Vysnivane zasnuby a svatba?!?

Profilova fotka
Ahoj, S pritelem jsme skoro 5 let.Mame dve deti.Starsi dcerku mam z prvniho vztahu a společně mame rocniho syna.bydlime spolu od zacatku.prozily jsme jako všichni, dobré i zlé. Miluju ho, moc. Myslim si,ze i on me.touhu se vdát mam jako kazda,od malicka..ale tedka uz je to silne.hlavne kdyz jsem se dozvedela,ze moje matka se bude vdavat.ne hned ale bude.sice uz po třetí, ale o to tu nejde.pritel rekl,ze dobře, sak do roka to stihneme.tak se vas chci zeptat.nespecham na nej?nedelam nic spatneho,kdyz si ho chci vzít? Ne?!a jak to probiha?od požádání o ruku by měla byt svatba do roka,ze?a co se zarizuje jako prvni atd?!díky moc..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, to sa len tak hovori ze od zasnub by mala byt do roka svadba. Kto ako stiha a zariadi si to tak vtedy je ten spravny cas :-) Sestra mala 2 roky po zasnubach svadbu ja rok aj pol po zasnubach :-) Su aj taky co su zasnubeny 7 rokov ale tam sa mi ponuka otazka ze naco ziada chlap o ruku otazkou ci si ho zena vezme ked potom 7 rokov sam nie je schopny si ju vziat :D Samozrejme ak sa chlap k tomu nema da sa ho postuchnut a komunikovat o tom. Ved nie je nic krajsie ako rodina kde mama a tato su manzelia a vsetci maju rovnake priezvisko :-) Najprv treba spolocne dohodnut termin, zajednat sobas - urad ci kostol, zajednat restiku, dj - kapela, foto, kamera, kvety, vyzdoba....Samozrejme v predstihu lebo zaujimave miesta a dobry Dj, foto, atd su bezne vybookovany z rok dopredu :-) Zelam vsetko dobre. Svadba je silny zazitok na cely zivot a stoji to za to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme spolu 10rokov a tiez mame dve deti :-) Mna poziadal prvy krat o ruku kratko pred prvym vyrocim nasho chodenia a pravdupovediac ma to milo prekvapilo a suhlasila som, no k svadbe neprislo... ked ma druhy krat ziadal o ruku, boli sme este bez deti. Spravil to verejne na mojej oslave narodenin a stalo sa to, co nikto necakal... odmietla som! povedala som,ze ja sa nikdy vydavat nechcem! a teda aj ked sme boli spolu "drzalo" ma to celych 8 rokov,ze ja sa nikdy nevydam.. Ked sme cakali prve a podotykam ze vymodlene a vytuzene dieta, boli vsetci tak trochu pohorseny,ze sme este neni manzelia,no mne to bolo jedno, proste som to tak necitila... Po porode nastali velmi zle casy a ja som si len vravela "ako dobre,ze nie sme svoji"... obaja sme sa dohodli na rozchode...Pan Boh to chcel ale inak a po tom,co sme skoro rok spolu nespali, sme sa opili na moje narodky,jeden jediny raz sme sa spolu vyspali a splodili druhe dieta.... Pravdu povediac,bol to pre mna sok! Zostali sme spolu, no este dlho sme si k sebe ako partneri hladali cestu... Velkou oporou mi zacal byt moj byvaly priatel,ktory bol vzdy na blizku ked som potrebovala, no az ked sme sa spolu vyspali som pochopila, ze moje miesto je po boku otca mojich deti! myslim,ze ziaden iny muz by im nemohol byt otcom... K nevere som sa priznala, aj ked som necakala,ze mi odpusti, musela som to zo seba dostat a zacat od znova... A v nasom pripade plati "vsetko zle je na nieco dobre!" moj nastavajuci okusil na vlastnej kozi ake to je byt podvedeny,zanedbany,oklamany....obom sa nam otvorili oci a dovolim si povedat,ze dnes mame lepsi, krajsi,otvorenejsi a priatelskejsi vztah ako kedykolvek predtym :-) A treti krat som poziadala o ruku ja jeho :-D a teda nastastie povedal ano :-) a Datum sme si vybrali 8 mesiacov po zasnubach a momentalne si krasne uzivame svadobne pripravy a uz sa len smejeme nad tym co bolo. :-) a ked sa nas niekto opyta, preco sa berieme prave teraz, tak muz odpoveda : "presli sme si uz dobrym a i velmi,velmi zlym. podviedol som ja ju a ona mna a teraz sme konecne dospeli a pochopili,ze ziaden vztah nie je perfektny, ale to nie je dovod aby sme sa vzdali vsetkeho krasneho, co sme spolu zazili pri prvom Probleme,alebo prvej hadke..A teda prave teraz sme dospeli k tomu,ze chceme stat pri sebe navzdy ako rodina aby sme mohli zodpovedne vychovat spolu nase deti." my sme sa najprv stretli s fararom aby sme sa s nim porozpravali a opytali,ci nas vlastne odda v kostole. a nastastie sme narazili na nielen dobreho farara,ale zaroven uzasneho cloveka,ktory nam je obrovskou oporou :-) potom to zu islo tak nejak samo: sala, jedlo, hudba, fotograf... a ked pojdem v takomto tempe dalej tak mame vsetko zabezpecene do konca roka a potom sa budem do aprila nudit a nedockavo pocitat dni do dna "D" :-D Silno ti drzim palceky,nech aj vam coskoro svieti v kalendári "nasa svadba" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby kludne ma ukamenujte ale neviem si predstavit porodit dieta cloveku, ktory nie je moj manzel...nie je to fer voci tym detom...hlavne ak sa to potom natahuje hore dole, brat sa, nebrat sa... neviem to pochopit...ale uz ked sa stalo tak sa vezmite com skor este kym to tie decka nejak velmi nevnimaju...chlap ked sa k tomu nema treba ho postrcit...a co sa tyka ellie, moja dufam, ze to manzelstvo vam vyjde ale to co ste si sposobili navzajom je proste hnus...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?