Španielsky závoj. Mali ste ho k svadobným šatám?

Ahoj nevesty, Chcem sa poradit. Velmi sa mi paci dlhy spanielsky zavoj, s cipkou po okrajoch (Pronovias). Chcela by som si ho dat na svadbu, ale bojim sa, ze v takom dlhom (po zem) budem nemotorna. Mala ste ho niektora na svadbe? Viete poradit? Diky za radu. G.
Odpovedať
Takýto závoj sa dáva iba na oficiálnu časť a na fotenie, asi na celý deň bude dosť nepraktický. Inač mne sa to tiež veľmi páči. ;-) :-D
Odpovedať
Je naaaaaaaaaaadherny!!!! Urcite sa priklanam k nazoru, ze len do kostola ci urad a na fotenie... ale je prenadherny!!!
Odpovedať
Mydielko a z ktorého salonu chceš ten závoj? Požičiavajú aj bez toho ak nemáš od nich šatky? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mydielko: ja som tiez zalúbená do vsetkého od pronovias a rozhodla som sa, ze v kostole budem mat dlhý závoj a v sále (tancovanie s dlhým nie je boh vie co a uspiní sa) budem nosit krátky. uz sa tesím ako blcha, bude to super a nevesta s dvoma závojmi, to musí priniest iba stastie!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
chcela by som sa opytat kolko stoja tie zavoje od pronovias :) dik
Odpovedať
no viem ze v Nicole iba predavali, boli na objednavku tusim 6 tyzdnov dodacia doba a stal 8000 SK. Bohuzial, nestihol by prist do mojej svadby, tak som nakoniec nemala. Ale aj ten co som mala mi znacne zavadzal. Druha moja svadba by bola uplne bez zavoju. :)
Odpovedať
Ahojky, Je pravda, ze v salone Nicole ten zavoj len predavaju, za cca.8-10 000. Ale ja zijem v Prahe, takze beham tu po salonoch. Tu taky zavoj pozicaju za 2-3000 czk. Ale mne ho budu sit spolu so satami. Dohodla som sa v salone della sposa, ze mi usiju saty aj zavoj podla obrazku. Zaplatim len za pozicanie siat a usiju mi ich na mieru. Potom im to zostane v salone. To je myslim super ponuka. Dohodli sme sa, ze ta krajka, co bude na satach, bude aj na zavoji. Akurat teraz fakt neviem, ci si dat sit dva zavoje alebo sa pripravit, ze ten dlhy zostane len na obrad a fotenie...??? On bude vlastne dlhy po zem ale nebude sa tahat po zemi. Bude siahat presne po dlzku sukne. Myslite, ze aj tak sa mi v nom bude blbo tancovat?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky aj ja budem mat zavoj dlhy az po zem - teda po dlzku sukne, a rada by som si ho rada nechala pocas celeho vecera, nie iba na obrad, ale neviem ako sa s tým bude tancovat, skusim to tak urobit, a ak to nebude fungovat, tak budem vymysliet nieco iné :-|
Odpovedať
ahojte,,, ten zavoj poznam :), je len na objednavku a stoji 320 eur a trva 3 mesiace na dodavku... ale je krasny a vobec nezavadza pri pohybe.... a dodava nadych romatickosti :)
Odpovedať
Ja som tu na bazáre našla krásny španielsky závoj, ale nie až ten najdlhší po zem, ale taký cca pod zadok :-) Bol úplne prekrásny škoda, len, že k mojim šatám farebne neladil :-(
Odpovedať
Profilova fotka
v nicole tieto závoje aj požiavajú. Môj stojí 1 000 Sk, čo síce strašne veľa, ale je nádherný (nie je až po zem), jedna kočka tu v bazári predávala dlhý závoj aj s čipkou, ktorý bol ešte dlhší ako sukňa, nádherný, skúste tam pozrieť, či ešte nie je na predaj.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ste sa predsa len rozhodli pre dlhý závoj, odporúcam si ho prehodit (pri tanci) cez predlaktie, vyzerá to ok, usetríte dierky na látke (podpätky, prislapnutia...)a v konecnom výsledki to vyzerá aj elegantne. jbs: 3 mesiace za donásku?? (tak to je prílis dlho... ved barcelona je tu za rohom, tak na co tak dlho cakat??). s.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj ja chcem mat dlhý závoj od pronovias, len ja si zelám, nech bude este dlhsí nez koniec siat, lebo saty chcem bez vlecky.
Odpovedať
Kocky, Ktora z Vas sa uz vydavala v dlhom zavoji a potom ho mala cely vecer? Alebo nemate nejake kamosky, ktore sa takto vydavali? Zeby nam povedali, aka je pravda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cafte kocky :-) mala som saty bez vlecky ale velmi som po nej tuzila ,tak som mala dlhy zavoj asi 4-5m, bol trojradovy, po oficialnych castiach a novomanzelskom tanci som si tu najdlhsiu cast odopla a zastal mi zavoj, ktory mal dlzku siat a bolo to v pohode ;-) akurat mi ocko slapol na zavoj, ked ma odprevadzal k oltaru :-D zabudol, ze mam dlhy zavoj :-D citila som sa v pohode. ked pojdete na fotenie vyskusajte si, ako ho budete drzat pri nastupovani do auta ;-) potom to z pojde lavou zadnou ;-) ja ho odporucam, budete sa citit ako princezne a deti z toho maju uplnu rozpravku :-) je to vec pohladu, ale ak by sme si to s manzelom zopakovali, opat by som chcela dlhy zavoj :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
dievcata, surne zhanam spanielsky zavoj. viete prosim poradit, kde by sa dal pozicat? v salone, odkial mam saty ho len predavaju, neda sa pozicat.
Odpovedať
@corolla odkial mas saty a odkial si? nemas v profile..mozes aj do ip... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja yb som tiez chcela spanielsky zavoj, ale v Nicole su len na predaj a 4 tis. nemienim zaplatit len za zavoj. Ak by ste vedeli o nejakych lacnych, tak dajte vediet.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja mam pozicany spanielsky zavoj Pronovias zo salonu Bella v Brne. Mam ho ale spolu so satami, takze cenu len za zavoj neviem :-N Pripadne by ste sa mohli u nich informovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste nakuknut do Bazaru. ;-)
Odpovedať
zuzimao: vdaka, bazar sledujem, ale napr. spanielske podla mojich predstav tam nie su :-( teda aspon podla fotiek to tak nevyzera ale ak to inak nepojde, zavoj nebude .... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to mi je luto. Hadam na nieco natrafis. Drzim palce. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tamitimo a aky konkretne hladas?
Odpovedať
biely, jednoduchy, len s jemnou cipkou, lebo saty maju bohatu cipku, jednovrstvovy (teda nie prehadzovacka) a hlavne nie velmi nariaseny na hrebienku nie som narocna, ze? :-N saty su Nalon a vraj sa tak vola aj zavoj, len ta cena :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tamitimo, trochu vyssie som pisala, ze mam spanielsky zavoj zo salonu Bella (Brno). Ja budem mat tiez saty Nalon, k nim mam originalny zavoj, takze to by mohol byt ten, co chces. :-)
Odpovedať
Napr. aj v Prahe v Kleinode predavaju a stoji 1700,- , to sa da oproti 4 tis.
Odpovedať
@tamitimo pozerala som na e-bay...najdes aj tam... len je otazka, ci sa ti budu pacit..lebo nie je zavoj ako zavoj..matny leskly tyl...zavoj siroky 150 cm alebo tri metre...dlhy 1, 2 , 3 , 5 metrov...krajka bohata, vysivan, len s perlickami.. je nejaka predstava? :-)
Odpovedať
jej, baby, ste super! mirkapal: duper vyber, ja som si tie saty proste zamilovala. skusim do brna napisat, ci by mi ho pozicali. a potom vymyslim logistiku. nevies nahodou nazov farby siat? mne sa nezdali bielo biele, tak som si nie ista, ci to nie je ta ivory biela ( :-S) lomnicka: s ebay nemam skusenosti :-( a myslis, ze by to tak do dvoch tyzdnov prislo? predstava je - biely (teda podla farby siat), sirka asi 1,5m a dlzka asi 2m , aby nezakryl velmi krajku na vlecke, jednoduchy, jedna vrstva, len jemna cipka a idealne by bolo, keby nebol s hrebienkom, alebo by som si ho sama prisila, nechcem totiz velmi riaseny ... a asi matny, a tyl by bol asi velmi pevny, nie,nie, ja chcem nieco jemnucke ... len to cez web asi neposudim ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Skus pozriet do mojeho pripravneho albumu. Ak sa ti bude pacit nieco take. Poslem ti link........
Odpovedať
petka: pekneeee. inak sme v rovnakom salone (len v inom meste) skusali rovnake saty :) ano, taka nejaka cipka, myslim, ze tam mas dva rozne, ale oba su pekne. ale neviem, to riasenie sa mi az tak nepozdava. mne sa tieto zavoje pacia tak, ako su na tych profesionalnych fotkach, co maju salony na svojich strankach, t.j. neriasene. ty budes mat zavoj pozicany? lebo v ba v nicol nepoziciavaju.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?