Na ktorej strane sedí ženích a na ktorej nevesta na hostine?

Ahojte. S drahou sa nevieme dohodnúť kto má na ktorej strane sedieť na hostine. Neviete ako by to mylo byť po správnosti. Pozerali sme aj tu veľa fotiek a každý to má inak. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
správne by to malo byť,že žena má sedieť po mužovej pravici vždy... :-) ale veľa párov si to dáva aj podľa toho, na ktorej strane je viac miesta alebo podľa počtu hostí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano presne tak, manzelka ma na hostine sediet po manzelovej pravici :). Aj do kostola alebo uradu by mala zena k muzovi prist zlava a ako novomanzelia sa otocia a odchadzat by mali tak, ze zena uz je po muzovej pravici.
Odpovedať
ja som sedela po mužovej pravici :-) som tu vyčítala, že to tak má byť, hoci mi ľavá ruka od srdca pripadá tiež logická :-)
Odpovedať
presne tak, sedí po pravici, teda tak by to malo byt :-)
Odpovedať
Spravne by malo byt po pravici, ale ja napriklad stale sedim po lavici lebo ako lavacka by som sa vela nenajedla inak :-N
Odpovedať
Ďakujem vám veľmi pekne za rady :-)
Odpovedať
ahojte, tak potom my sme sedeli uplne naopak a to tak, ze ja som bola po manzelovej lavici... aj v kostole, aj na hostine. tak nam to bolo povedane. nastastie nikto nenamietal, ze by to malo byt naopak ;) a milujeme sa aj napriek tomu. hehehe
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?