje DVD, tak som z toho na nervy, idem tam ešte dnes, otras,.
Odpovedať
Tak toto by aj mna zaujimalo, presne nad tymto som rozmyslala, lebo fotograf nas pri vstupe do kostola bral zo zozadu, ale kameraman spredu. Tak ma napadlo dat si z toho DVD zaznamu (videa) urobit fotky. Droby, co si zistila od draheho?
Odpovedať
Profilova fotka
no da sa to aj cez strihovy program importovat jeden frame ako jpg. ale k tomu som sa nedostala ako. este jeden jeednoduchy sposob, ked pozeras video a stopnes to presne tam ako chces foto, tak das tlacitko printscreen,proste ulozis si plochu a teda aj tu foto a cez ctrl+V to vlozis do malovani/paint a ulozis ako JPG.
Odpovedať
Profilova fotka
alebo vyskusaj software co sa vola iDVD ... tam sa tiez daju robit fotky z videa ale to co poradila droby je asi ovela jednoduchsie ... ;-)
Odpovedať
ahojte...droby...takto som to robila a keď som vybrala dvd z PC, ostali mi čierne obrázky...proste tmota :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Na to treba mat aplikaciu Nero a nejaky program na sprac.fotiek, ak ho nemate nainstalovany tak tazko urobite fotku z "uvarenych parok" :-) Ale ja som len taky asi zaciatocnik, no spytam sa brata ,on je na to 1ka.Pozdravujem ta princezna so zlatou hviezdou na cele. PS: Nie som kazisvet ;-)
Odpovedať
ja mam taku otazku existuje nejaka firma co sa tym zaobera, ze im dam DVD a oni mi z toho urobia fotky, ktore napr. chcem hmmm aka je potom kvalita tych fotiek - hmmm??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
yvetta nám náš kameraman hovoril, že nie je problém urobiť fotku z dvd, ale bude v menšej kvalite ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj nam to povedal kameraman, ale co to je ta mensia kvalita :-D to stale nechapem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Malo by to robit kazde foto co robi fotky bez filmu.
Odpovedať
Profilova fotka
ak mate na dvd napalene fotky tak to nie je problem, ale ak chcete fotky tak, ze mate video a chcete spravit z toho fotku, tak problem moze byt ze to nebude az take kvalitne, zavisi to od toho ake kvalitne je video, ale aj tak to nebude dosahovat kvalitu fotky, ktora bola odfotena fotoaparatom ak si napr prehrate video v bsplayeri, tak shift+p urobi screenshot z videa tam kde ste si to stopli a ulozi to ako jpg
Odpovedať
tak skusim to pozriet podla toho navodu aku to bude mat na PC kvalitu a uvidime :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?