Kde usadiť kňaza?

ahojte :) kňaz, ktorý nás bude sobášiť je náš rodinný známy, neslúži ani v našej obci a sobáš bude v jeho farnosti a chcem ho pozvať. Premýšlala som nad tým, kam ho usadiť. Za hlavným stolom sedíme od stredu my dvaja, naši svedkovia (najlepší kamaráti) a potom naše maminy, priateľovi ocino zomrel a vedľa jeho maminy by sme chceli dať prázdnu stoličku, moji rodičia sú rozvedení a ocina na svadbu nevolám tak ma napadlo že vedľa mojej maminy by mohol sedieť kňaz. Aký je váš názor na takéto niečo? Je vhodné aby tam sedel?
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je to najvhodnejsie riesenie, nakolko by asi nebolo vhodne usadit knaza medzi kamaratov a ostatnu rodinu. Predsa len na svadbe zohrava ine postavenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme na svadbe kňaza posadili k hosťom, ktorých poznal. bol to kamarát viacerých mojich kamarátov, ktorí boli tiež na svadbe, tak aby sa cítil príjemne, posadila som ho k ľuďom, ktorých pozná :) neriešila som, že má postavenie kňaza, na hostine bol preto, že je kamarát a preto sedel medzi kamarátmi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme knazov posadili k hostom, ktorých poznali a bolo to uplne v poriadku...pokial by bol ten knaz iba jeden, uplne v pohode moze sediet za hlavnym stolom, aj tak je pravdepodobne, ze sa nezdrzi na celej svadbe.
Odpovedať
Bude tam poznať viac ľudí ale tam sú všetci po pároch a stoly máme pre 8 ľudí takže ťažko nájsť miesto medzi hosťami...Ďakujem za rady dievčatá :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?