Zásnuby bez konkrétneho termínu svadby?

Ahojte žienky. :) Mám takú otázočku - s priateľom hľadáme dom pre nás. A dohodli sme sa, že keď sa tam nasťahujeme, tak sa zasnúbime, že to bude romantické. Ale zatiaľ nemáme konkrétny termín svadby. Zatiaľ dom len hľadáme, takže kým ho nájdeme, to možno bude na dlhšie, neviem. Povedať to rodičom bez termínu? Alebo im to povedať, až keď termín mať budeme? Nie je to také vágne, že jasné, zasnúbili sa, ale termín nikde?
Odpovedať
Mna moj buduci manzel poziadal o ruku 3 dni po nastahovani sa do nasho spolocneho bytu a vobec sme vtedy neriesili termin. Podla mna je uplne normalne, ze rodicom oznamite zasnuby aj bez toho, aby ste mali termin.
Odpovedať
@monf Ďakujem za názor. :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa tak isto zasnubili a este nevedeli termin a nasim sme to oznamili. ved podla mna vacsina parov sa zasnubia a potom hladaju az vhodny termin, tak preco sa nepodelit s najblizsimi o tuto radost a cakat az na datum :)
Odpovedať
my taky tak :-) v auguste ma požiadal o ruku, všetkym sme sa pochvalili a termin sme zacali riesit asi az v novembri a svadba bude v marci 8-)
Odpovedať
mne zase pride divne ako si niektori najprv stanovia datum a az potom pridu zasnuby.. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
My doteraz nemáme termín a zasnubeny sme už viac ako pol roka :) a všetci sa z toho tešili aj bez termínu a mňa to práveže veľmi potešilo, že to bolo také spontánne a v mojom prípade aj nečakané (teda jasné že som vedela že k tomu príde ale neorganizovali sme to spoločne) :) keby už to je aj s termínom svadby tak mi to príde tak že no veď čo iné mu zostalo, už je na čase :D takže smelo do toho, je to super pocit byť snubenkou! :)
Odpovedať
Profilova fotka
ona asi nemyslela, si najskor stanovit termin a potom zasnuby. ale ci to maju povedat rodicom hned, alebo az ked si stanovia po zasnubach termin svadby :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevestabarbi Plne s tebou súhlasím, byť zasnúbená je skvelé a nádherné. Toto obdobie je niečo, čo sa nedá ani opísať, musí sa len zažiť.
Odpovedať
@rmnka Presne takto som to myslela, ďakujem. ;)
Odpovedať
zatial este nie ste zasnubeni tak to netreba ani riesit....vacsina parov sa zasnubi bez toho,aby mali stsnoveny datum svadby...podla mna tuto otazku riesis moc skoro kedze dom este len pozerate
Odpovedať
my sme sa tiež zasnúbili a povedali o tomto našom novom stave rodičom s tým, že sme sa zasnúbili a ideme sa brať :) a dátum ssvadby nikto neriešil, až ked sme si ho vybrali, tak až potom sme im povedali aj termín :)
Odpovedať
@lilyianka Mas pravdu. Len mi to teraz napadlo, tak som sa chcela spytat. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
najprv su zasnuby, potom sa vybera termin svadby... Neviem, co si ostatne zeny predstavuju pod pojmom zasnuby, ale mne pride dost divne, aby sa par dohodol na termine svadby a potom sa isiel zasnubovat...
Odpovedať
Profilova fotka
presne aj mna priatel poziadal o ruku a az potom sme riesili datum svadby, ja som ale urcite chcela aby to bolo do roka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dufam ze sa dozijem tych zasnub, uz by som velmi chcela len priatel sa nejako nevie rozhybat
Odpovedať
podla mna to rodicom a vsetkym mozete povedat, ked sa zasnubite, ale to teraz nie ste, ak som to spravne pochopila. Ze nebudete mat termin svadby to nevadi. Ved zasnuby su o tom, ze bude svadba, nie ze uz mate zajednanu salu, kostol, urad atd...
Odpovedať
Profilova fotka
@sonicina Tak myslím si že keď som sa dožila ja tak už každý :-) Sme spolu 6 a pol roka a ešte pred necelými dvoma rokmi tvrdil že on sa NIKDY ženiť nebude...prsteň teda ešte nemám, boli sme vyberať spolu pred 2 týždňami, ale už sa ma pýtal čí chcem byť jeho žena a s prsteňom to už bude také oficiálne pre rodinu :-) Len zase či sa dočkám svadby :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?