Zásnubné prstene pre páry

Ahojte. Dlsie rozmyslam nad tym, ze ako zasnubny prsten by sme vyuzili s priatelom moznost mat obaja zasnubny prsten rovnaky, tie co sa predavaju pre pary. Co si o tom myslite? Ci ma zasnubny prsten nosit len zena? Neviem, poradte mi prosim. Alebo napiste svoj nazor. Dakujem.
Odpovedať
O tom som ani len nepocula, podla mna ma zasnubny prsten nosit len zena, ved ju s tym prstenom predsa poziadal muz o ruku.. Obaja potom budete predsa nosit obrucky..
Odpovedať
Profilova fotka
Mam kamaratov, ktori maju zasnubne prstene obaja. Kedze na svadbu nemaju momentalne peniazky ani situaciu a vedia, ze to potrva este minimalne dva-tri roky, kym daco zacnu riesit, tak ju fesak poziadal o ruku prstienkom z chirurgickej ocele, ktory vyzera ako obrucka a su na nom kamienky, a on si kupil rovnaky, dokonca aj on ma na nom kamienok, a nosia ich ako zasnubne prstene, kym si nemozu dovolit nic ine. Neobvykle, ale mile :-) Pripajam fotku, take cosi podobne maju, len ona ma viacero kamienkov, nepamatam presne kolko, ale asi 4 alebo 5 a on ma 1.
Odpovedať
@mimca77 si ma potesila. Dik. Presne tak je to aj s nami. Tie zasnuby budu dlhodobejsie, preto som to aj rozmyslala takto riesit. Presne si vystihla teraz tu nasu situaciu a to o co mi slo. Takze by to bolo akoze fajn mat obaja zasnubne prstene? Tiez by som chcela chir. ocel hlavne kvoli cene. Nemozme si dovolit nic drahe. Dakujeeem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@mimca77 @blbovina baby viem, ze je to uz par rokov, po vasej teme, idem si sem poradu, nejaku stranku na taketo partnerke zasnubne prstene. neviete mi poradit ? velmi pekne dakujem
Odpovedať
@simciatko1 hľadaj medzi obrúčkami...
Odpovedať
urcite iba zena...
Odpovedať
Profilova fotka
to fakt rozmyslas ze bude nosit aj tvoj priatel zasnubny prsten??
Odpovedať
@simciatko1 daj si do googlu partnerske prstene alebo prstene pre pary a zadaj si ovrazky. Podla toho potom prejdes na stranku, ja som si tak hladala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?