Sedenie pri hlavnom stole

Dobrý deň, riešim zasadací poriadok a mám dilemu, ako usadiť rodičov pri hlavnom stole. Máme komplikovanú situáciu, moji rodičia sú rozvedení a priateľova mama už nežije. Nebude blbé, keď bude vedľa mňa sedieť moja mama s priateľom a ich malou dcérkou a vedľa priateľa otec a krstní rodičia? Môj otec má tiež priateľku a malého syna a oni by sedeli s ostatnými hosťami. Keby usadím mojich rodičov vedľa seba, otcova priateľka by to asi nerozdýchala. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, @ika5521 my mame rovnaku situaciu, moja mama uz nezije a snubencovi rodicia su rozvedeni. riesim to tak ze budeme pri hlavnom stole sediet len my dvaja a rodicia s ostatnymi hostami. svokra to chvilu rozdychavala ale sama uz to teraz chape. alebo ak chces mat viac ludi pri hlavnom stole, posad si tam svedkov s partnermi, aj take sedenie som uz videla na svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ika5521 ja som videla tak ze za hlavnym stolom sedeli manzelia s druzickami a druzbami a rodicia sedeli pri inom sole, pretoze mali inych partnerov s detmi atd.
Odpovedať
Záleží koľko miest je obmedzený pre hlavný stôl. Ale keďže je to komplikované u vás tak radšej buďte samy za hlavným a zvysok dôležitých ľudí posad ku hosťom..
Odpovedať
Profilova fotka
@ika5521 a tvoj priatel uz ani otca nema? byt tebou to tiez tak spravim, ze za hlavnym stolom budte iba vy dvaja a rodicov dajte normalne pri hosti. mas dost tazku situaciu a toto bude asi najlepsie riesenie pre vsetkych
Odpovedať
Profilova fotka
Za hlavny stol usad iba vas dvoch a rodicov ked to mas taketo komplikovane usat normalne za stoly. Daj hned nejaky jeden, co bude pri vas a tam ich usad
Odpovedať
My máme tiež zložitú situáciu, tak som to vyriešila tak, že my dvaja budeme za hlavným stolom sedieť samy a ostatných som rozsadila tak, aby čo najlepšie bolo. Povedala som im, že sú dospelí a že ich tam chcem mať, ale už závisí na nich, či aj prídu.
Odpovedať
Profilova fotka
Je dobre, ked novomanzelia sedia za hlavnym stolom s niekym (najcastejsie su to rodicia, obcas svedkovia a pod.=doleziti ludia vo vasom zivote). Urcite si ku sebe niekoho dajte. Rozvedenych samozrejme netreba usadzat vedla seba, taktiez deti sa zvacsa za hlavny stol neusadzaju. Treba to vyriesit citlivo a rozumne. Vo vasom pripade by som si dal ku sebe svedkov a rodicov usadil aj s detmi oddelene medzi hosti. Drzim palce. Urcite to zvladnete na vybornu.
Odpovedať
Ďakujem pekne. Skúsim si to prejsť ešte s ostatnými členmi rodiny a snáď sa nejako rozumne dohodneme a pochopia to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?