Usadenie detí

Baby ktore mate deti ako ste ich usadili. Chcela by som mojich dvoch chlapcov usadit knam k stolu. Ja nemam maminu a moj nastávajúci ocina tak plánujem posadit za stôl deti. Mate stym niektora skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
Dietatka by ste si mohli dat kazde na jednu stranu alebo medzi seba. To je uz na vas. Ak budu medzi vami je mozno vacsia pravdepodobnost, ze sa medzi sebou zabavia, no mozu aj vymyslat. Ja by som ich rozdelila a dala si ich vedla vas. Vsak aj tak budu lietat hore dole, v podstate ide len o to, aby sa v pohode najedli.
Odpovedať
mozes ich dat podla mna kam len chces. ak ich chcete mat s vami za stolom tak si dajte jednoho vedla teba a druheho vedla uz manzela. do stredu medzi vas ich podla mna dat nemozes. ani nie, ze by to nevyzeralo dobre ale bavili by sa a to by vas zbytocne len rozrusovalo
Odpovedať
@julinka858 asi to tak spravím jedneho vedla mna druhého vedla drahého. Dakujem. 😉
Odpovedať
zasadaci poriadok je vyslovene len na vas. ked to mate takto, ze vam z kazdej strany chyba jeden rodic tak v tom nevidim ziadny problem. dokonca mi to pride aj take krajsie, ze budu sediet s vami za stolom. bude to super uvidis a fotky budu podla mna velmi pekne. mozete si potom dat jednu taku zo svadby kde budete iba vy za stolom dat vytlacit do takeho vacsieho formatu :)
Odpovedať
@patulienka1 len si ma viac uistila že si ich mam posadit k nám 😉 dakujem 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Tak by som to poriesila aj ja. Je to sice len na vas kam si ich usadite, no mat ja deti, tiez by som chcela aby sedeli co najblizsie k nam a kedze vy budete papkat aj z jedneho taniera, taketo usadenie je aj praktice. Budete mat posilu z kazdej strany.
Odpovedať
my mame jedneho syna a pocas hostiny bude sediet medzi nami. ked ho dam na moju stranu svokrovci sa urazia a ked na snubencovu s tym sice nasi problem nebudu mat ale to zase ja nechcem. tak jedine medzi nami. a je este malicky treba ho krmit... :-)
Odpovedať
@jaja1708 takto ked ich das, tak to podla mna bude fajn. Ved su to tvoje deti, tak preco ich nedat pri seba. Ja som za a keby som mala taktiez takto deti a bola by som v takej situacii ako ty, tak by som to vyriesila tak isto ako to chces aj ty
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám dievčatko a chlapčeka, sedeli pri nás, syn vedľa mňa a dcérka vedla muža. Plus svadobné mamy za hlavným stolom s každej strany jedna. Otcov už nemáme žiaľ. Bolo to úplne v pohode, po večeri to už aj tak bude jedno, budú lietať.
Odpovedať
Ono to usadenie je aj tak len na chvilu. Predsa len sa decka najedia a budu lietat kade tade. @edipiaf to muselo aj pekne vyzerat, ked mate aj chlapceka aj dievcatko. Inak je to uplne jedno by som bola povedala, ide hlavne o to aby to vyhovovalo vsetkym.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?