Program na vytvorenie svadobných menoviek? Poraďte

baby vie mi niekto poradit program na vytvorenie menoviek????
Odpovedať
Profilova fotka
ja som svoje robila normálne vo worde :-) a potom ich vytlačila...
Odpovedať
Profilova fotka
tiež som ich robila vo worde... a vytlačila na bledučko ružový papier :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kupila vizitky, bolo pri nich cd, na nom bol program, ten som stiahla do pc a super, dokonca som s nim vytlacila aj etikety a teraz svadobne dvd pre hosti, ci obal na dvd, takze nelutujem investiciu :-)
Odpovedať
Ja som kupila oranzovy papier, zlatu fixku a este take kvietky z latky, ktore som na to nalepila. Mena som pisala rucne, a mne sa to velmi paci ;-)
Odpovedať
ja som objednávala pekné menovky (spolu so svadobnými magnetkami na pamiatku), menovky vychádzali 40 centov na osobu, čo sa mi zdá super a nemusela som sa s tým trápit :-) ak niekoho baví samovýroba, tak nepoviem ani slovo, ale ak niekto na to nemá vlohy (vid. ja), tak určite je lepsie objednat. predsa to príde vyrezané, s ozdobným písmom, stačí uz len poskladat 8-)
Odpovedať
Ja som si ich vyrabala v obycajnom kresleni... stiahla som si z netu sablonu, ktora sa mi pacila a tak.. povodne som mala objednane hotove, personalizovane menovky, ale dost tesne mi oznamili, ze nieco zlyhalo a nebudu, tak som si ich vyrobila sama a boli krajsie, ako keby som mala tie objednane...
Odpovedať
Lubka 83 aka je to sablona? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
dievcata ak máte chuť na netradičné menovky kuknite na sashe.sk-angie1923
Odpovedať
Nevesty, ktoré si robíte samé menovky na stôl - poslali by ste mi prosím nejakú predlohu? napr. vo worde alebo podobne? dakujem Zuzana.sk@email.cz...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tu predlohu by som brala aj ja :-) chvostik22@azet.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?