Na ktorom prste sa nosí zásnubný prstienok?

Na ktorom prste sa nosi snubny prstienok? Na prostredniku, alebo prstenniku? Vsetci vravia inac...
Odpovedať
ivka 304 nám pri výbere prstienka povedali že snubný prstienok sa má nosiť na pravej ruke bud na prsteníku alebo prostredníku. ja ho mam na prostredníku nakolko obrucka sa dava na prstzenník.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja som stym tiez mala problemy, mne povedali ze sa ma nosit pri srdci cize na lavom prsteniku, a potom sa prelozi na pravu ruku ked uz budes mat obrucku, ale tak 100 ludi, 100 chuti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivka, na prsteniku pravej ruky (a obrucka na prsteniku lavej ruky) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
daj si ho tam, kde ty chceš ;-) ja som chcela zásnubný na prsteník ľavej ruky, pri výbere prstienka sme ale zistili, že mi je dobrý na prostredník a v obchode mi odporučili, aby som ho nedávala zmenšovať, ale nechala na prostredníku, že na prsteník pôjde potom obrúčka, a tak prstienky už aj dva týždne nosím. Nakoniec som zistila, že na pravej ruke by mi akýkoľvek prsteň prekážal, tak som rada, že môžem oba nosiť na ľavej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pri srdci predsa:) na lavej
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nosím snubný prsten na prostredníku pravej ruky, nakoľko aj po zmenšení je mi tak akurát len na tomto prste a obrúčku mám na ľavom prsteníku. Aj na obrúčky som počula viaceré verzie, ale mne to vyhovuje takto a tiež si hovorím že mám obrúčku bližšie k srdcu. :-)
Odpovedať
ja mám zásnubný na prostredníku pravej ruky a obrúčku na prstenníku ľavej :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
nie je podstatne kde ho mas, hlavne ze ho mas :) daj si ho tam kde Ti je dobry a nestratis ho :) ja svoj nosim na prsteniku lavej ruky ale tu mi je velky, na prostredniku maly a na pravej ruke mi vadi :) takze toto je podla mna skutocna dilema kam ho dat :) ale hadam nejak si zvyknem na pravu :)
Odpovedať
niekto ho nosi pri obrucke na prsteniku lavej ruky a niekto hned vedla na prostredniku lavej ruky,,,
Odpovedať
ja nosim na prstenniku pravej ruky a prstennik lavej ruky mam volny pre obrucku :)
Odpovedať
ja snubacik nosim na prstenniku lavej ruky a obrucku si chystam dat na pravy prstennik. neviem, preco mate vsetky na lavej ruke? :-D
Odpovedať
ja si striedam - na zaciatku som mala snubny na prostredniku lavej ruky, lenze tam mi je maly, tak som ho prehodila na pravu ruku na prstennik, tam bol najlepsi, ale trochu sa mi uvolnil kamen a zacinam zatahovat veci a dost mi to vadi, tak som ho presunula na lavu ruku (trochu mi lieta, ale nestratim ho)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?