Aké dlhé by mali byť vrstvy svadobného závoja?

Ahojte! Chcela by som mat 3- vrstvovy zavoj, dlhy az po zem - mozno takych 2 - 2.5 m a neviem, ake dlhe by mali byt jednotlive vrstvy... Ide o zavoj bez obruby, nechcem spanielsky. Zavoj si mozem objednat v salone, z ktoreho budem mat pozicane saty a dlzku si mozem urcit sama a ja fakt neviem, ako by mali tie vrstvy byt odstupnovane.. :-N Tiez mam trochu strach, ci ten zavoj nebude pritazky a ci mi teda nebude tahat uces... Prosim poradte..
Odpovedať
Vazne s tym nikto nema ziadnu skusenost?? =-)
Odpovedať
@beronsche tak je mi teda divny, ze v salonu ti neporadi, ale neni nic jednodussiho nez si to vygooglovat, ne? :-D tady napr. http://www.lightinthebox.com/3-Layers... pokud chces 2-2.5m, tak vetsinou maji delku shoulder, elbow a chapel nebo elbow, hip, cathedral ale daji se kombinovat ruzne delky - to zalezi na tobe... projdi si par obrazku a rozhodni, co se ti libi nejvic miry jsou tady: http://www.lindassewingroom.ca/Quicks... http://theflirtyguide.com/pages_FAQ/1... http://veilme.com/images/Length/lengt...
Odpovedať
@marketnieuw Vdaka ;-) So salonom komunikujem na dialku, preto je tam trosku problem .. a oni aj tak zavoje nedrzia, len objednavaju a vraj taky este neobjednavali.. Viac-menej mi islo o realne skusenosti neviest.... :-)
Odpovedať
@beronsche ach tak, tak vlastni zkusenost nemam :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ahoj, tak ja síce nemám viac vrstvový závoj, ale mám jednovrstvový 3-metrový (španielský) a teda vôbec nie je ťažký, je ľahunký a keď som ho mala vo vlasoch tak nebol vôbec žiadny problém, nebol ťažký, účes (teda aspoň na skúške) neťahal. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska265 Nikusko a jak jsi jej mela upevneny? Ja jej mam taky, ale neni tam nic na pripevneni, takze pocitam, ze tam asi nasiji hrebinek, na msito, aby to slo k ucesu, i kdyz nevim, zda se nebude ten tyl pri siti trhat (dole mi jej trosku roztrhl bud kocour, nebo uz tak prisel, sesivala jsem jej v miste, kde je krajka, takze pevnejsi mistecko, a i tak to slo spatne). Chci jej nasadit jako 2vrstvy, abych mela kus pres oblicej a pak hodit dozadu. Ale nevim, jak jej vlastne naaranzovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@kh no ja som celý ten závoj odniesla do salónu kde som si aj kupovala šaty a boli tam veľmi ochotní, upraviť aj závoj kupovaný inde. Závoj som tiež kupovala samotný, bez hrebienka. V salóne mi povedali, že tam kde bude hrebienok vystrihne kúsok tej krajky, nazberká to, aby to krajšie vyzeralo a lepšie držalo a potom to prišije k hrebienku a potom to ešte trošku pripevní silikónovým lepidlom - také ako býva v tej silikónovej pištoli. Videla som tam priamov sal=one takto urobené závoje a bolo to krásne urobené. Zatiaľ to mám stále v tom salóne, takže neviem presne ako to bude vyzerať, keď to bude hotové, tak sem dám foto. Ale myslím, že keď to chceš dvojvrstvové, tak by to stačilo len v tom bode kde bude hrebienok nazberkať a prišiť k hrebienku, prípadne prilepiť tým silikónom. len si to potom neviem predstaviť, ako by to vyzeralo zo zadu, keď to budeš mať prehodené do tváre do predu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska265 Dekuji, jenom nevim, co je to "nazberkat" :-) Narasit nebo tak neco?
Odpovedať
@kh áno, to je nariasiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kh :-) áno, narasit , aby to bolo krajšie, prekyrje to aj ten hrebienok a lepšie to ukáže
Odpovedať
Profilova fotka
A holky mate vyzkousene, jestli jde udelat z toho 3 metroveho 1 vrstveho katedralniho prehazovaci? Jestli to jde, aby to vypadalo slusne? Ono se to asi klasicky upevnuje za okraj zavoje na vrsicek hlavy, trosku do tyla, coz mi puvodne nedoslo. Ty dlouhe se mi libi, ale zas mne mrzi predstava, ze mi novomanzel nezvedne zavoj na 1. manzelsky polibek...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?