Hodí sa závoj k mušelínovým rukávom?

Profilova fotka
pls, poradte mi. mam saty s dlhymi muselinovymi spadnutymi rukavmi, myslim si, ze zavoj sa mi k tomu uz nehodi, len videla som uz aj take. nie je to moc? pozrite saty (album "majova") vlasy nemam na to , aby boli rozpustene. tak aspon koruku by som rada. PORADTE MI
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
neviem najst Tvoj album, urcite je pod nazvom "majova" ?
Odpovedať
Profilova fotka
hej "májová" pridane myslim v pondelok
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mozes mat aj zavoj, skus nejaky nie velmi dlhy a pripnuty zospodu. To nemusi byt zle. :-) Ale to uz musis vediet ty ako sa s nim budes citit. Ak si myslis, ze to je oc tak si urcite nedavaj! Ty sa musis hlavne citit dobre! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, presne to je môj názor. Pozrela som tie šaty, kamoška, čo sa vydávala minulý rok v júni mala podobné šaty a dala si aj závoj, menší, ale dala.
Odpovedať
Profilova fotka
marcelka, kamoska mala aj korunku alebo kvietky alebo co este vo vlasoch? nechcem velmi kombinovat. nie som uplne najstihlejsia, mam velkost 42, takze preto aj takyto typ siat.
Odpovedať
Profilova fotka
ali, dufam, ze mi poradi kadernicka, zatial mi velmi dobre poradili v svadobke so satami, mala som celkom inu predstavu. ale tieto mi na doporucenie sadli ako na mna :o) mam rada jednoduchost a pristanu mi vycesane vlasy.
Odpovedať
Profilova fotka
fifla, nasla som nevestu v "tvojich" satach so zavojom - http://community.webshots.com/photo/7...
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoška mala aj klasicky - biele ružičky vo vlasoch. Korunku nemala.
Odpovedať
Profilova fotka
sisa super :o)) popremyslam. rozmyslala som aj nad nejakym antickym ucesom :o))
Odpovedať
Profilova fotka
Pre inšpiráciu si pozri http://www.kadernictvolady.wz.cz/ - je tam zopár účesov.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem
Odpovedať
A nieco v KE kadernictvo?A zavoj si myslim ze by som chcela mat. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ked si ich pojdes vyskusat, skus si k nim aj zavoj. Daju sa upnut rozne. Niekomu svedci na vrchu hlavy, niekomu vzadu a niekomu tak zo spodu. A aka si vysoka?Ak si vysoka, velmi kratky zavoj si asi nedavaj. Taky pod plecia alebo do pol chrbta by asi stacil a upnuty niekde pod ucesom. Inac, mne osobne sa viac paci uces c. 2, tam by sa ten zavoj hodil pod uces.K tomu prvemu ucesu si to nejak neviem predstavit. Najlepsie bude ak si to fakt odskusas.
Odpovedať
ahoj, podla mna by si mohla mat zavoj, ale taky jednoduchsi a nie moc dlhy, pripnuty odspodu. Videla som nevesticku, co mala take podobne saty a veeelikaaansky zavoj. Pri jej postave vyzerala ako vianocny stromcek. Takze vsetkeho s mierou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mam 165 cm. takze potrebujem trosku opticky povyrast.
Odpovedať
Asi naozaj spravis najlepsie, ak zoberies so sebou nejakeho (riadneho) kritika a v satach si vyskusas, co Ti sedi najlepsie. Ci zavoj a ako upnuty, alebo len nejake drobne ozdobky do vlasov. (Velke nie) Ja som vzhladom k mojej postave tiez rozmyslala, ze nebudem mat zavoj, ale moj najvacsi kritik (mamina) skonstatovala, ze mi sedi. Tak asi budem mat.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala pri vybere siat kamaratku a velmi mi ten zavoj neodporucila. objednala som ho, ale este uvidim
Odpovedať
Keď som mala vybraté ružové šaty s veľkou ružou naboku, tak k nim sa mi závoj absolútne nehodil a bola som presvedčená (ja som skôr taký športovejší typ, ale v obliekaní šport.-elegant.) že závoj sa ku mne nehodí a ani ho nepotrebujem. Potom som si ale vyskúšala iný typ šiat a tam si to závoj pýtalo, a verte či nie, mne sa ten závoj veľmi hodil. Tak som naň teraz aj namotaná. Takže u mňa závoj MUSÍ BYŤ.
Odpovedať
Tak nech ta v tom zavoji odfoti a pozri sa na seba kritickym ockom :-) Verim ze takto si vyberies najlepsie. Nemala by si to robit len preto, ze Ti niekto nanuti svoj nazor. Nech Ti ho povedia,ale rozhodni sa sama.
Odpovedať
Profilova fotka
konecne som nasla ten album ;-) myslim ze je dobry napd odfotit sa aj so zavojom aj bez neho a porovnat si tieto dve fotky. ukaz ich par kamoskam, hod ich do albumu a poradime :-) ale najdolezitejsi je Tvoj osobny pocit... ja napriklad nemam rada zavoje a viem ze by som sa v nom necitila dobre. raz som si k jednym satam zavoj skusala, kamoska ma presviedcala ze to vyzera super a ja som sa citila super prave bez zavoja....
Odpovedať
Profilova fotka
ja si pripadam v zavoji silnejsia, mozno je to len moj pocit. a navyse tie saty su kremove, nie snehobiele, takze je to zas trosku minus k zavoju.
Odpovedať
Prosim ta len nie biely zavoj ku kremovym satam!!!!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ale jasne, ze zavoj kremovy. :-D :-D :-D
Odpovedať
Ja by som k tym satam volila urcite zavoj. saty su velmi jemne a nezne a myslim ze zavoj by ich zvyraznil. ale bolo by dobre vediet aky si typ - ci sa Ti hodi maslova alebo viac zaziaris v bielej. Vela typov prave maslova potlaca a vtedy by to zavoj este umocnil.
Odpovedať
uf, ale som sa zlakla :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ta maslova je na mne lepsia. v bielej som vyzerala velmi "panensky" :o) a to mne velmi nejde. a navyse som blond, takze v bielej som sa stracala
Odpovedať
mam pocit ze ten zavoj chces,tak vies co pozri sa na to tak, ze uz v zivote nebudes mat prilezitost dat si ho- je to vysost neviest. tak si ho daj a budes stopercentna - ved po polnoci si ho das dole ;-)
Odpovedať
To: ivana 0107 Iva, mozem sa spytat, si pisala, ze vela typov maslova potlaca....ako? Ked som blondyna, myslis, ze potlaci aj mna? :-) Lebo ja by som strasne chcela maslove saty, nie biele, aj tak som uz dost ako bledula...aj ked sa chcem troska opalit, (ak sa mi to podari viac do hneda ako do cervena - ako vzdy... :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
Stanka, nie som sice Iva, ale poviem Ti moju skusenost. Ja som tiez blondina a som bleda a ked som si na seba dala maslove saty, splynula som s nimi a vyzerala som ako seda myska. Lenze to zavisi aj od odtiena maslovej, ci kremovej, ci bezovej... Kazda znacka ma iny odtien a niektory Ti mozno sadne. Musis poskusat a vidiet sa v nich v zrkadle aj na fotke. :-)
Odpovedať
noo, zas az taka blondyna nie som, ale nosim svetly melir, ale xsicht mam strasne bledy, ako po opici, a stale... no snad uz pojdem nejake saty skusit, tak sem potom hodim fotky, dufame, ze poradite.......fsetky :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?