Je divné, keď plánujeme svadbu a nemám zásnubný prsteň?

S priatelom sa velmi lubime a planujem nasu svadbu, hovorime o nej, kde by sme ju chceli, kolko hosti atd. Viem, ze ma chce prekvapit so zasnubnym prstenom a vsak, dodnes ma nepoziadal. Nieje to trochu divne, ze planujeme svadbu na maj 2014 a este ma nepoziadal o ruku?
Odpovedať
Profilova fotka
som na tom tak isto : ) a stale čakám ...
Odpovedať
a musí to byť? nestačí, ked sa na tom dvaja dohodnú, že sa vezmú? ja neviem, nevyznám sa v tom, ale v zásade by mi to asi bolo jedno
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to si teda dáva načas, keď svadba je už v máji .... mne osobne by bolo zvláštne plánovať svadbu a nebyť zasnúbená ... resp. sa zasnúbiť niekde v polovici plánovania svadby ...to už ani také prekvapenie nie je ...no možno dostaneš prsteň od ježiška ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim,ze caka na vhodnu chvilu :) mozno na Mikulasa ci Vianoce :) alebo o polnoci na Silvestra ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeejda...a čo, že nemáš? :) moja sestra napríklad vôbec nemá snubný prsteň :) a poznám dosť báb čo nemajú snubné prstene iba obrúčky a? :) to znamená, že sa ľubia menej? :)
Odpovedať
Ani my sme nemali uzasne zasnuby z americkych filmov, ja napriklad prsten ani nechcem, staci mi obrucka. Uplne suhlasim s kamanima. Dolezite je, ze sa obaja mate radi, chcete sa vziat, budete mat super svadbu a budete sa lubit cely zivot. Snubny prsten ti to nezabezpeci, tak sa tym vobec netrap :)
Odpovedať
U mna to bolo podobne. Zabralo az moje vyhlasenie, ze o svadbe nebudeme nikomu hovorit, pokial nebudem mat prstienok. Som mu vysvetlila, ze kazda kamaratka pri oznameni sa bude pytat, kde mam prsten, ze my zeny sme take....... :-) Viem, ze prstienok nerozhoduje o sile lasky... . A tak o dva tyzdne dosiel s prstienkom a teraz je pysny, ze mu ho kazdy chvali, ked povieme o svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
vobec to neries. U nas to bolo podobne. Svadbu sme mali zaciatkom juna 2013 a rok dopredu sme uz mali objednanu salu, hudbu aj kameramana a fotografa. Vedeli to akurat nasi rodicia tak neoficialne a zasnuby sme mali 30. novembra 2012. Na Vianoce sme spravili spolocny obed s rodicmi a potom postupne sme to oznamili rodine. Takze nieje to nic neobvykle. V dnesnej dobe, ked musis svadbu planovat aj rok a pol dopredu je to uplne normalne. ;-) A tiez si myslim, ze mozno caka s prstienkom na Vianoce. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No moj muzicek vooobec neni romantik takze :-) na vianoce som dostala prsten ale kazdemu hovoril ze to snubny nieje,aj som to tak brala kedze som si ho nasla pod stomcekom :-) pritom my sme sa bavili ze v roku 2010 by mohla byt svadba...a nakoniec v januari sme oznamili ze sa beriem v septembri 2010 a snubny som nedostala...a vydala som sa bez snubneho.. :-) :-D a sem tam ked pohadame tak mu to sem tam vykricim ze ani snubny mi nevedel kupit :-D ale :-D tu sme,mame krasne dievcatko a luuuuuubime sa
Odpovedať
Profilova fotka
ja som natom rovnako..popmalyčky plány a den D ešte len dufam pride:-)))
Odpovedať
Ja som to mala tiež tak a bolo mi to aj trošku ľúto.... On hocikedy prešiel k téme svadba a mne to bolo divné sa o tom zhovárať bez zásnub... Je to asi skôr o tom, že človek podvedome vníma, ako to okolo neho funguje a teda čaká, že bude najskôr zasnúbenie.... Je to také romantickejšie podľa mňa. Keď sa ma jedného dňa spýtal, či som už premýšľala o termíne svadby, tak mi to už nedalo a tiež som mu povedala niečo v zmysle - prečo mám premýšľať o termíne svadby, keď ma ešte nikto nepožiadal o ruku. Potom som to aj oľutovala, lebo tajne som dúfala, že sa aj sám dovtípi, čo má spraviť... nechcela som to mať "vynútené". No nakoniec som sa dočkala asi pred 3 týždňami, ale prekvapenie to vôbec nebolo :D Nevadí, nebolo to romanticky prekvapivé ako z filmu, ale bolo to naše, snažil sa, a to je krásne :) Aspoň môžem spomínať, ako ma "neprekvapil" :D No a tiež viem, že prstienok je len symbol a nič to na citoch nemení, ale predsalen sa mi zdá prirodzenejšie hovoriť o svadbe teraz. Tvoj asi naozaj čaká na nejakú zvláštnu chvíľu - tie Vianoce alebo Silvestra. Prekvapenie to už pre teba nebude, keď to očakávaš, ale on to chce určite urobiť pekným. No a pravda je, že teraz treba veci okolo svadby plánovať veľmi zavčasu, takže zase úplne túto tému neobchádzaj. Držím prstíky, nech je to čím skôr! ;)
Odpovedať
Kočky, ja som na to podobne - svadbu planujeme od septembra, vsetci o nej vedia, vela veci mame zajednanych a prsten ziadny - je to sice len symbol, ale predsa, rada by som ho mala... Prsten sme boli vyberat spolu. Priatel povedal, ze by si mi netrufol vybrat prsten a ked potom zistil, aky som ja "narocny zakaznik", tak by sa mi ani netrafil do vkusu. Chce vymysliet nieco vynimocne - ale iste je, prekvapenie to nebude... ale aspon budem mat prsten, ktory sa mi bude pacit :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
U nas to bolo rovnake, sme zacali pomaly planovat najme kvoli rezervackam a na prekvapenie v podobe prstena som si pockala :) a bolo to velmi romanticke a mile :)
Odpovedať
my plánujeme svadba na jún 2014...už máme rezervovaného fotografa, sálu, kameru aj hudbu a prsteň tiež ešte nikde.....ale tak dúfam, že nakoniec sa dočkám :)
Odpovedať
No podla mna to trocha divne je...nejde tak ani o prsten ale o ten samotny akt zasnub, poziadania o ruku...bolo by mi zvlastne planovat svadbu a nebyt poziadana o ruku...u nas sa o svadbe hovorilo, ale len v style, ze sa raz urcite vezmeme...az ked ma prekvapil prstenom a otazkou, ci si ho vezmem, az potom sme zacali riesit detaily ako miesto, termin atd atd...
Odpovedať
Profilova fotka
Pridávam sa k všetkým názorom - aj za aj "proti"... aj ja na to "oficiálne požiadanie" stále len čakám, aj keď svadbu už pomaličky plánujeme. A tiež mi nejde o prsteň ako taký, ani o tú otázku, či si ho chcem vziať, lebo vie, že chcem... Mne skôr ide o to, aby prišiel a povedal, že si MA vybral navždy... Skôr sa však obávam, že to ten môj jednoducho opomenie, lebo podľa jeho slov "už by to aj tak nebolo prekvapenie"... A je mi trochu ľúto, že jedinú vec v živote, ktorú môže a mal by urobiť/kúpiť/inicovať on ako chlap, že aj na tú sa "vykašle".... snáď to tak nebude, ale pomaličky sa s tým zmierujem... A nemyslím si, že ho dostanem na Vianoce, lebo podľa neho sú Vianoce o "Vianociach, nie o zásnubách...." Bože, tak by som chcela aspoň kúsoček romantiky v tomto smere...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ved dobre viete, ze zeny su z venuse a muzi z marsu, ci ako ;-) ... Iba chcem povedat,ze ako na mnohe - my chlapi to vidime inak a neviem popravde,ci v tejto teme spravne ( sam som zenaty uz takmer 10rokov a zasnuby este neboli ;-) :-) :-) :-) 8-) )...ale,kazdopadne - mnohi z nas,uz ked sa rozhodnu pre svadbu a zabudnu nejakym sposobom na "zasnubny prsten a romantiku okolo"...vobec to nemusi znamenat,ze Vas nechceme na cely zivot a ze to s Vami nemyslime vazne ;-) ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte kočky!Prečítala som si váš rozhovor a veľmi ma zaujíma či sa nakoniec tí chlapi rozhýbali,keďže od tejto debatky už prešli 3mesiace a pomaličky začíname bez prstienku-zatiaľ x-) -plánovať aj my ;-)
Odpovedať
ja nemam zasnubak vobec a to som vydata uz 5 mesiacov :) ja som mojmu drahemu povedala, ze pojdeme sa zasnubit na obedik, ale ze budem nosit len obrucku, nech mi dalsi prsten nekupuje,,,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?