Rozvedení rodičia. Kto by mal sedieť pri neveste?

Ahojte, moji rodičia sú rozvedení, nevychádzaju spolu najlepšie , no tolerujú sa, pri hlavnom stole budeme sediet my a na mojej strane bude sediet otec s mamou, mama však chce pri mne sediet, samozrejme aj otec. Chcem sa Vás babenky spýtať mal by na strane nevesty sedit prvý otec alebo je to jedno ?? ako to bolo u Vás ? väčšinou čo som videla prei neveste sedel najprv otec a na eníchovej strane najprv mama... ďakovala:)
Odpovedať
podla spravnosti a takeho nepisaneho pravidla je to tak, ako pisete ... najprv otec, potom mama. Myslim, ze vo vasom pripade to musia prijat tak, ako sa vy rozhodnete.
Odpovedať
@mon29 zvykne to byť tak, že vedľa nevesty sedí otec a vedľa ženícha mama, no ja mám podobný problém ako ty, s tým rozdielom, že mama otca nechce ani vidieť a budem rada ak sa vôbec zmieri s jeho prítomnosťou na svadbe, na ktorej mi záleží, tak dúfam v zázraky zatiaľ.. takže to budem musieť riešiť tak, že otca odsadím niekam úplne mimo jej dohľad :)
Odpovedať
Profilova fotka
U nás to bolo tak, že po pravici nevesty sedel jej otec, potom jeho manželka, manžel matky, matka, dedo z matkinej strany, babka z matkinej strany
Odpovedať
Ahoj,vedla mna sedela mamka a tak ocko,aby nebola na kraji,kedze pri hlavnom stole sme sedeli iba siesti. (Vedla zenicha sedela jeho mamka a na kraji jeho ocko). No je to na tebe...
Odpovedať
Profilova fotka
Nevesta by mala sediet po pravici zenicha, vedla nevesty, zenichov otec s manzelkou a zaroven vedla zenicha matka nevesty s manzelom.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.spolocenskaetiketa.sk/svad...
Odpovedať
No, my mame dost zlozitu situaciu... Draheho rodicia su rozvedeni a kazdy ma svojho partnera, moja mama je vdova a pride so svojim znamym aby nebola sama.. Co vcul? Dali sme tak, ze pri nas budu sediet svedkovia ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Vedla mna sedela mama a az potom otec. Vedla mojho draheho sedel svedok a potom jeho priatelka. Jeho rodicia su rozvedeni, nevedeli sa dohodnut kto tam bude sediet, lebo chceli tam byt vsetci styria (otec s manzelkou, mama s manzelom) . A to som zas ja nechcela, aby nas tam sedelo 8, by som nebola potom v strede :-D Takze aj takto netradicne sa to da v najhorsom pripade vyriesit :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
https://mojasvadba.zoznam.sk/magazine...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?