Odporúčate dlhý závoj (3m) do kostola?

Profilova fotka
Ahojte žienky, chcem sa Vás opýtať tie, ktoré ste mali dlhý závoj v kostole, neolutovali ste to? Nemali ste s ním problemy? Bojím sa, že budem s ním nemotorná, ale zároven tužim po nom :-/ možno pôjdem pešo do kostola, mám ho nejakych 300 metrov a obmotané okolo ruky to asi nebude vyzerať najlepšie :-|
Odpovedať
Ja ho jednoznačne odporúčam:) a ešte odporúčam svdkov posadiť do prvej lavice, aby si si ho mohla potom keď si sadneš pekne rozložiť (alebo družička) a aby na vás všetci pekne videli. :-D Ak po ňom túžiš, tak si ho určite užiješ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahooj, urcite ano, ja som povodne tiez nechcela, a nakoniec to, ze som ho mala, bolo moje najlepsie rozhodnutie :) neboj sa zvladnes to s nim urcite, je to krasny pocit mat ho na hlave :)
Odpovedať
Profilova fotka
áno jednoznačne, vyzerá to krásne, aj ja som mala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa zavoje hrozne moc pacia a povedala by som, ze to s nimi nie je az take zle. ak sa bojis, ze sa do neho zamoces, tak isto najdes nejaku dobru dusu, ktora by ti s nim velmi rada pomohla a ked tak ti ho bude vzadu niest. To by som povedala, ze ti doda este viac takej smrncovnosti. ja byt tebou idem do toho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
taká otázka: Na čo sú vlastne malé družičky? :) na nosenie závoja a sypanie kvetových lupienkov na cestu pre nevestu ;) a ešte na pekné fotky :) ak po tom túžiš, bola by chyba nesplniť si svoje sny na vlastnej svadbe!
Odpovedať
Profilova fotka
Dlhý závoj je krásny. Keď po ňom túžiš choď do toho. Popros družičky, či by ti s ním nepomohli, od toho sú aby ti pomohli v takýchto situáciách. Ale nevidím vôbec žiadny problém. Svadba je len jedna, dopraj si to, po čom túžiš a nerieš nemotornosť :-)
Odpovedať
Závoj a ešte dlhý je veľmi pekný. Ak máš nejaké malé družičky tam daj im aby ti ich držali počas cesty do kostola. Moja sesternica to mala tak a vyzeralo to dobre a nemusela mať tým pádom závoj omotaný okolo ruky
Odpovedať
tiez ma napadlo, ze by bolo krasne ak by ti ho niekto niesol a ten napad s tymi malymi dievcatkami, by to bolo skvele. oo uz teraz sa mi tisnu slzy do oci, ked si to predstavim, ake by to bolo chutnucke. zavoj je krasnym doplnkom, no je aj pravda, ze s nim byva ostara, no na druhej strane si povedzme tak, ze co by sme pre krasu nevydrzali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa sa nikam inam ako do kostola taký krásny dlhý závoj ani nehodí.. Tam to má svoj efekt, keď ideš uličkou a "ťaháš" ho zasebou, proste tak si ja predstavujem prechod uličkou ako z filmu, s krásnym dlhým závojom.. Ono to na zbytok svadby nie je veľmi praktické ale väčšinou si ho potom keď výjdu z kostola, respektíve na hostine dávajú dole lebo tam by to zavadzalo ale inak schvaľujem.. :) A keď ti ho bude teda niekto niesť ako ti navrhli baby tak nemáš žiadny problém.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Také závoje sú brutálne, no treba sa k nim aj tak postaviť, aby počas celej doby, čo ho budeš mať na sebe tak aj pôsobil. Hlavne by som sa teda zamerala na to, aby mi ho mal kto odniesť, teda pomôcť s ním, ak by bola zem špinavá, aby si ho nemusela vláčiť v rukách, to podľa mňa moc pekne nie je. Na to by som sa zamerala v prvom rade ;-)
Odpovedať
Pokiaľ máš možnosť tak si taký závoj daj. Vyzerá to skvele. A nech ti ho družičky držia keď pôjdeš aj po kostole alebo aspoň do kostola. V kostole sa ti už aj po zemi môže viesť (alebo ako to povedať):-))
Odpovedať
ja byť tebou nejako neváham. ak ho už máš a hodí sa ti k šatičkám, tak si ho len pekne daj a nevymýšľaj zbytočne. niekto, kto ti s ním v prípade potreby pomôže sa isto nájde a budeš rada, že si sa tak rozhodla. ,mne sa hrozne moc páčia dlhokánske závoje, dotvárajú tú celkovú čerešničku na celej svadbe
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?