Vzťah dvoch ľudí. Veríte že môže vydržať až do smrti?

Profilova fotka
ahoj dievcata...chyta ma depka. :-( verite ze vztah dvoch ludi moze vydrzat az do smrti stale krasny??rodicia mojho priatela sa lubili az do smrti markusovej maminky.oni to robili spolu stale moj sa im pritrafil ked babka s dedkom mali 50rokov...popri tom si adoptovali este jedneho chlapca ktory ich ma stale rad...ja mam pocit ze dnes je taka sialena doba ze uz to take nemoze byt...este raz sorry predsvadobna depka.
Odpovedať
Profilova fotka
Mirka - pokus sa zahnat tetku - depku prec ... Doba sa vzdy meni, ale laska je cosi nadcasove ... ja osobne verim vo vztah na cely zivot a snazim sa robim co najviac preto, aby aj ten nas taky bol ...
Odpovedať
Verim vo vztah a lasku na cely zivot, ale bez obetovania sa, snahy a nevzdavania sa to nejde. Na vztahu treba vzdy pracovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, sharlotta
Odpovedať
Profilova fotka
majcik idem ju zahnat do predajne s topankami ;-) .ideme tam spolu s mojim a nasou dcerkou.ja viem ono je vztah je podla mna ako vlacik ktory musis tlacit kazdy den a ked ho tlacia dvaja je to hned lepsie.markus ma vcera prekvapil len tak doniesol malinkej krasnu ohradku a mne kyticu kvetov.prajem krasny dniiik.
Odpovedať
Profilova fotka
Mirka - no vidis, tak toto sa uz cita lepsie :-) Zelam krasny den :-)
Odpovedať
mirka414: neboj sa, aj dnes urcite existuje taka laska :-) ale nemusi to byt vzdy o tom ze sa dvaja lubia ako "za mlada". V starsom veku je velmi pekne ak maju manzelia voci sebe respekt a vzajomnu uctu. Aj ked je teraz doba uplne ina, vzdy zalezi len na dvoch konkretnych ludoch a na tom co je pre nich prvorade. Ci to, aby mali karieru a kazdy rok zahranicnu dovolenku, drahe auto a bohaty spolocensky zivot. Alebo to, ze si spolocne zahraju trebars spolocensku hru, zajdu niekam na prechadzku, na bicykle, na dobry film... Toto su sice extremy, ale je najlepsie to spojit... no predovsetkym ide o to "najst si cas pre toho druheho, venovat mu pozornost a ako povedala sharlotta kadzym dnom budovat vztah, aby bol zo dna na den pevnejsi." Co sa mna tyka, mam pocit ze s priatelom nas vztah budujeme, a je uplne iny ako bol na zaciatku. Aj ked obcas mame nezhody a trochu sa hnevame, je to len taka burka kdesi vonku za murmi nasho vztahu a ta podstata je chranena. A aj preto to nenarusuje nas vztah.
Odpovedať
ja osobne verim na vztah na cely zivot,ani si neviem predstavit ze by bol v mojom zivote niekto iny,aj ked si myslim ze idealny vztah neni,vsade sa nieci vyskitne a ani nikto vo vztahu neni dokonaly, ale ked dvaja daju do vztahu maximum tak to moze fungovat.my sme spolu 17 r a este vzdy sa najde nieco cim sa navzajom prekvapime aj po tolkych rokoch,myslim prijemne ,ale su aj chvile ked ma stve ]-( ,ale aj ja dokazem byt protivna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Janka - urcite neboze byt idealny vztah, kedze neexistuje idealny muz, ani idealna zena :-) To je pekne, co si napisala ... snad budem moct aj ja toto konstatovat po 17-tich rokoch.
Odpovedať
mirka, na tejto stranke plnej nadsenych neviest a mladomanzeliek Ti vacsina z nas povie, ze veri na lasku na cely zivot. Ja jednoznacne tiez. Ja som hladala muza na cely zivot a viem, ze tak ako kedysi, tak aj teraz moze pekny vztah trvat az do smrti. Bude to stat mozno vela kompromisov a premahania sa, ale da sa to, ked sa chce.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ste super...ten moj je neskutocny najradsej je v mcdonalde a to je zazrak ked vypije jedno pivo.ale ked ja som predtym videla tolko zleho.7rokov som pracovala v rodinnom bare a tam bolo tolko chlapov co len chlastali...ten moj mi popri tom pripada strasne neskutocny!teraz sa napr.vadi a dcerkou za dialkove na televizor ;-) ona len pocuva a smeje sa mu...
Odpovedať
moj osobny nazor je, ze v dnesnej dobre stroskotavaju vztahy z pohodlnosti... jednoducho sa ludom nechce prisposobovat jeden druhemu.. vztahy su aj o kompromisoch a hladani najvhodnejsich rieseni... aj o prisposobovani sa... nieco sa mi na to druhom nepaci, tak najjednoduchsie je rozist sa... ale to urcite nie je riesenie...(samozrejme s vynimkou nasilia, alebo nejakych zavislosi vo vztahu, tam byva rozchod/rozvod riesenim) mozno si niekto bude klepat na celo, ale ja verim, ze existuju vztahy na cely zivot... aj ked sa mojim rodicom manzelstvo rozpadlo, tak naopak stari rodicia mali pekny vztah... prezili spolu vela, aj vojnu, aj casy bez penazi a museli zivit styri deti, ale boli spolu krasnych 62 rokov, z toho manzelmi boli 57 rokov... dedko uz nezije, ale babka dodnes spomina na to pekne co spolu prezili... takze mam priklad v starych rodicoch, ze vztah sa buduje cely zivot, su aj horsie dni, ale tie zas vystriedaju lepsie dni, ked "vyjde slniecko".. ved nikto nie je dokonaly :o)
Odpovedať
Profilova fotka
Grettka - suhlasim ... zijeme v dobe, ked mame kopec vymozenosti, mozno si aj viac uzivame, ale sme pohodlnni, egoisticki .. atd.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja tiez verim vo vztah, lasku a manzelstvo na cely zivot...mam velmi dobry priklad v mojej najblizsej rodine, ci uz rodicia, ich rodicia alebo aj ich surodenci..v podstate keby nebolo mojho milacika a jeho rozvedenych rodicov, tak ani velmi neviem co to rozvod je...
Odpovedať
Profilova fotka
Anaxamon - ja si to tiez vravim, ked to dokazali moji rodicia, manzelovi rodicia a mnohi dalsi (nielen) v rodine, tak preco by sme sa nemohli o to usilovat aj my? Co sme horsi? :-)
Odpovedať
ahojte. ja tiež verím v manželstvo na celý život - mám pekný príklad vo svojich rodičoch, ktorí sa majú stále rovnako radi ako keď sa vzali. na vzťahu ale treba pracovať a nestačí ak sa snaží iba jeden. obaja by si mali prejavovať lásku a dôveru aj takými maličkosťami ako je napr. kvet alebo pekná sms-ka. a nie už pri prvej kríze podávať žiadosť o rozvod ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata prepacte nechcela som vam kazit pripravy to len kraaaamy dostala som to 1x po porode :-| !verim ze sme si dobre vybrali nase lasky na cely zivot...!
Odpovedať
Profilova fotka
Mirka - preco kazit? Niekedy je mozno dobre sa zastavit a zamysliet sa nad takymito otazkami ...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja len ze markus mi pripada hrozne neskutocny pre malinku je super otecko a pre mna super partner a priatel!len vazne som zazila strasne vela chlapov co dali prednost inym hodnotam ako je rodina.na prvom mieste alkohol a potom vsetko ostatne...a neskor ak stretnes cloveka ako je ten mas tazko sa tomu veri...takze plavat,plavat stale plavat,kazdy den a vsetko bude nadherne. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mirka - to je super, ze si nasla takehoto chlapa ... len si ho pekne pestuj a staraj sa o neho :-)
Odpovedať
mirka..tak ja by som ani nepomyslala nad svadbou,ak by som si nebola ista..z jednej som kvoli tomu zutekala.. 8-) verim v lasku na cely zivot..ale aj laska je ako vsetko ostatne..ak ju chces mat,tak sa musis o nu starat..tak ako o dieta..je to dozivotna starost,aj ked deti casom vyrastu a odidu..pridu ich deti a zas nejaka ta starost ako starych rodicov....a presne je to s laskou..pokial ju chces vo svojom zivote,musis sa o nu starat.. cim si blizsie ku svadbe,viac rozmyslas,ci robis dobre..ak si si uplne ista,tak skarede myslienky zazen niecim prijemnym :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hej ja som si uplne markusom ista milujeme sa a aj nas poklad.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
ahojte:-) Ja si mylsím že istoexistuje láska na celý život len je na nás či nájdeme ten správny typ človeka aby sme boli pár.Ja si myslím,somis istá že s Markom budem do konca života...Lebo ani s ním ani bez neho..milujeme sa ale obaja sme rovnaké znamenie tak ako italy family:-)
Odpovedať
verim na lasku dokonca zivota ale musia sa najst dvaja ludia co chcu to iste, dvaja ludia co sa vzajomne doplnaju a proste co do seba psychicky "zapadnu"
Odpovedať
Profilova fotka
my uz o chvilku strihame 2roky od svadby.a je to stale nadherne x-) x-) x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?