Kde by nám vyrobili takéto prstene, obrúčky na svadbu?

Ahojte dievčatá, s partnerom chceme nosiť po svadbe len obrúčky a ja by som tú svoju chcela mať špeciálnu (niečo ako spojenie snubného a obrúčky). viď 1,2,3 fotka. (ten istý prsteň z rôznych uhlov) Mal by byť širší a s kameňom. Toto je len inšpirácia z internetu od jednej americkej youtuberky. Na Slovensku sa nám zatiaľ nepodarilo nájsť. Hľadáme aj variantu kúpiť len tú obrúčku (zdobenú) viď 4,5,6 fotka. A dať tam vsadiť kameň v zlatníctve, aby to vyzeralo približne ako tie prvé tri fotky. Nevideli ste niekde niečo podobné, tip na konkrétne zlatníctvo s konkrétnym prsteňom alebo máte dobrý tip na zlatníctvo, kde by nám podobné prípadne vedeli vyrobiť na želanie, alebo som ešte počula o tom, že si môžte dať zliať zlato (prinesiete zlatý náramok, ktorý nenosíte). Ďakujem za všetky rady! :)
Odpovedať
@katkaklepietko skús www.dagold.sk v BA. Veľmi šikovný zlatník, možno to bude vedieť urobiť. Aj nám robil také, aké sme chceli (nami upravené) a viem, že robí aj podľa návrhov zákazníkov
Odpovedať
alebo 3D zlatníctvo, spravia ti návrh podľa tvojich predstáv
Odpovedať
Rachel Talbot :)) ona hovorila v nejakom videu aj nazov toho sperkarstva kde jej to robili ale podla mna na mieru by to mali vediet niekde..
Odpovedať
@aandrejjka viem, len v tom zlatníctve, kde to kupoval jej manžel už ho nemajú, lebo to bolo dávno. :)
Odpovedať
Ahoj, my sme minulý rok hľadali niekoho, kto by nám spravil obrúčky podľa priateľovho vlastného návrhu... Boli sme sa pýtať v bežnom zlatníctve, ale povedali, že také sa urobiť nedá. Nakoniec sme sa po dlhšom „googlení“ dopracovali k p. Očenášovi (http://diamandy.sk/kontakt/), ktorý nám spravil obrúčky presne podľa želania, obaja sme s manželom veľmi spokojní. (Len cena bola samozrejme o niečo vyššia ako priemer, keďže to bolo podľa vlastného návrhu na mieru.) Skús sa prípadne informovať, za opýtanie nič nedáš :-)
Odpovedať
@kataruska321 Ak sa môžem spýtať, koľko vás to vyšlo nakoniec a z akého materiálu/kameňa boli prstienky?
Odpovedať
Poslala som Ti správu do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
@katkaklepietko co tak si ho dat niekomu vyrobit? Ak teda nezozeniete taky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?