Kombinovaný prsteň mi žltne. Poradíte?

Ahojte,ako zasnubny prsten som si vybrala v Kosiciach v centre meste prsten v kombinacii bieleho a zlteho zlata. Avsak este ho nenosim ani mesiac a biela polovica prstena mi zacina zltnut. Ako mam teraz postupovat? Predtym som zlato nenosila a pojem ako "ofuknuty prsten"som ani nepocula a nie to riesila. Zlatnik ma na to ani neupozornil. Som zvedava ake argumenty ako protistrana na mna vytiahne. Prsten nebol najlacnejsi a dost ma to stve.
Odpovedať
Profilova fotka
@adriana1441 tak to ťa teda poriadne oklamali! mala by si to hneď riešiť a prsteň reklamovať, pretože nebol z bieleho zlata ale bol ním iba pozlátený, čo ani náhodou nie je to isté, pretože biele zlato sa pohybuje v oveľa väčších sumách v obchodoch :-) ale daj si pozor na otázky typu- "umývali ste si ním riad, alebo robili v záhrade?" pretože podľa zlatníkov by si vlastne ani nemala ten prsteň nosiť na ruke, aby sa náhodou nepoškodil, nie to ešte s ním niečo robiť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim Vas, z najvačšou pravdepodobnosťou ste kupili jednofarebny prsteň a biela čast bola iba pobielena, teda porhodiovana. O povrchovej farebnej uprave Vas mali informovat. Samozrejme o šperky sa treba starat, prace v zahrade asi nie,jedine pouzit rukavice ;-) . ale bežné nosenie je v pohode.Takže to rhodiovanie by malo byt v zaruke bezplatne. Alebo si nechajte tu pobielenu časť vyrobiť z bieleho zlata .Jeho cena je takmer taka ista ako žlte. Takze vysokych sum bieleho zlata sa nemusite obávať. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?