Rám na zasadací poriadok

Profilova fotka
Ahojte, prosím Vás ako ste riešili zasadací poriadok pri dverách? potrebujem veľký rám a tam to už nejako naaranžujem..ale odkiaľ ho zobrať?
Odpovedať
@majkamg Ahoj, ja som ho mala pozicany od květinářky. Stalo to par eur, ale ja som hlavne potrebovala pozicat ten stojan (nieco ak maliarsky) a ona to poziciavala, a mi to nadizajnovala aj stym ramom. konkretne mne to nakoniac nalepila na také ozdobne zrkadlo, ktore odobila do zvyysku vyzdoby.
Odpovedať
Bars kde. Mozno ma taky ram doma aj niekto z rodiny. Treba sa len popytat, aby si ho zbytocne nekupovala, vies podla mna ho vyuzijes len v tej jede de. A ked tak podla mna by nebol problem si nieco take aj vyrobit a bolo by. To by bolo mozno ze aj to najlepsie riesenie. Spravili by ste si ho presne podla seba a take to handmade sa teraz celkom aj nosi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by som ho tiež skúsila pohľadať po rodine. Možno ani nevieš a nejaký by sa bol našiel. Takéto veci sú dosť drahé na to aby si ho použila len raz a potom ho odložila do pivnice. Záleží aj od toho akú máš predstavu. Aký by mal byť veľký a podobne. No minule som bola na kamarátkinej svadbe a ona mala tiež rám no vyrábala si ho sama :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?