Závoj a svadobné šaty s vlečkou. Čo poviete?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky. Riešim dilemu, mám tieto svadobné šaty s vlečkou v ivory farbe a chcela by som k ním takýto závoj. Len neviem, či to nie je príliš. Mne sa zdá, že to vyzerá pekne. Vás názor? Dakujem za každý postreh. Kludne aj foto uvítam :) :-)
Odpovedať
Podla mna v pohode uplne
Odpovedať
Saty nie su zdobene po celej dlzke, takze urcite znesu este trochu cipky na zavoji ;-) Bude to pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_22 a @monetta dakujem za rady a názor! :)
Odpovedať
Mne sa to zdá príliš. Koniec koncov, tu čipku na zavoji ani nebude vidieť lebo sa ti bude kryt s čipkou na šatách. Ja by som vymenila závoj, aby bol bez čipky, ale rovnako dlhý aby tam ten efekt bol zachovaný, ze je dlhý ako pri tomto čo máš na foto. Takto mi to zvolili aj v salóne, keď si bola skúšať šaty...chcela som tiež taký katedrálny závoj, s čipkou a dlhý, ale šaty ktoré vôli už čipkované alebo inak zdobené už čipkované závoj nezniesli, zle to vyzeralo. Dali mi náhradu, teda rovnako dlhý závoj ale bez čipky a vyzeralo to presne tak ako malo.
Odpovedať
Profilova fotka
@sofiadi zavoj je krasny a aj svadobne saty su krasne ale podla mojho nazoru spolu to bude az moc. zbytocne je zavoj dole zdobeny, ked aj saty su dole zdobene. zvolila by som iba cisty zavoj aby sa cipky dole navzajom nebili. tot moj nazor ;-) :-)
Odpovedať
nebude to moc aspon podla mna. zavoj sa hodi aj k cipke na okraji siat. podla mna to k sebe prefektne padne
Odpovedať
@sofiadi osobne, keby mám takéto šaty tak si k ním dám už len jednoduchší závoj a hlavne taký kratší, aby vynikli skôr tie krásne šaty a čipka na nich
Odpovedať
Profilova fotka
@sofiadi myslim si o tom, ze spolu by to uz bolo moc prehnane!
Odpovedať
Profilova fotka
@sofiadi podla mne je to uz tiez moc, k satam, ktore mas by som uz dala len kratsi zavoj - ale kazdej zene sa paci nieco ine, je to tvoj den, ak sa to paci tebe, vezmi si to (si krasna mlada zena, aj vrece z odpadkov by na tebe vyzeralo skvele), a komu sa to nebude pacit, nech si trhne nohou ;-)
Odpovedať
Podla mna sa to praveze k sebe hodi. Vlecka na satach nie je prilis dlha a ak bude zavoj aspon 3m, ze ho budes tahat po zemi, tak sa tie cipky nebudu prekryvat, ale krasne doplnat.
Odpovedať
Profilova fotka
@sofiadi zvolila by som k tomu skorej uz len nieco decentne nech vyniknu pekne tie saty. ten zavoj ich iba zatieni a to je skoda lebo su velmi krasne. skus pohladat nieco ine, popripade to riesit iba s nejakou ozdobou do vlaskou a hotovo. to je uz na tebe zavoj chces mat alebo sa zaobides aj bez neho. :-)
Odpovedať
@sofiadi Mala som saty s cipkou a dlhy katedralny zavoj lemovany cipkou a bolo to spolu krasne, vobec sa to nebilo ani to nebolo prilis. A tato kocka na fotke mala saty na spodku lemovane cipkou, cipkovane rukavy, vlecku s cipkou a este zavoj - podla mna to tiez vyzera spolu nadherne :) Co sa mi nepaci na tvojom zavoji, ze ma tu cipku len na spodnej strane, mne sa pacia lemovane po celom obvode
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dakujem Vám všetkým baby za komenty!!! :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sofiadi nadhera. Mne osobne sa zavoj paci velmi. Cela nevesta dostava taky by som povedala tajomny smrnc a k tvojim satickam sa hodi na 100%
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?