Účes k zavoju z vrchu

ahojte poradte účes z polodlhych vlasov (vlasy cca 10cm pod plecia) jednoznacne s cestickou na bok...velmi sa mi paci zavoj uplne zvrchu, nie klasicky v strede..uplne sa chcem vyhnut zavoju dolu..skusala som si ho hore a velmi sa mi to pacilo..poradie prosím alebo pridajte foto na inšpiráciu ak mate vlastnu skusenost emoticon viem ze vsetko je to vec vkusu..ale mne ten zavoj utkvel takto v pamäti s nadsenim
Odpovedať
Profilova fotka
Plne ti rozumiem :-) Mám približne rovnako dlhé vlasy a nosím výhradne len cestičku na strane. Závoj som rozhodne chcela mať, ale nepáči sa mi, keď je nasadený dole alebo niekde pod temenom. A taktiež som chcela mať rozpustené vlasy, ale môj závoj bol veeeľmi dlhý (3,5m) a na rozpustených vlasoch by nedržal. Hovorila som to kaderníčke na skúške a hovorila, že môžem mať rozpustené vlasy, že mi dá dozadu pod vlasy takú akoby "drátenku" na výplň a závoj sa nasadí nad to. A ja som bola z výsledku nadšená :-)
Odpovedať
S takémuto účesu takto napríklad :-) Tiež som chcela závoj jedine hore ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
najlepšie by bolo ak by si mala tak nejako vyčesané vlásky ako mala renya, vlastne iba tie predné pramene a ostatné rozpustené :) to je podľa mňa úplne taký najvďačnejší účes keď chceš takto závoj :)
Odpovedať
@hannah2000 mne osobne by sa pacil nejaky drdol a tam ti moze ist aj zavoj zhora ako to ty chces :-) ;-)
Odpovedať
nechat rozpustene vlasy a natocit, popripade nejaky vrkoc spravit, tym asi nic nepokazis, hlavne zajdi za kadernickou a skusajte, tak sa ti potom bude lepsie rozhodovat, aky uces :-) :-)
Odpovedať
@hannah2000 Mne sa tiez vobec nepaci zavoj uchyteny uplne dole, alebo nad temenom a vlasy som mala po pas, ucesane takto:
Odpovedať
@fokuska na toto ale treba asi trosku dlhsie vlasky, ci? inak by som tiez volila ku zavoju z vrchu takyto uces, vyzera to pekne aj cez ten zavoj ;-) ;-)
Odpovedať
@benicka55 Ano, rozpustene som mala po pas a boli dost prepletane, takze sa to skratilo, ale inspiraciou mi bol uces z vlasov po lopatky ;) Ukazala som kadernicke a ona to uz prisposobila na moju dlzku, bola som aj na skuske, tam sme sa dohodli ako to bude. Z kratsich vlasov, teda nejak takto:
Odpovedať
@fokuska vyzera to skvele aj z tych kratkych vlasov :-) :-) tak to si potom mala isto velmi sikovnu kadernicku, hlavne je ze splnila tvoje predstavy a poziadavky :-) :-)
Odpovedať
@benicka55 Dakujem, ano, chodim k nej uz dlho, cesala ma na vela prilezitosti, takze som vedela, ze budem spokojna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska velmi pekne si bola ocesana a mala si krasny zavoj ;-) ;-) :-)
Odpovedať
@zurinka88 Dakujem :) dlhy zavoj a vlecka boli moj sen a krasne to vyslo :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fokuska mne sa to tiez velmi paci a snad to aj mne vyjde mat ;-) :-)
Odpovedať
@zurinka88 Urcite :) drzim palce nech vsetko vyjde podla predstav
Odpovedať
@fokuska a cim ti to kadernicka prichitila? vsetko sponkami? lebo inak si to predstavit neviem ale zasa mnozstvo tych sponiek by ma od toho odradilo :) viem si predstavit aka namaha to bola, potom ten uces rozpustit ;-)
Odpovedať
@stancika Hore som mala trosku takej hmoty co sa dava ako vypln a inak vsetko prichytene sponkami. Ale bolo to v pohode, nebolo ich vela, uz som mala aj ucesy, ktore vyzerali jednoduchsie a sponiek v nich bolo skoro 50 :D Aj rozpustenie islo rychlo :) Jednotlive pramene mi natacala zehlickou a potom akoby preplietla a uchytila, ja som povyberala sponky a vlasy mi na druhy den ostali jemne zvlnene a vecer som si ich umyla.
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska Vyzerá to ako účes ktorý sa jednoducho rozplieta, podľa toho čo píšeš. Kto by to bol povedal že taký jednoduchý účes a vyzerá tak super :) Ešte neviem, aký účes budem mať na svadbe ale pomaličky si ukladám pre inšpiráciu a tento tiež ku ním putuje ;)
Odpovedať
@hananevesta Ano, na rozpletenie nie je zlozity, ale je riadne efektny :) som rada, ze som inspirovala, ja som tiez mala inspiracie od inych neviest - ale v konecnom dosledku na kazdej vyzera uces trosku inak, jedinecne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?