Nevesta so závojom alebo bez neho? Čo vy na to?

Vcera som sa rozpravala s kadernickou, povodne som rozmyslala, ze budem mat zavoj, ale tak dole pod drdolom, ale vypocula som si, ze bez zavoja to bude lepsie, tak co vy na to? Mala by mat nevesta zavoj, alebo je to v podstate jedno?:)
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
cafko, tak ja si myslim, ze je to individualne...Ja osobne po zavoji strasne tuzim, ale asi ho nebudem mat, lebo mam saty s dlhymi rukavmi a ten zavoj by asi zanikal... :-( Ale videla som krasne ucesy aj bez zavojov, tak hadam si nieco vyberiem. Ale pre istotu pojdem este raz obliect saty, poskusam k nim zavoje a potom sa definitivne rozhodnem. :-D
Odpovedať
no, ja budem mat saty s takym golierikom... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ...tak ze by to nebolo ono, mat aj zavoj. a ze ak zavoj, tak na vrch hlabvy a to zas ja nechcem...:) Dnes idem skusat saty na definitivnu upravu, tak sa rozhodnem asi tiez az v salone.
Odpovedať
Mna prave kadernicka aj kamaratka prehovaraju, aby som ziaden nemala. Tiez budem mat dlhe rukavy a mam dlhe vlasy a tie budu skoro ako zavoj ;-) Tiez poskusam zavoje a este uvidim. Mozno sa rozhodnem az na mieste. Poznam kocku, ktora nemala zavoj a vyzerala uzasne, nikomu to nevadilo, takze v tom problem nevidim. Zalezi na na ako sa my rozohodneme ;-)
Odpovedať
eni a aky budes mat k tomu uces?
Odpovedať
Ja myslim, ze nevesta nemusi mat zavoj. Ja ho napriklad neplanujem. Ale ak sa niekomu paci, tak nech si ho kludne da. Inak k tym satockam sa mi tiez moc nehodi. Su take jednoducho elegantne a skor sa mi k nim hodi ten klobucik :-) To som Ti Eni asi moc nepomohla :-S
Odpovedať
tanita: :) klobucik neee, mne sa paci na tom obrazku, aj mozno na ostatnych babach, ale ja by som sa divne citila ;) Janka: uces? tak to presne uvidim ev sobotu. Ale len nejaku konticku, skor nizsie, nie na vrchu hlavy a zatial to vyzera tak, ze iba take kvetinky male, vraj sa to vola nevestin zavoj mi tam napichaju... ono, ja som taka divna, mna na pripravach viac bavila dekoracia, oznamka a take tie cacky ako saty, uces a podobne... takze v tomto sa spolieham na odbornikov. A kytica : kaly plus nieco zelene a neviem ci ku kalam nedaju este aj nejake ine male biele kvety.. budem vediet a hlavne vidiet v sobotu :) Sak nech mam aj ja nejake prekvapka :) Uf, uz len par dni, a v nedelu si poviem huraaaa, koniec predsvadobnych stresov... :)..ktore boli samozrejme zvytocne, ale asi to k tomu patri :)
Odpovedať
Ja chcem tiez zavoj, ale k mojim satam, ktore su dost extravagantne sa podla vsetkych zucastnenych nehodi. ]-( Nakoniec ho ale predsa asi budem mat, lebo saty maju vzadu dost velky vystrih a nas farar by asi skolaboval, keby som v tom dosla do kostola nezahalena, no a zavoj by to spravil, si myslim. Nic lepsie ma na zahalenie nenapada :-(
Odpovedať
zorg, ja mam praveze saty, kde vzadu nie je vystrih, takze kvoli tomu zavoj nemusim... no uvidime.. zatial je to takych 70:30 v neprospech zavoja ;))
Odpovedať
Ked som si pozrela tie saty, celkom by sa mi ten zavoj tam hodil. Len taky jednoduchy s leskom a upnut pod drdol. Nie nejaky nasuchoreny, len taky mnierne roztiahnuty, mozno trochu cez plecia... Ale myslim, ze nieje podmienkou aby mala nevesta zavoj. Ale v tom kostole to vyzera velmi efektne.
Odpovedať
ja som pôvodne nechcela závoj, keď som si skúšala prvé ružovosmotanové šaty -proste by sa k nim nehodil, ale teraz idem mať úplne iné, a tam si to pýta. A tiež aj kôli kostolu chcem aspoň dačo mať na pleciach, lebo štóla neprichádza do úvahy a na pelerínku bude teplo. A na ten závoj sa veľmi teším ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky ja sa vam cudujem...ved zavoj je nadherne romanticky doplnok...a hlavne - uz NIKDY viac nebude prilezitost dat si ho....ved takto krasne upravene a bez zavoja mozete ist KEDYKOLVEK na ples. Ja sa ho teda nevzdam za ziadnu cenu. Ena ja si myslim, ze sa hodi ku kazdym satam - vsak su rozne druhy a strihy...a aj k tym Tvojim sa hodia urcite...ak by si ho mala z vrchu, alebo i zo spodu len taky jednoduhsi...,je to nadhera...
Odpovedať
dudulka, mne je luto, ze asi nebudem mat zavoj, ale musis brat do uvahy vsetky okolnosti. Nie ku kazdym satam sa hodi zavoj, nie ku kazdemu ucesu. A menej je niekedy viac. Takze ak sa uz musis rozhodovat: radsej jednoducha a pekna ako vycackana a gycova ;-) ...teda spon podla mna, ale to je vec vkusu. Mas, pravdu, enka by si mohla dovolit aj obycajany jednoduchy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
eni, podla mna k tym satam zavoj nepojde, ale treba to asi skusit. ja som zavoj strasne chcela, ale nehodi sa mi k satam, mam tam muselinove rukavy. ale budu zive kvety vo vlasoch. ale rukavicky by boli super, si myslim. a taby pekny spodny uzol by bol strasne fajn, jeden taky je aj u traicy v albume s ucesmi. moj nazor
Odpovedať
Profilova fotka
janka a keby bol uplne jednoduchy - vies myslim tym te by nebol s koralikmi ani obsity tou bielou latkou na konci a bez korunky? Neviem sice ake mas saty, ale .... ;-) jasne ze vycackana nevesta - to je hroza...ja som za jednoduchu klasiku... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ena, moja kamaratka mala presne tieto tvoje saty minuly rok a mala aj zavoj a bolo to krasne. Mala normalny trojradovy hladky zavoj s lemom. Opytam sa jej ci by jej nevadilo keby som ti poslala fotku, mozes sa pozriet. Ale myslim ze je tolko druhov zavojov, ze sa ku kazdym satom da vybrat ked chces.
Odpovedať
viki, poprosim ta tu fotku ak sa da, a co najskor, poobede idem na skusku siat na upravu, tak aby som ju dovtedy pozrela. Teda, ak mas tu fotku u seba v PC to by bolo super.
Odpovedať
Profilova fotka
No to ma mrzi, ale nemam tu ich fotky. mame doma na compe. Zajtra by som poslala, ale asi bude uz neskoro, ze ? Ale vsak aspon sa pozries, vzdy sa to da este zmenit.
Odpovedať
Enka, ak sa nevies rozhodnut, vyskusaj si nejake zavoje v salone. Ak mozes odfot sa s aj bez a potom dobre pozeraj ;-) Ja som sa tak rozhodla pre uplne ine saty, lebo je to ine, ked sa vidis iba v zrkadle. Ale tiez si myslim, ze mozno taky uplne obycajny zavoj bez okrajov, bez korunky. (asi mame podobny vkus) ;-)
Odpovedať
caute babenky no tak moja sesternica mala kratke vlasy a saty bez rukavov a vo vlasoch mala take ozdobky a nemala zavoj vyzeralo to velmi pekne..ako radia baby treba to vyskusat nazivo :-)
Odpovedať
viki, super, tak aspon zajtra, stvrtok pojdem pre saty, tak sa to bude dat este zmenit, poslem ti do internej moj mail. uz mi volali zo salonu, ze kedy pridem skusat, tak idem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ena, poslala som ti tie fotky na mail. Ako dopadla skuska siat ?
Odpovedať
Ahojte, baby poradte mi zaujimavy uces,budem mat zavoj ale tak vyssie na hlave+korunku. Viem ze budem mat uces schovany pod zavojom,ale o polnoci ked mi ho daju dole aby to dopre vyyeralo. :-) dakujem
Odpovedať
ena, nevesta nemusi mat zavoj.. ja sice zavoj budem mat, aj ked ma niektori prehovarali aby som neschovavala vlasy, ale ja mam rada klasiku a zavoj chcem mat a dokonca zvrchu.. ale je vela peknych neviest ktore mali len korunku alebo len kvietky vo vlasoch, alebo nejake perlicky.. je to na tebe, v com sa sama sebe pacis a v com sa citis dobre.. :-) contessa, popozeraj albumy z priprav.. je tam velmi vela inspiracii.. :-)
Odpovedať
viki vdaka za fotky, tierz budem mat kyticu z kaly, a Pacilo sa mi pierko co mal zenich. Skuska siat, myslim, ze celkom dobre, len ich trocha zuzia, celkom som bola so sebou v tych satach spokojna , az som bola prekvapena:) Zajtra by uz mali byt hotove. Zajednala som si aj zavoj, aj taku ozdobu nieco na styl celenky, ale pripina sa to sponkami. Tak uvidim, co sa nakoniec pouzije... teraz na to uz nemyslim, uvidi sa v sobotu, ked pride kadernicka a pusti sa do roboty :)) Ja v takych veciach dam na radu odbornika ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
pre arabesku ci si mas dat robit zlozity uces pod zavoj zalezi na tom aky je ten zavoj husty cez niektore zavoje krasne vidno uce napr. madeleine ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby... kazdopadne by ste mali mat nejaky zavoj po ruke... ved co ak nevyjde uces podla vasich predstav...zavoj bude ta najlepsia alternativa ;-)
Odpovedať
Ja mam tiez dilemmu. Nikdy som zavoj mat nechcela, no ked som si skusila saty a tetusky v salone mi hned nasadili aj zavoj tak som sa citila ako princezna, pacilo sa mi to. A este ked som videla tie fotky tu v albumoch, tak sa mi to velmi paci. No moj drahy sa vyjadril ze zavoj ze to je nieco hrozne a ze by bol velmi sklamany keby som mala zavoj aj ja. No mala som dost. :-( Tak som mu hned aj slubila ze zavoj nebude. No v duchu ma to skrie. Ved kedy uz bude sanca dat si zavoj. No nie? ;-)
Odpovedať
Vies, myslim si, ze ked ta drahy uvidi so zavojom, tak odpadne - ale od uzasu. Viem o com hovorim, mojmu drahemu ked som povedala, ze budem mat zavoj, povedal, ze co???? naco kus handry na hlave! A ked som si ho chcela na hostine dat dolu, tak povedal, ze nech to nerobim, ze som nadherna jeho princezna... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lara....no tusim mame rovnaky problem, ja som vzdy tuzila po krasnom zavoji....ale ked som sa o tom rozpravala s polovickou tak ma uplne zrusil, najprv jeho jedinou poziadavkou boli biele saty...ale potom zahlasil ze to radsej farebne saty ako zavoj na hlave....tak teraz naozaj neviem...asi ho budem musiet nejak spracovat...
Odpovedať
Ja som ho uz spracovavala. Ukazala som mu fotku so zavojom, saty som zakryla lebo nechce vidiet, no ale to bola len taka fotka, ziadny uces, len tak zavoj na hlave co mi narychlo pripli v salone, tak zhodnotil ze hrozne to je a radsej bez. ]-( Ked mu aj ukazem nejake fotky inych neviest tak sa mu to nepaci. Vyzera to tak ze skor sa necham spracovat ja, nechcem na svadbe pocuvat kritiku od vlastneho manzela.
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?