Výroba katedrálového závoja

Profilova fotka
Ahojte holky, vyrábala si niektorá z vás katedrálový závoj??? Vyzerá to jednoducho... :-) Ale možno len vyzerá... Mal by byť dlhý tak 3 - 4 m, po okrajoch obrubený a miestami nejakú tú perličku by som si aj sama našila... Somarina alebo radšej kúpiť, požičať? =-)
Odpovedať
nebude jednoduchšie ho kúpiť ? V bazáre ich je dosť a máš istotu :-D
Odpovedať
bud si ho kup alebo pozicaj , je to zbytocne vyrabat si ho , ale daj pozor aby sa zhodoval so satami farebne ale aj to zakoncenie co byva cipkove aby pasovalo nech to nieje moc rozdielne
Odpovedať
Vyroba ta vyjde velmi draho, to mi hovorila aj kamoska od ktorej som mala pozicane saty. Ja som ho kupila a ona mi ho len upravila. Stane sa, ze sa pocas svadby poskodi, mne sa to nestalo, ale pocula som vela neviest, ze niekto stupil a natrhol ale vypalil dierku s cigaretou, a natrapit sa, a takto dopadnut? Tiez som zvazovala pre a proti. Na svadbe som mala kupovany, bol nadherny a nic sa mu nestalo, preto ho aj predavam este niekomu posluzi.
Odpovedať
Neviem, kedy máš svadbu, ale ak máš ešte čas, na e-bay-i, príp. aliexpresse zoženieš za par euro a hocijaké. Stačí trošku hľadať. Len dodanie trvá trošku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?