Ako osláviť prvé výročie svadby?

Profilova fotka
Ahojte manzelky...vedeli by ste mi poradit ako oslavit prve vyrocie svadby? od manzela som uz dostala sperky (to maju jednoduche co? :D) no ja ho chcem prekvapit nejako mame vsak dve obmedzenia, prve je cas...kedze mame dve deti ( tie ma kto strazit) a drahy pracuje v zdravotnictve (nemoze zi aktualne vziat dovolenku) mam na to iba jedno popoludnie resp jeden den, bez noci mimo domu. Bola by som rada ak by sme si obaja mohli dat drink alebo vinko, cize asi len v lokalite do dajme tomu 10-20 km v okoli Presova, alebo priam v presove. Poznate nejaky utulny, bar, romanticku restiku, zazitkove miesto??? alebo nejaky napad ako to oslavit? Dakujem za vsetky odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
zabudla som dodat zeje to teraz 20.1.2019 :)
Odpovedať
Neviem, či ste také akčné typy, ale čo tak Steakhouse a potom https://paniqroom.sk ? :-)
Odpovedať
@hatsepset V Presove mas restauraciu Zwicker - je tam aj ranc s konmi, vnutri to vyzera krasne a varia uzasne - tak by som asi zacala romantickou vecerou tam.
Odpovedať
Nadviažem na @fokuska vo zwickeri majú najkrajší wellnes, môžem len odporučiť. Mali by ste spojenú večeru, wellnes a pekne miesto. Alebo potom s podobnými vecami aj saris park pri Sarisi, tiež pekne miesto :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli v úžasnom wellnesse v Košiciach - je to hotel Privilege, myslím. Wellness má štýl rímskych kúpelí, izba bola super, raňajky tiež, veľmi sme si to tam užili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simona_18 @fokuska @moniqam @barababic dakujem zatial za tipy :) manzel rad jazdi na konoch, tak mozno ten zwicker by nebol odveci. A ci akcni? No ja oproti nemu az prehnane :D , on je rad doma,
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kates33 A keby ste sa normálne dohodli, že niekam spolu vybehnete na večeru, do kina, niekam do wellnessu ( neviem, čo preferujete). Že to proste nebude prekvapenie, ale normálne sa dohodnete, ako strávite večer, prípadne celý spoločný deň.
Odpovedať
@smoulinaeva Tiež si myslím, že toto je rozhodne lepšie riešenie, aby si sa vyhla možnému sklamaniu 😄 Sama by som to takto spravila radšej 🙂
Odpovedať
@smoulinaeva mne sa tento napad tiez paci. lebo neviem no, ci je zase prve vyrocie az taky zivotny milnik, ze by bolo treba vymyslat neviem ake dary.
Odpovedať
@gretusiatko nie je to taky milnik, ale ked to partneri tuzia oslavit, tak preco nie? hlavne, aby s tym obaja boli ok, vsetko je o komunikacii.
Odpovedať
@darinita55 ved jasne, kazdy to vnima a ma inak, ja len z vlastneho pohladu hovorim. u nas sa nejak vyrocia napriklad neriesia, pokial nejde o tie okruhle.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gretusiatko no rozhodne to nie je dolezite 🙂 my sme si na tomto nejak obzvlast nepotrpeli vobec, ani co sa tych "obycajnych" vyroci tyka, nas to tak nebralo proste 😄 ani valentin napriklad nie.
Odpovedať
Profilova fotka
valentin sme oslavovali iba raz a potom nas to preslo 😄 kazdy si proste na toto nepotrpi, mozno to znie ako klise, ale tiez si myslim, ze jednoducho si treba tu lasku vyznavat po cely rok, nie len v tento jeden den.
Odpovedať
To mi príde tiež dosť podobné, že teraz príde odrazu jeden deň a treba si dokazovať to, že sa ľúbime celý deň a všetkými možnými spôsobmi. Radšej si to rozložím po troške na celý rok ako vyčerpať v jeden deň 😄
Odpovedať
@smoulinaeva A tak by to malo byť 🙂 Aj tak všetky tieto sviatky prinesené z Ameriky mi prídu neskutočne od veci 😄 Halloween ani nehovorím. Ale tak keď to niekoho baví, nech sa páči, nestarám sa do nikoho, nech si každý oslavuje čo chce 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?