Oslavujete výročie zásnub?

Profilova fotka
Dievčatá, so snúbencom sme sa dohodli, že na naše výročie si obnovíme naše zásnuby. Oslavujete nejak špeciálne výročie Vašich zásnub alebo je to pre Vás obyčajný deň?
Odpovedať
Mna poziadal o ruku na moje narodeniny , takze to nikdy pre mna nebude len ,,obycajny den,,. Ak by to na narodky nebolo , tak asi by sme to neoslavovali nevidim dovod. Pre nas je dolezity datum prveho rande a potom po svadbe vyrocie svadby :-)
Odpovedať
neoslavujeme:) naco? lubime sa rovnako po cely rok a oslavovat datum zoznamenia/prvej pusy/prveho rande atd atd mi pride zbytocne. Vyrocie svadby tiez nejako specialne neoslavujeme, ziadne darceky alebo tak. Proste len mame dalsi pekny den spolu uz ako rodina.
Odpovedať
Profilova fotka
den zásnub? nie,,,len den svadby,,tento rok budeme oslalovat 11 ty rok :)
Odpovedať
zásnuby neoslavujeme, a v podstate ani deň, keď sme spolu začali chodiť nejak extra špeciálne, stačí pusa a "všetko najlepšie k výročiu", ale dátum svadby budeme určite :-) a to dokonca naraz s mojimi rodičmi :-)
Odpovedať
Spomenieme si, ale nijako specialne neoslavujeme ;)
Odpovedať
Profilova fotka
oslavovať deň zásnub? nevidím v tom význam....podstatné je predsa to, čo príde po nich....:-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslis ze zasnuby sa neoslavuju, nepoviem ze vyrocie sobasa to budeme urcite oslavovat ale zasnuby nie
Odpovedať
zasnuby neoslavujeme, ako ja si vzdy spomeniem ked je ten datum ze vtedy ma moj drahy poziadal o ruku, niekedy pripravim nejake prekvapenie ale to nie ze by sme nejako oslavovali. Iba tak si spomeniem a mojho manzela to potesi. Oslavujeme vyrocie, to vzdy ideme niekam na veceru
Odpovedať
Profilova fotka
zasnub nie ale prve vyrocie svadby sme oslavili naozaj krasne:-)
Odpovedať
Profilova fotka
My este nemame vyrocie zasnub ani svadby ale chceme si zaviest ritual ze budeme pozerat nasu svadbu a kazdy rok na vyrocie svadby.... na vyrocie zasnub este nieco vymyslim A myslim ze by ste mohli :-) urobit si z toho taku tradiciu.. moja teta oslavuje dokonca aj vyroce zoznamenia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?