Ako ste sa zasnúbili?

Ahojte baby chcela by som obnovit temu a spytat sa ako vas priatel poziadal o ruku.Velmi ma to zaujima lebo mi uz mame svadbu dohodnutu len prstienok chyba.
Odpovedať
po dohode vybavil moj muž termín na radnici a večer som si našla v skrinke v kúpeľni krabičku s prsteňom. tak sme sa zasmiali objali a tešili sa na svadbu mne to žiadanie o ruku mňa alebo dokonca rodičov príde trochu ponižujúce. Nie som nikoho majetok a o sebe rozhodujem sama. Svadba je vzájomná dohoda, neviem prečo by mal mňa niekto žiadať, však hádam to chcem aj ja. Nežijem v rozprávke
Odpovedať
My sme si dohodli svadbu- termín, začali pomaličky všetko vybavovať. Môj ujo je zlatník, drahý dal k nemu spraviť prsteň- a ja nedočkavá žena som sa ho stále pýtala...a kedy mi ho dáš , kedy ho dostanem ? :D Tak keď sme prišli k nemu domov po dovolenke v lete,tak si ma zavolal do obývačky a opýtal či chcem byť jeho manželkou ( a budem ho poslúchať ) :D Povedala som že áno... odstala som pusu ale musela som si ho nájsť v cestovke, no a už potom keď som ho našla v krabičke tak mi ho dal na prst... my tak neromanticky pre niekoho, no pre mňa to bolo o to krajšie, ja si zas nepotrpím, aby si predo mnou kľakol - taká klasika, mne sa to páčilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si briliantovy prstienok nasla v kinderku na mikulasa v balicku sladkosti:))) muz ho tam pracne vymenil namiesto hracky, ked som si otvorila kinderko tak si klakol a poziadal ma. predtym sa tajne opytal mojej mamy, ci s tym suhlasi (otca uz nemam). aj napriek nasmu veku to bolo infantilne romanticke. nehovoriac o tom, ze to bola sobota vecer, cize teplaky, neumyte vlasy a cela zababrana od muky (piekla som langose).
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/blog/helka20... toto je veľmi pekný album aj s prsteňmi a príbehmi zasnúbenia. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mňa moj milý požiadal po 3,5 roku chodenia :D tak nejako. Prvé mi povedal, či nepôjdeme na miesto kde sme si povedali, že spolu začneme chodiť a ja že samozrejme (veď chodíme tam kedykoľvek) a potom keď sme tam došli začal čosi vyberať z tašky tak som si myslela že mi dá nejakú sladkosť :) :D no a on začal že musím sa ťa niečo spýtať, aj keď odpoveď už asi poznám, ale predsa vezmeš si ma ? asi 2 minuty som bola ticho, nevedela som čo mu na to povedať slzička na krajíčku a ja že samozrejme Áno :) a dokonca mi kupil prsteň ktorý sme skúšali ale vravel že ten mi nekúpi lebo nemá na to :D :D Veľký klamár je no :D :D :D Milujem ho :)
Odpovedať
Profilova fotka
24.decembra 2014 priamo pred Vianočným stromčekom,si kľakol na kolená a už to šlo samo,slzy samozrejme nechybali :) Bolo to vo dvojici,niesom za tú tradíciu aby pri tom bola celá rodina,je to emotívna zaležitosť pre nás dvoch :) potom sme to samozrejme oznamili našim rodinám :)
Odpovedať
suhlasím mne sa tiež nepáči ked je pri tom veľa ludí.. u nás to tiež bolo v dvojici.. po viac ako 2 rokoch sme sa zasnúbili.. ked sme boli na víkend preč.. na našom oblubenom koncerte skupiny Elan.. tak na hoteli mi zaviazl oci a spýtal sa :D.. neviem či to bolo až také romantické ale treba uznať musia nabrať guráž.. chlapi naši .D. a prsten mám ten najkrajší .. na svete pre mna..
Odpovedať
Profilova fotka
v restauracii na vylete v Tatranskej Lomnici :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pracovala som vtedy v ŠEVTe a počas škoskej sezóny bolo na prízmí v auparku v KE také špeci predajné miesto čisto so školskými vecami a tam som ťahala 12stky cca dva ýždne v kuse skoro bez obeda a bez pauzy (kopa ľudí). Počas tých dvoch týždňov mi zomrela starká, tak som sa cítila riadne mizerne a ešte tie 12stky :( 5.9., keď som mala poslednú 12stku prišiel drahý večer po mňa (ako každý deň) akurát, že v ten deň som ho nečakala, lebo mal byť u rodičov v PP, to bol prvý šok. Stál pri eskalátoroch s kyticou a ja som ešte obsluhovala ľudí, tak len cez plece som mrkla a pomyslela si, že aký je milý, že ma chcel potešiť, keď už mám poslednú 12stku a kúpil mi kytičku. Potešená som sa otočila naspäť k zákazníkom, že doobsluhujem a pôjdem sa s ním s zvítať, lenže kým som sa stihla otočiť, tak môj drahý kľačal predo mnou (v strede obchodíka) a opýtal sa ma, či si ho vezmem za manžela :))) rozplakala som sa, vôbec som nečakala to, čo urobil a po troch nie (od údivu, čo sa deje), som povedala trikrát Áno :))) kolegyne a ľudia naokolo tlieskali a plakali :D (nemám rada verejné prejavy, no v tej chvíli mi to bolo asi jedno, bola som najšťastnejšia na svete. Vedúca ma poslala skôr domov, tak sme si ešte urobili pekný večer pri vínku a drahý šiel domkov :))
Odpovedať
Profilova fotka
Chlapi vedia byt velmi kreativny :) my sme isli na vikend do Chateau Krakovany (boli sme spolu necele 2 roky), stale nieco prekladal z batohu do tasky, z tasky do kapsicky... nieco som tusila, ale necakala som, ze naberie odvahu... cely den a tvaril, ze nic... vecer sme isli na veceru, objednali sme si jedlo a videla som na nom, ze je nervozny, stale sa smatral pod stolom medzi nohami... isla som na wc a ked som sa vratila, stale sa tam stural :D ... po par minutach nam doniesli jedlo a v tom vybral z pod stola krabicku :,,laska vezmes si ma?´´ :) bola som strasne stastna lebo o svadbe som dlho snivala.. a vraj preto sa smatral pod stolom lebo sa bal, ze otvori krabicku hore nohami :D :D no zlaty...
Odpovedať
na gauci v pyzame...hruza
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa zasnúbili 8. 8. 2015 po 11-tich mesiacoch chodenia. Drahý ma požiadal o ruku v súkromí, mne to príde také intímnejšie. bolo to veľmi romantické a dojemné, nikdy na tento deň nezabudnem. Toto je môj prstienok
Odpovedať
Článok sa načítava...
v Prahe na Kampe, po troch mesiacoch chodenia :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa tiež najprv dohodli na svadbe. Chodíme spolu už osem rokov, bývame spolu tak sme sa rozhodli, že už je načase sa zobrať. Potom po čase keď už boli nejaké veci na svadbu dohodnuté mi priateľ povedal, že by to chcelo aj ten prstienok. Sama som si ho bola vybrať (mnohým to asi príde divné, mne to nevadilo, sama som to navrhla) a potom ma požiadal oficiálne o ruku na dovolenke v Turecku večer pri mori. Aj napriek tomu, že to nebolo prekvapko, bolo to pekné a zo srdca <3. Motýliky v bruchu boli ako pri prvej puse aj keď som to čakala.
Odpovedať
Moja zasnúbenie bolo veľmi pekné a romantické. Vôbec som o tom netušila pretože sme chodili spolu len dva roky. Minulý rok sme išli na spoločnú dovolenku a môj drahý vybavil večeru v luxusnej reštaurácii a tam sa ma spýtal tú krásnu vetu. Skoro som okoktavela a pomaly som zabudla povedať že áno, bola som úplne mimo:-) Teraz ale aspoň máme na čo spomínať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali krásne zasnúbenie... tento rok na spoločnej dovolenka v Banskej Štiavnici :) dva dni drahý nosil prsteň so sebou všade kam sme sa pohli... v stredu najupršanejší deň dovolenky sme si šli obzrieť blízky kostol sv. Kataríny... pri príchode sme nás drahý zapísal do knihy návštevníkov "10. 8. 2016 budúci manželia Kováčovi" ešte som sa tak začudovala, že čo ho to napadlo.. :D išli sme si pozrieť kostol z chóru vraj budú krajšie fotky z výšky.. tak si tam tak fotím a obdivujem keď tu zrazu "Láska pozri.." a keď som sa otočila drahý kľačal s nádherným prsteňom predo mnou :) povedal mi ako veľmi ma miluje a či sa stanem jeho ženou do konca života :) ;) proste krása :) samozrejme som súhlasila a 9. 9. 2017 bude svadba :) ;) takže takto sa jedna smutná, upršaná streda stala jedným z najkrajších dní v mojom živote :)
Odpovedať
Profilova fotka
Naše zásnuby boli celkom komické :D Celý deň som na môjho drahého vrčala lebo jasné že som nevedela že sa niečo takéto chystá. Potom veľmi chcel aby sme sa išli poprechádzať, to sa mi samozrejme vtedy akurát vôbec nechcelo, potom že nech ideme teda aspoň vínko kúpiť a ja že však načo že ráno bude šoférovať. No total všetko čo spravil som ho skritizovala a potom chudáčik teda aspoň to vínko sme kúpili a v obývačke pri telke, sviečkach a vínku si pokľakol a bolo to:-) Poviem Vám pravdu že som si to predstavovala inak, ale bola som rada aj za toto lebo to bolo také zlaté a bolo to hlavne od neho:-)
Odpovedať
Moja uz boli daaavnejsie ale nikdy na ne nezabudnem! Stalo sa to na Lomnickom stite, pretoze obidvaja zboznujeme zimu a lyzovacku a vazne to bolo krasne !!
Odpovedať
Profilova fotka
@soave :D :D :D u nas podobne ...sice sme uz svadbu mali dohodnutu ale prisiel za mnou a ze aha co som ti kupil? :D
Odpovedať
@ladulik42 že aha čo som ti kúpil?? :-D :-D Romantik riadny :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@brunetka28 uplne vazne :D
Odpovedať
@ladulik42 :-D :-D vie byť romantik potom :-D Ale tak pokiaľ ste už mali stanovený dátum už to bral asi len ako povinnosť že to musí byť, či?
Odpovedať
Profilova fotka
@brunetka28 ale po pravde ja som netusila, ze mi nejaky vobec kupil :) stanovil datum skoro uz vsetko sme mali zajednane tak to uz bola len taka formalitka... ja si nezakladam na klaknuti na koleno :) ale kazdy komu poviem "nas pribeh" ::D tak sa dobre pobavi
Odpovedať
@ladulik42 môj keby si nekľakol tak mu to asi vyčítam dlho, som zase taká že som to chcela zažiť, ten pocit aké to je a aby to vyslovil a spýtal sa ma to::-) Vieš, že sa vôbec nečudujem :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@brunetka28 vidis to aj teba som teda pobavila :D :D :D raz ked to budem hovorit nasmu synovi :D som zvedava ako sa bude na tatina pozerat :D
Odpovedať
Teda moj vymyslel taku poloromantiku, klasika so svieckami v restike. Ale polo hovorim preto ze som to v podstate cakala :-D ale nechapem ze ako je niekto s niekym 5 rokov a potom je strasne prekvapena utopena v slzach ze to necakala :-D
Odpovedať
My sme sa o tom bavili vyse rok dopredu a zhodli sme sa ze sa vezmeme v 2017 a este som mu povedala ze svadbu chcem planovat do bodky takze musime byt zasnubeni minimalne rok dopredu.. takze som cakala ze to pride tento rok na jar/zaciatkom leta :-D No ale v dany den (sobota) sme isli na taky zamocek kusok od Londyna.. nechcelo sa mi tam dvakrat ist ale nemali sme lepsi program tak ze podme a cestou sme sa este na obede zastavili.. samozrejme mi to nenapadlo v ten den ale ked spatne rozmyslam bolo tam dost naznakov :-D najprv mi rano povedal nech si nalakujem nechty co by bolo cudne ale stazovala som sa ze sa mi lupe lak a chcem si to opravit tak som to velmi neriesila preco mi to hovori :-D (a to vyplyva z toho ze som mu raz poslala taky obrazok na co mysliet predtym nez ma poziada o ruku a jeden z bodov bol nech mam spravene nechty lebo to samozrejme budem hned fotit a posielat rodine :-D) cely den sme sa ale dost smochtali a ked sme dosli do toho zamocku tak nam povedali ze ok ale o hodku zatvaraju tak sme tam behali po zahradach a kukali vsetky miesta a takto spatne bolo jasne ze hlada pekne miesto kde ma poziada ale vtedy som len nadavala ze boze co sa nahaname tak nemusime vidiet uplne vsetko :-D potom cely cas chodil s jednou rukou vo vacku ale nonstop v metre vo vlaku vsade.. vsimla som si to ale tiez som to s nicim nespajala az dodatocne som pochopila :-D a potom na lavicke ked sme sedeli v jednej zahrade vytiahol krabicku (makaronku) a odtial si to velmi nepamatam v detailoch akurat viem ze zacal nieco rozpravat a ja som skor nez skoncil povedala ze ano vezmem si ta :-D :-D :-D cize sa to nestihol ani opytat ale pokracoval a potom som povedala ano druhykrat haha :-D :-D :-D
Odpovedať
My sme sa zasnúbili na najúžasnejšom mieste na svete (pre nás) a to na štadióne FC Barcelona, keďže sme veľkí fanúšikovia, členovia oficiálneho fanklubu a budúci oficiálni vlastníci/akcionári našej Barcy. Akurát sme boli na dovolenke v Barcelone, bola sobota poobede, išli sme si zase raz pozrieť náš milovaný štadión. Len tak sme sedeli na tribúne a rozprávali sa. Ja som už aj chcela navrhnúť, aby sme išli, no sa ma v tom zrazu spýtal, či viem, že ma neskutočne miluje. Ja som povedala, samozrejme, že to viem a aj to, že ja ho tiež neskutočne milujem. V tom vytiahol z tašky krabičku s prsteňom a spýtal sa ma, či si ho vezmem :-) bola som prekvapená, tak som sa ho spýtala, či to vážne :-D potom som samozrejme súhlasila :D ešte asi hodinu sa mi triasli ruky :-D
Odpovedať
Mna poziadal o ruku, teraz uz 2mesiace manzel, vo Verone na Juliinom balkone :) nemala som ani potuchy ze nieco take chysta 😂 Pre mna to bol najkrajsi zazitok.
Odpovedať
@wewe666 tomu poviem premyslena romantika
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?