Okrúhle stoly a zasadací poriadok

ahojte baby, ktore ste mali okruhle stoly na svadbe. ako sa vam podarilo usadit ludi po 10? Ja som chcela ze rodiny pokope, ale to by som musela mat pri jednom stole ludi 13, pri dalsom 8. Ci ste to rozbili nejako? hrozne sa mi pacia okruhle stoly, ale zacinam mat pocit ze mat ihly je praktickejsie... :-| tak snad mi nejako poradite, kedze sa mi pacia, tak ich chceeeem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky ...tak veľmi ťa nepoteším ...robila som svadby akcie ....najideálnejšie sedenie je po 8 osôb to je akurát ..10 to už je tlačenica a 13 to užite nie ,neodporúčam ....no jednoznačne okrúhle stoly su teraz in ...najkrajšie ,a modernejšie :-)
Odpovedať
ahoj, my budeme mať tiež okrúhle stoly.. pri stoloch budú tak po 10 ľudí.. už som skúšala tak predbežne si ich usádzať, že ako by to vychádzalo, ale celkom sa to dá. Naštastie je to u nás tak, že naše rodiny sa celkom dobre už poznajú a kamarátov máme viac-menej tak spoločných, že skoro všetci sa navzájom poznajú.. ja mám napríklad taký kľúč, že sú po úzkej rodine, t.z, maminin brat s manželkou, tromi deťmi a ich partneri spolu pri stole - oni sa až tak s ostatnými nepoznajú, tak budú mladý s rodičmi spolu. Ocino má dvoch bratov a je tam viac detí, tak som spravila to, že oni dvaja spolu s manželkami budú pri stole tiež so staršími manželskými pármi, čo sú ako rodinní známi a samozrejme, že veľmi dobre sa poznajú a potom mladých bratrancov, sesternice spolu s partnermi ich pri ďalšom stole. Ono sa to dá celkom pekne vyskladať.. len treba nájsť hlavne ľudí, ktorý si rozumejú a ktorým bude pri tom jednom stole dobre..
Odpovedať
@barmat jeej, dakujem za tip dat deturence dokopy... ked to davam po rodine a kamaratoch mi vyjde 8-9 ludi, tak snad to nebude zle. ale ak je 10 miestny stol nie je potom pri pocte 7-8 ludi prazdny?
Odpovedať
Aj ja prave riesim zasadaci poriadok, mame taktiez okruhle stoly. Pri nasich stoloch moze byt max. 8 ludi, no a kombinujem to presne takym sposobom ako pise @barmat - mladych davame sediet spolu, nezavisle od rodicov (myslim takych mladych dospelych ktory uz maju svojich frajerov, frajerky).. Ja som zacala tym ze som si napisala ludi ktori urcite musia byt spolu, a potom uz len dosadzujes kto sa kde hodi, kto si s kym rozumie a tak.. :) da sa to, ale pamataj ze nie vzdy sa da kazdemu vyhoviet..:) vela stastiaaaa :)
Odpovedať
trochu mimo temy, ale ked uz som ju zalozila tak si to ako autor temy odpustim: videli ste uz aj stolicky bez navlekov pri okruhlych stoloch? drahy navleky nechce, tam kde budeme mat maju pekne stolicky ktore mi sedia do vyzdboby.. akurat netusim ako to bude bez toho vyzerat, kedze som nikde take nevidela
Odpovedať
Profilova fotka
@nanervy_2 my sme mali 10 miestne stoly ale jediny jeden bol naozaj vyplneny 10 ludmi.. Ostatne boli po 8 a 7 a veru vobec neboli "opustene" toho sa vobec nemusis bat.. Myslim ze ani nikto necaka ze sa presne trafis so zasadacim poriadkom po 10 ludi... :) ja som mala dokonca este jeden detsky stol kde boli uplne mini deticky (4 az 9r) stol bol blizko stolu ich rodicov..ale to musis vediet ze deticky sa poznaju a nebudu sa hanbit sediet bez maminky. Vela stastia a malo nervov :)
Odpovedať
My sme mali okruhle stoly po 6 ale koli poctu hosti sme to museli nakombinovat tak, ze asi 2 stoly mali 7 ludi ale nijako to nebilo do oci a po hlavnom jedle si aj tak ludia poposuvali stolicky a kolovali od stola k stolu a tak :)
Odpovedať
@nanervy_2 ahoj, ja som robila zasadací na jednu rodinnú akciu a vyriešila som to podobne ako hovoria baby. Presne som vedela, kto sa s kým baví. Napísala som si provizórne menovky na papieriky a na tvrdý papier som si nalepila stoly podľa toho ako budú v sále a už som ich len poukladala. Zasadací som ukázala, tých, čo nesúhlasili som prehodila a potom som to nalepila. Teda som presne vedela kde budú sedieť a aj ako to bude vychádzať. Ja som mala ideálny prípad, pri každom stole bolo 10 ľudí =-) veľa šťastia :)
Odpovedať
My mame tak malicke rodiny, ze to mame tak, ze my sme pri hlavnom obdlznikovom stole s rodicmi, pri jeden gulaty stol sa zmestia obidve rodiny dokopy (8 ludi) :-D jedine svagrina s priatelom budu pri dalsom stole s kamaratmi a to budeme mat 3 stoly s kamosmi a tam sa poznaju vsetci so vsetkymi :D
Odpovedať
no u nas tiez sranda,lebo je nas len 36 max - my s rodicmi bude klasicky i-čkovy a ostatne okruhle.a aj ked su stoly 8 miestne,nam na kazdy stol vychadza min 5 ludi a pri niektorych 6 a pri niektorych 7.skratka neda sa to odseknut,ale kaslem na to,tak budu o 6 a 7 rozmiestneni,keby som mala mat pri kazdom rovnaky pocet,tak to ma skorej trafi slak.nemozem dat dokopy ludi,ktori nemaju o com...a nemozem jedneho priradit uplne k neznamym.hold..urcite bude nejaka kritika....a tiez rozmyslam ze ludia s klasickymi i-čkovymi stolmi to maju lahsie...lebo tam sa jedna hlavne o suseda a ked tak o oproti sediaceho.no bude to este sranda....ale vychadzaju nam tam dost rozdiely v poctoch niektorych stolov 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?