Zväčšenie pŕs vlastným tukom - máte skúsenosti?

Ahojte, prosim vas, mam otazku na vás, ktore mate tuto proceduru za sebou, alebo aj na vas, ktore nad tym uvazujete. Chcela by som naozaj kazdu radu a skusenost ci uz pozitivnu tak aj negativnu ohladom tohtobzakroku :)) hlavne kde, za kolko, aku to ma trvacnost, alebo vsetko vsetko, co vas len napadne :)) ja uplne ze vela tuku navyse asi nemam, ale stacilo by mi zvacsenie aj o 1 cislo...vopred vrela vdaka!!
Odpovedať
Ja nad tým uvažujem celkom dlho, ale bohužiaľ to pre mňa nie je finančne možné ..
Odpovedať
Ahoj, nemam ale svagrina ma... Vidno ze su vacsie ALE stazuje sa ze jej v mieste odkial jej vzali tuk ostala priehlbina, kt sa ani po vyse roku nevstrebala. Dalsia vec je, ze ak by si schudla vyraznejsie tak tie kozy schudnu tiez...
Odpovedať
Podľa mňa je to lepšie s tým tukom, hlavne preto že sa ti prsia len prifúknu a nie je to ako u implantátov. Ja keď som na tom bola v yes visage tak mi tuk brali z bokov a brucha a rovno mi s tým prsia vyplnili. A bola som po celú dobu pri vedomí, len mi miesta umŕtvili. Párkrát som cítila, že to napríklad pichlo a bolo to nepríjemne, ale dalo se to zvládnuť. Inak som nič necítila.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?