Pozvali sme k nám rodičov môjho drahého. Ako to bude prebiehať?

Ahojte kočky:-) Blíži sa deň, kedy sa prvýkrát stretnú naši rodičia pred svadbou:-) je to už predo dvermi...a to 25.decembra:-) Čim sa to blíži, tým viac začinam mať obavy, ako to dopadne....ja ani neviem vlastne ako to prebieha..... ja som našim vravela, že to bude úplne v pohode, že sa zoznámia a tak.....kočky ako to prebiehalo u Vás? Podeľte sa o to so mnou prosííím Vás, lebo ja začínam mať kvoli tomu riadne stresyyyyy:-) ĎAKUJEM VÁM!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
A ako dlho ste spolu, keď sa vaši ešte nestretli? Či bývate v inom meste? A nemaj stresy, bude to také rozpačité asi, ale tak keď už má byť svadba tak sa budú mať o čom baviť, nie? Treba pripraviť za pol deci pre každého a bude dobre, neboj nič.. u nás sa naši stretli ešte pred zásnubami pár krát, najprv len také medzi dvermi, potom prvé posedenie, ani už neviem ako to prebiehalo ale mám super ukecanú svokru a moja mamina sa tiež nehanbí, takže pohodička.. :) Držím palce.
Odpovedať
Profilova fotka
U nás to dopadlo nad očakávania :) Naši rodičia bývajú od seba okolo 350 km, zoznámili sme ich v marci tohto roka, moji pozvali tých jeho. Bolo to pár dní po našich zásnubách a po roku chodenia. Keďže je to riadny kus cesty, zostali u nás jednu noc spať. Celé hodiny prekecali, ako keby sa poznali už dlho... ale vedeli sme, že si budú rozumieť, pretože sú rovnaká krvná skupina. Odvtedy boli naši asi 3x u budúcich svokrovcov a v lete spolu strávili niečo ako dovolenku :) Bude to v pohode, uvidíš.
Odpovedať
Profilova fotka
@happy32 My sme našich zoznámili po troch rokoch čo sme spolu,poznali sa síce viac menej aj z rozprávania :D Tiež som z toho mala stresy,že sa nebudú mať o čom baviť a za hodinku sa to u nás rozpadne ale kecali spolu 4 hodiny! Ešte sme si s frajerom robili srandu že sme pri tom vôbec nemuseli byť :D takže som bola velmi spokojná a kludná,treba nájsť správne spoločne temy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@happy32 my sme to mali presne rovnake ako vy. Tiez sme mali svadbu v juni 2013 a zasnuby boli 25.12. Nasi sa uz predtym videli parkrat, ale nepoznali sa velmi. Kedze my zijeme v CR, tak ani neboli nejake prilezitosti. To prve stretnutie u nas prebiehalo normalne, pripravili sme klasicky obed, nasi pokecali, ale bolo citit, ze je to este take rozpacite zo vsetkych stran. :-) Ale potom sa uz zacali stretavat, bolo treba riesit veci ohladom svadby, takze sa cim dalej tym viac spoznavali a uz na druhom stretnuti to bolo uplne uvolnene a v pohode. Takze sa nic neboj, ono to prve stretko je vzdy take, kazdy je nervozny, ale bude to v pohode. ;-)
Odpovedať
Moj otec sa so svokrovcami zoznamil v tom tyzdni pred svadbou,..Skor sa ani nedalo, kedze my, moj otec aj svokrovci byvame kazdy v inom kute republiky.. Tiez som sa bala, hlavne co sa tyka mojho otca, on vie byt niekedy trocha arogantny a neprijemny,.. Ale nakoniec to bolo vpohode, kedze o par dni mala byt svadba a vsetci prisli pomahat, tak temy rozhovoru nebolo treba dlho hladat... Nakoniec si moj otec so svokrom celkom sadli, dokonca sa dohadovali ze pojdu spolu na nasu chalupu, na polovacku a cojaviem, takze to bolo vpohode..
Odpovedať
@meduzka18 no tak to budeme na tom rovnako, ako ty s manzelom minuly rok:-))))) Tak ja dufam, ze to zvladneme a hlavne ze nebude dusna atmosfera:-))))) a ze vsetko prebehne tak, ako ma:-)
Odpovedať
@naoi moj otec je praveze srandista velky:-) tak dufam, ze to aj tak dopadne to prve otukavanie:-) drzte mi baby palce:-)))))
Odpovedať
Profilova fotka
@happy32 Aj my sme to mali rovnaké, svadbu mame v maji a nasich sme zoznamili minuly mesiac tak, ze sme snubencovych rodicov pozvali k nam...aj oni aj moji rodicia mali normalne tremu pred prvym stretnutím, az sme mali z toho so snubencom srandu, ale dopadlo to super. Moja mama hned vo dverach navrhla tykanie, oni si vydychli, a vsetko slo hladko, akoby sa poznali odjakziva a to som sa dost bala, lebo vsetci nasi rodicia su dost silne osobnosti. :) Napis potom, ako ste dopadli, som si ista, ze to bude v pohode stretnutie :)
Odpovedať
Ahojte baby:-) Tak az teraz som sa dostala k internetu, mala som hrmol:-) No dopadlo to uzasne:-) Konecne to mame za sebou a nasi akoby sa poznali odjakziva:-)
Odpovedať
@laura1804 tak presne akopises, potykani to islo super:-) Akoby to bolistari znami:-) Takze somspokojna ako to dopadlo:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@happy32 super, tesim sa :) mna teraz zasa caka opacna situacia, snubencovi rodicia uz u nas boli a teraz nasi idu v nedelu k nim :) ale to uz bude pohodicka :)
Odpovedať
@laura1804 my sa tiez chystame koncom januara k svokrovcom:-)))) Ale ako pises, uz to bude pohodicka, lebo uz su otukani:-)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj my sme absolvovali niečo ako "pytačky" - snúbencovi rodičia prvýkrát u nás. tato s a snimi poznal - zoznámili sa v pálenici, ke´d sme ich nechali spolu páliť slivky :D mala som z toho od rána stres, či všetko dobre dopadne, ale taký super výsledok som ani nečakala. kecali asi 4 hodiny o všetkom možnom, hneď si potykali a už sa bavia, kedy sa najbližšie stretnú :) držím palce, nech to u vás všetkých tiež tak dobre dopadne:)
Odpovedať
Ja sa s mojím drahým poznám 5 a pol roka a naši rodičia sa videli, prehodili jedno slovo alebo dve a svadbu plánujeme v lete a naši rodičia s tiež stretli asi tak pred týždňom a chvalabohu všetko prebehlo v pohode. Takže držím palce....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?