Závoj a ozdobný hrebienok na boku účesu

Ahojte, môžem si dať vypnúť vlasy dohora do drdola a dať závoj zospodu účesu a k tomu ešte hrebienok zboku účesu?
Odpovedať
Ahoj. Aj ja mám podobnú predstavu o mojom účese.
Odpovedať
Ahoj. Aj ja mám podobnú predstavu o mojom účese. Len ešte sme to s mojou kaderníčkou neskúšali skombinovať. Ale už tak účes robila viacerým nevestám.
Odpovedať
@kate289 Aj so zavojom? Co pozeram obrazky, tak su taketo ucesy vacsinou bez zavoja a ja by som zavoj chcela mat, ale aj takyto hrebienok sa mi paci.
Odpovedať
Profilova fotka
@ali0308 mrkni do mojho albumu, ja som to mala aj s hrebienkom a zavojom. ;-)
Odpovedať
@meduzka18 ano tvoju fotku som videla. Bola jedna z mala, co tam bol aj zavoj aj hrebienok. Len som myslela, ci by to nebolo vela, keby tam boli oba. Ale asi taky jemny hrebienok by mohol byt, nie?
Odpovedať
@ali0308 áno, aj závoj budem mať. Mne sa táto kombinácia veľmi páči.
Odpovedať
@ali0308 Napríklad aj táto baba mala aj závoj aj hrebienok. Podľa môjho názoru to vyzerá skvelo.
Odpovedať
@kate289 takto som si to predstavovala. Nechcem mat korunku, a niecim som chcela uces ozvlastnit, preto si asi dam hrebienok. Fakt to vyzera skvelo. Este uvidime, co na to povie kadernicka. Vdaka za fotku.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja by som to tak chcela..ale ja chcem mať závoj len v kostole, po príchode do sály si ho chcem dať dole, takže potom mi už ostane len hrebienok..ale na obrad chcem mať oboje, aj závoj, aj hrebienok
Odpovedať
@ali0308 Mňa už presviedčali, že závoj je staromódny, vraj som konzervatívna. Ale som rada, že niekto zdieľa rovnaké názory ako ja. Nie každej sa hodí korunka do účesu. A ja som jedna z nich. Už len mať šikovnú kaderníčku, ktorá splní naše predstavy a môže byť deň "D". ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez taku predstavu o svojom ucese :)
Odpovedať
@kate289 no na jednej strane by som chcela, aby den D uz bol, ale ked si predstavim co este nemame kupene a vybavene, tak to este radsej do toho maja vydrzime. Mne sa nahodou zavoj paci, patri to k neveste. Ani som nerozmyslala, zeby som ho nemala. Takze sme asi konzervativne obe ;-) a tipujem, ze je nas urcite viac.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?