Ako predist manzelskemu stereotypu?

Ahojte kocky. V mojom okoli sa coraz castejsie vyskytuju manzelske pary, ktore zacinaju zit v stereotype. Ako tomu predist? Ako travit spolocny cas po veceroch, vikendy a pod.? Myslim, ze nas to zaujima viacere ;-) Uvitam vsetky napady a vopred dakujem.
Odpovedať
1
2
to je dobra otazka. Mozno by ani jeden z paru nemal zabudat na svoje oblubene cinnosti. Aspon vo svojom vztahu sa snazim nechat drahemu trochu priestor len pre neho sameho a to iste zas vyzadujem na oplatku.
Odpovedať
..ak dvaja hladaju aj spolocne zaujmy a vzdy skusaju nieco nove .. (a..a hlavne ak pravidelne nekoncia pred tv..)
Odpovedať
Fajn kocky, ja si toto iste myslim. Tiez viem co asi treba, chodime na prechadzky, spolocne navstevujeme posilnovnu, cez vykendy si robime vylety. Ale co v tyzdni, ked sme obaja unaveni a na to, aby sme si polu niekam vyrazili nie je cas a energia. Dakujem
Odpovedať
My sa tiez dostavame do takeho stereotypu. Presne cez tyzden je to hroza, domov dojdeme tak o 18.30 a co s nacatym vecerom? Vecera, relax a je cas ist spat. No ja to pripisujem aj tomuto rocnemu obdobiu, predsa len je hned tma, pocasie nanic. Myslim ze na jar, v lete je viac moznosti. Teraz ozaj len ta telka alebo internet. V lete chodime aj na bicykel, na prechadzku a tak. Nejako to pretrpiet a na jar bude lepsie. ;-)
Odpovedať
Ja myslím, že ostať takí akí sme pred svadbou - ísť aj s priateľmi von - aj každý zvlášť, udržiavať koníčky...a nezabúdať na flirtovanie (myslím s partnerom...nie s niekým iným):-D však neznamená, že keď nás už dostali pod čepiec, nemusia nás ďalej zvádzať, nie? Aj my sa sem tam dostaneme do takého stavu, že mám pocit, že sme po 30 rokoch manželstva - zobudiť sa, najesť, navariť, zjesť, umyť a spať... ale potom vymyslíme zas nejakú somarinu a spoločne sa na nej smejeme...alebo pozeráme staré fotky a zas je to super...niekedy stačí, keď si spomenieme, akí sme boli, keď sme sa spoznali...a buď nám je do smiechu :-D alebo prídeme na to, čo nám momentálne chýba :-)
Odpovedať
U nas to fuguje tak, ze amme len uplne zakladny program v TV. A vecer sa drahy bud uci, alebo sedi pri compe, alebo mu nahlas citam, alebo skladame puzzle. Je to celkom sranda.
Odpovedať
A co mu citavas?
Odpovedať
rebeka,tak to by zaujimalo aj mna..Co mu citas? :-)
Odpovedať
Ja som minule čítala drahému Macbetha, lebo ho budem inscenovať...a po 3 minútach zaspinkal :-D takže babuľky, drámu neodporúčam :-D
Odpovedať
zacinali sme Harry Potterom a teraz mame da Vinciho kod.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte toto je skvela tema, najma pre tych, ktori su spolu uz dlhsie, tak ako my. Stereotyp nepocitujeme ani po takmer 8 rokoch, aj ked manzelia sme len 2 mesiace. Manzel je velmi pracovne vytazeny a tak sme sa naucili vyuzit aj to malo casu, co na seba mame. Mozno sa to niekomu bude zdat smiesne, ale sme spolu stastni, aj ked sa vyberieme len na obycajny vylet niekam za mesto, ci na prechadzku, vtedy vieme vypnut a bavit sa o hocicom a mam taky pocit, ze takto prijemne stravene popoludnie je aj dobrym afrodiziakom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa priznam, ze sme spadli do akeho si stereotypu a neviem z neho vykluckovat. Mame svoje zaujmy, podnikame veci aj spolu, ale aj tak vecer skoncime pred telkou a potom sa akurat tak v noci odvalime do postele. Keby existova navod ako zabranit nude, by bolo fajn. Snazim sa s tym nieco robit. Vikendy su navstevne, alebo ideme do kina, na vystavu, na koncerty, ale mne to nestaci. Chcela by som vybehnut na vylet do prirody, ale mangela len pomalicky na to prehovaram :-D Dufam, ze sa mi to podari.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte,laura, myslim, ze sme na tom uplne rovnako...cez tyzden je to naozaj hrozne, a teraz sa zacalo este aj skor ztmievat a neskor rozvidnievat....mam z toho uplnu depku...to je zivot...stava sa zo mna uplna internetova maniacka takto ;-) ....uvazovala som, ze by sme zacali chodit na nejaky kurzy po veceroch (tradicne tango) bohuzial drahy obcas cestuje a vecer obcas este pracuje takze je to dost nerealne:-(
Odpovedať
Profilova fotka
mam recept akopredist stereotipu poslite manzela na tyzdnovky alebo do kamionu vlastana skusenost je to super
Odpovedať
Mi sme neni este zoraty ale zejeme uz 8 rokov spolu. Ale ja uplne s Vierkou suhlasim
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, mi telku nemame! Zijeme spolu 3 roky a nemeame ju a ani nam nechyba. Vecer spolu varime alebo si citame, alebo..... :-D No a prihlasili sme sa na kurz restauratorstva nabytku, takze kazdy utorok patinujeme, natierame a lakujeme a kazdy stvrtok behame po stvrti a hladame po smetiakoch stary nabytok. To je vam zabava! :-D
Odpovedať
to sa s nim budem radsej doma nudit ako by som ho poslala na cesty kamionom
Odpovedať
Guiri, paci sa mi vas zivotny styl. Uplne super. No u nas telka musi byt, to by bol asi najvacsi trest pre mojho keby nemal telku a nemohol pozerat na jeho sportove spravy, futbalove zapasy atd.
Odpovedať
Profilova fotka
Prave preto! Miquelovi kamosi nechapu, lebo akonahle sa mu niekde dostane do ruky ovladac, ako napr. u rodicov, tak ho z ruk neda. Avsak doma, no najprv na nu nebolo miesto, potom sme zistili, ze by sme museli platit dost za nejaku antenu, lebo sme v starom dome, no a nakoniec, to by ste mi neverili, isli sme do Carefouru, kupili telku, doniesli domov a vybalili, no a zdalo sa nam to tak cudne, mat nieco take v obyvacke po 2 rokoch, ze sme ju normalne druhy den zabalili a vratili :-D :-D :-D Ludia si uz myslia, ze Miquela kazdy den nejako hypnotizujem v zmysle: Nepotrebujes telku, nepotrebujes.... :-D Ale ono to je zvyk, verte mi. Ono na tom bude mat aj podiel fakt, ze spanielska TV je dost odpad. Vela reality show a podobnych volovin. Tak asi tak.
Odpovedať
Guiri, tak to som este nepocula, ale je to dobre, fandim vam!!!!! Ja si bez telky neviem predstavit zivot. Stale si pustame s drahym nejake filmy, cez vikendy chodime k mojim a aj jeho rodicom...ziadny stereotyp nepozname :-)
Odpovedať
Ahoj guiri, kde sa da prihlasit na kurz restauratorstva nabytku? Znie to velmi zaujimavo.
Odpovedať
Profilova fotka
No bohuzial, ja zijem v Barcelone, tu je to velmi v mode. Ale skus nieco najst v Blave cez internet. Alebo ti poradim, skus cez internet mrknut nejaky zadara online kurz, kde si precitas vsetky potrebne kroky, potom nabehni do obchodu s farbami, no a mozes skusit aj sama. Je to zabava. Chytis staru osuchanu stolicku, odlakujes ju, obrusis ju, hodis smotanovu farbu, potom chytis napr.zlatu, a len tak ledabolo ju rozotries po hranach a uvidis, ze bude ako starozitna, ale smrcovna.A podobne. Je vela technik
Odpovedať
nie žeby som sa chcelachváliť, aleani my nemáme telku...a každý sa nás pýta, čo večer robíme... :-p no, čo asi.... x-)
Odpovedať
nika :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to si aj my vypocujeme :-D No a vrcholom je iny extrem, ked si niekto da telku este aj do spalne. To sa zase pytame my :-D
Odpovedať
:-) ale máme od rána do večera pustené rádio. Aj kvôli hudbe, aj kvôli správam, aby sme vedeli, čo sa deje vo svete.
Odpovedať
Guiri, tak to sme my, telka vsade. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze stereotyp pride skor ci neskor..niekedy to cloveku aj celkom vyhovuje, hlavne ked pride vecer unaveny z prace...Guiri, mne by sa to tiez pacilo telku nemat, ale o par mesiacov sa stahujeme do noveho bytu a moj drahy chce velmi telku v spalni, aby sme mohli pozerat filmy...Snazim sa ho prehovorit, ze nam ju tam netreba, tak uvidime ako to dopadne.. :-| My stereotyp riesime tym, ze sa hrame karty, clovece alebo ine hry :-) a tiez spolu varime alebo chodime na prechadzky (teraz nie, lebo je tma ked prideme z prace).. Inac tie spolocenske hry su fajn, skuste to :-)
Odpovedať
My tiez hravame hry, najma v zime. Akurat som vcera mojmu spominala ze je nacase zacat. Tak sa dnes pustime do toho. Mame kopec hier co sme este ani neskusili, tak moze byt tuha zima, nuda nebude. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám naše stereotypy veľmi rada... dokonca sa naň po ťažkom dni teším a keď je drahý preč, tak mi to chýba... :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?