Španielsky závoj k týmto šatám? Prosím poraďte.

Ahojte, prosím o radu. Vysnívala som si dlhý španielsky závoj s jednoduchými čipkovanými šatami. Napokon som také nenašla a objednala som si v salóne tieto šaty. Sú dosť zdobené, preto si nie som istá, či ich nebude španielsky závoj prebíjať. V tomto salóne navyše nemajú žiadny španielsky závoj, takže som si to nemohla odskúšať. Nemám takú predstavivosť, či to bude ok alebo nie.. Mám to risknúť a kúpiť ten španielsky? Alebo myslíte, že mám zvoliť jednoduchší? Nemali ste náhodou niektorá podobný typ šiat skombinovaný so španielskym závojom? Ako to vyzeralo? Ďakujem :-)
Odpovedať
nie je to zle, ale tie saty su poriadne luxusne a teraz aj zavoj , mne to nesmakuje moc
Odpovedať
Profilova fotka
Ked su saty same o sebe dost zdobene, tak je spanielsky zavoj zbytocne dalsi vyrazny prvok. Bije sa to a potom nevynikne ani jedno ani druhe. Na fotke vyzeraju saty dost zdobene, cipka, aplikacie, kamienky..bola by skoda to preplacat. Ak zavoj, tak v tomto pripade radsej hladky. Ja milujem spanielske zavoje a bola to jedna z veci, ktore som chcela 100% mat a ako to uz chodi, tiez sa mi zrejme nebude hodit (este som v rozhodovacej faze o satach) :) Moj nazor - hladky.
Odpovedať
Baby, ďakujem, potvrdili ste mi moje obavy :-( Tak sa musím zmieriť s tým, že nemám svoje vysnívané šaty a ani vysnívaný závoj nebude.. Ale nejaký mať musím, mám na chrbte veľa znamienok.. Tak potrebujem, aby ich zakryl, keď už som nezohnala šaty so zakrytým chrbtom..
Odpovedať
ak chces dlhy zavoj, tak podla mna chod do jednoducheho bez krajky, ako napr na obrazku
Odpovedať
Ja som to tak videla - mala to tak kamarátka, velmi podobne saty a španielsky zavoj a bolo o krasne. Ja mam teda rada minimalizmus čiže ja budem mat uplne iný štýl šiat ale objektívne musim povedat ze to bolo velmi pekne a vobec mi tam nic nevadilo.
Odpovedať
@janas17 a nemáš náhodou nejakú fotku? Nemohla by si mi poslať do správy? Prosím, pošli ak máš, kľudne môžeš vystrihnúť tvár, tak ako som to spravila aj ja.. Nemám veľkú predstavivosť a neviem ani na internete nájsť takéto obrázky.. Ďakujem vopred za pomoc :-)
Odpovedať
Žiaľ nemam žiadnu foto :( Mala to tak v kostole a potom na hostine uz len fascinator. Ale mala na obrade zavoj lemovany širokou cipkou a takt to bolo fajn, ved ten zavoj je vlastne cely čistý, len ten cipkovy lem - a to mi k tomuto typu šiat zase fakt nepríde nejako moc, neviem.. Mozno viac by mi vadil kratky s lemom (aj ked tenším), lebo ten by koncil priamo niekde kde by sa kryl so šatami. Ten dlhy mi pride taký čistejší k tomu lebo cipka je vlastne az na zemi čiže mimo šiat.. A to, ze cipka lemuje tvar mi nejako v tomto pripade nepríde moc. Ale to je len moj názor ovplyvnený aj tym co som videla na kamoške - bola naozaj krásna, jemná a vkusna nevesta.
Odpovedať
Profilova fotka
mne by sa viac pacil teky jednoduchy tristvrtovy ako mas hore na fotke...
Odpovedať
Profilova fotka
spanielsky závoj sa hodí skor k jednoduchym šatám..tieto šatičky by na tebe mali byt PRIM...a s tým závojom by sposobil skor chaos...
Odpovedať
Profilova fotka
síce som bola tehotná a tak som mala jednoduche šaty a ten zavoj bol na mne PRIM...pretoze posobil dost luxusne...skús niečo jednoduchsie ako ten spanielsky zavoj
Odpovedať
ďakujem veľmi pekne za všetky vaše názory :-)
Odpovedať
Ahoj,podla mna mozes mat kludne spanielsky zavoj,saty nie su podla mna velmi cackane,takze kludne si daj bude to krasne ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mne by sa tam nejaký kvietok hodil.:)
Odpovedať
@snehulienkaba kvietok by bol veľmi romantický, to by sa mi strašne páčilo.. páčia sa mi kvety vo vlasoch, prípadne čelenky z kvetov, je to nádhera. Ale závoj musím mať - kvôli zakrytiu chrbta :(
Odpovedať
@alexandra_saska Ďakujem za názor :-) Na mňa tieto šaty tiež nepôsobia nejako preplácane. Je pravda že nie sú jednoduché, ale zároveň by som netvrdila, že je to "moc". Zvažujem, že si kúpim španielsky závoj, aspoň na skúšku. Keby sa fakt nehodil, tak by sa mi ho snáď podarilo predať. Asi by som ľutovala do konca života, že som to aspoň neskúsila. :-) Španielsky závoj je pre mňa symbol romantiky a ja som ťažkááá romantička :-)
Odpovedať
@alllinka urcite, ak je to tvoj sen, urcite si to daj, napr. ja mam saty take, ze hore cipka, aj na spodku sukne a mam aj zavoj, dokonca s jemnou cipkou na okraji a este mam aj cipkovane rukavide, kedze nebudem mat bolero, tak aby mi ptoom nebola zima..vzdy to bol moj sen, ale bala som sa, ze to bude precackane, ale ked som to videla cele spolu bolo to uzasne a potrvrdila aj mamina aj kamaratka:) takze ja to hovorim, chod do toho a presne ako vravis, budes potom cely zivot lutovat, ved svadba je iba raz...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@alllinka Môj názor je, že si k tým šatám môžeš úplne v pohode dať španielsky závoj. Ja som mala celé krajkové šaty a ešte aj španielsky závoj a vôbec sa nič neprebíjalo ani nič nevadilo. Dokonca túto kombináciu malo po mne ešte veľa neviest a všetky boli veľmi spokojné a krásne. Smelo do toho :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?