Aké to je rok po svadbe?

ahojte kolegynky oktobrovky minulorocne... nas s mangelikom caka cez vikend prve vyrocie svadbicky, velmi sa nan tesime a ani nam nejde do hlavy, ze to tak ubehlo...ze som takto minuly rok nachytro menila saty, vymyslala zasadaci poriadok, riesila uces, nechty a podobne veci. u nas je to krasne, lubim svojho manzela najviac na svete a citim to iste aj z jeho strany. nas vztah sa svadbou utuzil a je nam spolu krasne.... sme do seba zamilovani ako pubertiaci a verim, ze nam to takto vydrzi co najdlhsie... a co vy? pochvalte sa, co mate nove?
Odpovedať
ahoj luciferova no my cakame babo. brali sme sa 28.10. a termin mam 27.10.... :-D a je to super. problemiky sice sem-tam su v komunikacii, ale to je asi mojimi hormonami a jednou temou na modrom konikovi, ale inak pohodicka, pohodaaaaa... mne tie pripravy po svadbe strasne chybali... tak som sa dala trosku na kamoskinu svadbu - a ta uz ma tiez po nej... takze zas mi je dlho :))) inak vztah je podla mna stale rovnaky - vzajomny a urcite nemam pocit, ze by sme v niecom povolili, hoci stereotyp trocha uz nabehol, tym ze cakame babo, je to zas trochu iny rozmer manzelstva... planovali sme sice az nejak rok po svadbe zacat, cize v tejto dobe este len pokusat, ale ked sa podarilo, vobec sme z toho nerobili vedu... mangel sa neuveritelne tesi a ja s nim, hlavne teraz, ked uz to mam len za par....:)
Odpovedať
jeeej.. to je mile, mozno sa babo narodi prave 28.10:-) a budete mat ten najkrajsi darcek k vyrociu...my to uz nestihame, snad na druhe:-D aj mne pripravy chybali, planujes planujes a zrazu je potom... preto obcas nakuknem na tuto stranku, mozno mojimi skusenostami pomozem inym nevestam pri planovani svojej vysnivanej svadbicky:-) tak sa tesim spolu s vami na babo, hlavne, nech ste zravi..:-)
Odpovedať
ahojte aj ja som oktobrovka 2006. babo čakame 17.12.07- chlapceka čomu sa velmi potesil moj manžel. nie že by nechcel dievčatko ale chlap potrebuje mat syna. A naš spoločný život? ak to bude naďalej takto tak budem najšťastnejšia manželka na svete /klop, klop/. Na buduci rok planujem začať stavať domček takže teraz našou hlavnou temou rozhovorov je babatko a domček. dnes rano sme sa s manželom, cestou do prace, rozpravali ake to bolo prave pred rokom. bola som si pre šaty a chodili sme po meste akoby sme sa nemali na druhy den svadbu. ak by som si ju mala zopakovať tak určite s tym istym človekom a zmenila by som len zopar veci. :-)
Odpovedať
dalsia oktobrova mamicka... super, blahozelam..:-) aj my sme sa den pred svadbou prechadzali po meste akoby sa nechumelilo:-) kupovala som sampus na fotenie a drahy hladal niekoho, kto ho ostriha:-)
Odpovedať
jej, dakujem a kaza gratulujem :) moj sa zasa tesi, ze budeme mat dievcatko (ak si to nerozmysli ten maly stuplik vo mne... ;-) ) on to aj hovoril, ze baba... asi vedel, co (")robi(").... :-D no ja ani neviem, co som robila den predtym. asi roznasala zakusky a potom uz len veget. no a mangel bol doma, hoci sme byvali uz u nasich, tak teraz zostal u svojich rodicov, takze mi hrozne chybal.. jasom o polnoci pred svadbou este pierka robila, mali sme malu svadbu, takze ich bolo len zopar... ani neviem, ci budeme nejak oslavovat to nase "velke" vyrocie, ved za oslavu stoji az nejakych 5-10 alebo aj viac rokov... len aby sme vydrzali :) budeme sa rozhodne snazit
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ak vam nebude vadit, rada sa pridam...hacik je ale v tom, ze ja som "septembrovka" :-N :-D My sme mali pred mesiacom nase prve vyrocie a bolo krasne :-) Boli sme na spolocnom obede a potom sa venovali cely den iba jeden druhemu :-) ;-) Nas manzelsky zivot je uplne super, som naozaj stastna a verim, ze nam tom tak vydrzi navzdy ;-) Aj ked nie vzdy je den ruzovy, aj my mame obcas nejku hadku, ale nastastie si vzdy uvedomime, ze pre uplnu hlupost :-p a je zase dobre. Babo planujeme niekedy na buduci rok, snad sa nam to podari :-) Tento rok sme si k vyrociu darovali "nas" bytik z ktoreho mame najvacsiu radost na svete! :-D
Odpovedať
prihlasia sa este nejake minulorocky? x-)
Odpovedať
ahoj. My sme mali prve vyrocie v nedelu.Manzel ma pozval na krasny hotel pri plazi.Bola to nadhera. ;-) .bol to ten najkrajsi rok v mojom zivote.Je to super byt jeho manzelka :-) :-)
Odpovedať
super, a kde pri plazi? porad, tusim sme z rovnakeho kraja ;-)
Odpovedať
My pracujeme v zahranici[ konkretne anglicko]. :-( a sme s rovnakeho kraja ;-) Ale nam ten rok ubehol
Odpovedať
aha... skoda, uz som sa tesila, ze mi poradis nejaku plaz niekde blizsie:-D a co porabate v anglicku? babo neplanujete?
Odpovedať
Babo zatial neplanujeme.Chceme si dat postavit domcek,mozno az potom. :-) A co vy? :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som po svadbe len dva mesiace, ale na prve "vymesacie" som dostala gerbery a cokolaadku. :)
Odpovedať
labutka - len tak dalej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj som oktobrovka 06 :-D a tohto roku presne na vyrocie nam vysli prve // na testiku. Bol to najkrajsi darcek v nas vyrocny den
Odpovedať
mimus - blahozelam:-D mali sme rovnaky najstastnejsi den;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem. To ano, naozaj este stale je pre mna ten 7.oktober vynimocny. A tohto roku sa to len potvrdilo. Ked som skusila testik 6.10 este stale bol negativny az 7 sa ukazala aj druha ciarocka. Preplakala som polovicu dna. nooooo ale od stastia :-) a manzelik so mnou
Odpovedať
My sme tiez par dni pred prvym vyrocim robili testik:) a //:) :-) Tak uz buduce vyrocie by nas malo byt o jedneho viac :-)
Odpovedať
Inak, pekne Vianoce, nevesty oktobrovky 2006http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageID=1013605&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F
Odpovedať
Profilova fotka
Mozes sa k vam pridat? Sice som novembrovka (2006), ale vela nas neviest v novembri nebolo. Prve vyrocie sme oslavili v restike, v ktorej sme mali hostinu, dali sme si super obed a venovali sa jeden druhemu. x-) A v marci budeme mat babetko.
Odpovedať
deina - jasne, ze mozes ;-) vitaj :-) a gratulujem k babatku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem. :-) Mne sa to zda byt tak strasne, ale strasne dlho. Odvtedy sa asi vela veci stalo, zmenilo a zda sa mi, akoby to boli roky a nie iba jeden rok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ahojky :-) tak uz to budu 2 rocky po svadbe :-) co nove? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?