Kde usadiť kamaráta kňaza na hostine?

Ahojte, nestretli ste sa niekto s prípadom, že na hostine bol aj sobášiaci kňaz - kamarát? Ja mám taký prípad a neviem sa rozhodnúť, kde ho usadiť. Budem mať celú partiu kamarátov a medzi nimi je aj ten kňaz. Asi by bolo vhodné kňaza usadiť niekde na "lepšie miesto" - blízko k novomanželom, ale buď by som ho tam usadila s celou partiou kamarátov, čo ale nechcem, pretože neusadím kamarátov bližšie ako rodinu, alebo by som tam dala iba jeho, ale zase ho oddelím od ľudí, s ktorými sa pozná a bude baviť a dám ho medzi moju rodinu, ktorú vôbec nepozná. Ja som viac naklonená tomu, že ho dám hoci aj niekde na koniec stola, že tam bude s celou partiou mojich kamarátov. Ale chcela by som počuť aj iný názor.
Odpovedať
Ja by som ho dala ku kamaratom. Aspon u nas v partii sa to tam robi, dokonca jeden moj kamarat- knaz je uplne rad, ked moze sediet medzi kamaratmi ako ked ho daju medzi rodinu, kde si pomaly nema co s kym povedat. Mna teda svadba necaka este, ale ide sa teraz zenit moj brat a knaz, ktory je zaroven nas najlepsi kamarat bude sediet pri stole so mnou a nevestinymi surodencami, cize pri rodine, ale u nas je to tak, ze pozna celu rodinu a aj na mojich promociach sedel s rodinou nie s kamaratmi. Popripade sa ho rovno spytaj, ja som sa pred svojimi promociami spytala, ci chce byt pri rodine ci pri kamaratoch a rozhodol sa sam.
Odpovedať
@82lienka @veronicka rovnako ma este svadba necaka,ale bola som na svadbe svojim kamosom, ktorych tiez sobasil kamarat knaz...a posadili ho k rodine...no aj sam povedal,ze sa tam necitil v svojej kozi...a aj tak castejsie sedel pri nas...takze vlastne na svojom mieste bol len na 'oficialnej' casti ;).....ale @veronicka ma pravdu - spytajte sa ho a vyriesi to sam ;)
Odpovedať
Piste, aj mna by to zaujimalo, este som to sice neriesila, ale sobasi nas kamarat a myslim, ze mu prislusi nejake cestne miesto. On z pritomnych asi nebude poznat velmi viacerych nez nas dvoch, tak by som ho chcela mat blizko nas.
Odpovedať
Veľmi pekne ďakujem za príspevky :) Urobím to tak ako radíte, opýtam sa ho.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?