Usádzanie hostí podľa menoviek. Mali ste usádzača?

Profilova fotka
Chcem sa spýtať tie čo ste mali menovky ( asi väčšina) usádzal vám niekto hostí alebo si hladali miesta sami? Riešime dilemu...Ďakujem
Odpovedať
..ahoj, my sme hostov vitali a hovorili im kde sa maju posadit...bolo to celkom fajn ;-) ale mali sme len 40 hosti ..ale premyslali sme aj nad alternativou, ze budeme mat vytlaceny nacrt stolov s menami hosti a v tom pripade by si kadzy nasiel miesto sam ...v dobrej restauracii by vam mohli byt napomocni casnici (aj nam tuto sluzbu ponukli, no zamietli sme ju), mozete im vytlacit zasadaci poriadok a mozu navigovat hosti
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja planujem nakreslit zasadaci poriadok, ktory bude visiet pri vstupe do saly a kazdy si bude moct pozriet kde sedi, aby sbytocne nehladal:-). Budeme mat medzi 50 - 60 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
menovky...akurát sa idem moriť so zasadacím poriadkom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
len aby si ten zasadací poriadok aj niekto všimol..o to mi ide...:-D
Odpovedať
Profilova fotka
já budu mít kromě nás 18 lidí a všichni si najdou místo sami dle jmenovek anebo to na místě budeme regulovat. Při vyšším počtu bych asi o organizaci požádala třeba oba svědky, rozhodně bych to nechtěla dělat sama. A jmenovky určitě.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať cca 58 ľudí a to je dosť..budem musieť niekoho poveriť kto ich bude usádzať..pretože si neviem predstaviť ako si budú hľadať miesto alebo, že by sme ich my s priateľom usádzali
Odpovedať
my sme na menovky zabudli a doslo nam az ked ma moj drahy preniesol cez prach k nasemu miestu a videli sme ako sa vsetci zmatene tvaria :-D :-D :-D Tak sme si ich usadili.Nakoniec to bolo pekne a poriadne sme sa nasmiali.Mali sme vsak 40 hosti,takze keby ich bolo viac,tak to by bol podla mna trapas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, no aj my planujeme riesit zasadaci poriadok v nejakom vacsom prevedeni na stojane pri vstupe...pretoze tusim neexistuje osoba, ktora pozna ludi z oboch stran...mozno ak by sa zapojili dve osoby-kazda z inej rodiny...ale mne pride ten napad so zasadakom celkom fajn... :-) inak este sa chcem spytat...vy ste rozmyslali nad takym jemnym premiesanim rodin medzi sebou? na jednej svadbe som sa s tym stretla a bolo to mile, aspon som spoznala ludi z druhej strany a potom sa ani neskupinkovalo podla rodin...dost nad tym uvazujem...nemate s tym aj vy nejake skusenosti? zmrzlinka, no mohlo to vase usadzanie byt naozaj veeelice zaujimave :))))
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, na poslednej svadbe, ktorej som sa ucastnila boli vytvorene styri stoly pre hosti cca 40 ludi. rodiny boli premiesane a usadeni sme boli podla vekovych skupin. malo to nieco do seba. ale v konecnom dosledku sme boli aj tak vsetci len na parkete :-)
Odpovedať
U nas usadzal pan, ktory mal na starost takpovediac celu hostinu, spolu s casnikmi..aby to bolo pre nich jednoduchsie a nemuseli si nastudovavat zasadaci poriadok, tak sme kazdemu hostovi, resp. rodine alebo paru spravili malu karticku s rozmiestnenim stolov a kazdy mal "vymalovane" prislusne miesto, kde sedel..Takto ich casnici bez problemov usadili.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
noooo....aj to je skvely napad s tymi kartickami 8-) hlavne ak by sa mi nepodaril zohnat ten stojan :))) a kedy ste im tie karticky davali? ked k vam postupne prichadzali pred obradom? no a to "miesanie rodin" je uz viac-menej odsuhlasene, pekne podla veku...a aj podla povah a nazorov, aby sa tam nahodou nepobil dakto :-D /pre istotu neposadim slovanistu vedla spartakovca:)))))/
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, na sestrinej svadbe mali hostia na stoloch menovky z cerstvych marcipanovych srdiecok, na ktorych mali napisane svoje menà. tie si samozrejme potom kazdy zobral na pamiatku so sebou, aj s vysluzkou :-) rodiny boli pomiesane e bolo velmi zaujimave spoznat novych ludi, aspon mali k sebe trocha blizsie aj pocas zabavy :-) no a pekne bolo, ze mladomanzelia vsetkych usadenych hosti kazdemu predstsavili, takze vsetci vedeli kto je kto. bolo to mile :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
sasettka: jo, presne tak, ako sa ludia u nas doma schadzali, tak sestra v ulohe hlavnej druzicky dostala na starost im to porozdavat, tak isto to bolo aj u manzela doma.. :-) A nebol ziaden chaos.. :-D rospina, to je pekne, vsetkych vzajomne predstavit, akurat pri vacsiom pocte svadobnych hosti si to dost dobre neviem predstavit..;-) Napr. my sme mali okolo 100 ludi a to by asi zabralo dost casu.. :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
my sme poverili druzicku a druzbu usadzanim :)), v autobuse ludom povedali ze je vyveseny zasadaci poriadok pred sálou kde su cisla stolov a mena). Menovky na stole nie su, k cislu stolu si sadnu lubovolne. Ked sa prislo k sale a zasadaci a tsssssss zas.poriadok nikde, ... organizatorka nato zabudla ho vyvesit.... takze cisla boli na stoloch zbytocneee... Nakoniec si vsetci posadali lubovolne, ale trvalo peknych par minut kym sa usadili. Ale tak co uz, take kiksy sa stavaju, este ze nas bolo len 40ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
@rospina my sme mali okolo 40ludi a tiez sme potom po veceri a prvom tanecnom kole s mikrofonom obehali hosti a kazdy sa predstavil sam a povedal aky ma vztah ku nam (švagor, kamarat, bratranec atd, medzi poslednymi hlavny stol - moj otec sa predstavil, zaroveň privital hosti a poprial prijemnu zabavu. )
Odpovedať
dobrý nápad je nakreslený zasadací poriadok, ak by si to dala do vstupnej haly každý sa zorientuje. Naposledy som to videla, že mali tento zasadací poriadok zavesený na stene a bolo to v zasadené v starom ráme na obraz. fakt kúlové :-)
Odpovedať
my sme mali menovky na stoloch a hostom sme povedali iba tolko ze ktory stol je ich a potom uz nasli svoje miesta. mali sme 60 hosti a islo to rychlo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?