Reklamacia zasnubnehi prstena

Profilova fotka
Ahoj,chcem sa opytat,ci mate niektora skusenosti s reklamaciou zasnubneho prstena. Ja ten svoj som dostala pred dvomi mesiacmi,je z bieleho zlata ,s diamantom,ale vsimla som si,ze na spodnej strane sa mi biele zlato zacina zosuchavat a uz pomaly presvita to zlte. Podla mna je to dost skoro na taketo opotrebovanie. Vyreklamaju mi to v zlatnictve?
Odpovedať
kde ho partner kupoval? treba pozriet zarucne podmienky. niektore zlatnictva davaju na taketo veci zaruku, takze by ti ho mali zadarmo prelestit a porodiovat
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj záleží od zlatníctva, v ktorom kupoval, každopádne nieje skoro na to aby sa ti takto prsteň ošuchoval veľmi záleží čo všetko s ním robíš, či ho máš stále abo ho odkladáš.
Odpovedať
Aj ja mam snubny prsten 1,5 rok a tiez ozltol....uz pol roka chcem ist s nim na reklamaciu...nebol kupovany v nasom meste. Ale ked som volala do zlatnictva, ze treba doniest. V decembri budu 2 roky co ho mam...tak musim s nim sa vybrat. Myslim si, ze by to mali vyreklamovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak to nemas prsten z bieleho zlata, ale zo zlteho, ktore bolo porodiovane. Biele zlato je totizto sedej farby a rodiuje sa preto, aby bolo krasne biele a leskle. Ak Ti (resp. Tvojmu snubencovi) tvrdili v zlatnictve, ze je to prsten z bieleho zlata, oklamali ho. Prsten z bieleho zlata, ktory bol porodiovany, moze maximalne tak zmatnut, ale nie zozltnut. Urcite to chod vyreklamovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankavazka každé biele zlato by malo byť len zmes robená aj zo žltého, takže časom zožltnú keď sa ošúchajú..ale dva mesaice je príliš krátky čas
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?