Vyzdoba mentol pink

Profilova fotka
ahojte ukážte vašu výzdobu vo farbe mentol pink :) Kde ste kupovali materiál na výzdobu?
Odpovedať
Profilova fotka
s materiálom na výzdobu si mať problém nemala, pretože sa dá kúpiť pomaly už všade. v galantérkach a najviac sa osvedčujú tie male obchodíky s home made potrebami. kamošky čo mali svadbu, využívali hlavne tieto obchodíky. a našla som napríklad takúto inšpiráciu
Odpovedať
Ako krásne dve farby si si vybrala ale nebojíš sa, že svadba potom bude až taká moc cukríková? Alebo ako by som to nazvala?
Odpovedať
Profilova fotka
@mauritka nebojim nechcem to az taketo. Len sem tam. Mne sa nepacia zasa napriklad dvoj- farbene staromodne konbinacie. To je asi vec kazdeho vkusu. Niekomu sa paci to niekomu zase ine.
Odpovedať
Profilova fotka
@renatisa dakujem za odpoved. U nas toho moc nie je. Budem sa musiet poobzerat vo vacsom meste.
Odpovedať
Profilova fotka
zaujimava kombinacia, taka vesela. no nejak y som to s no neprehanala a pouzila ju skor ako decor k bielej. vies len proste sem tam nieco v tychto farbach,aaby t ako sto tu uz spominali neposobilo cukrikovo. to by potom isto dobre nevyzeralo
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak to mam v plane mint chcem len masle na stolicky, ruzove obrusky, cislovania stolov bieloruzove a pom pom gule mint pink a biela, ostatne vsetko v bielej.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
keď to tak skombinuješ, tak to bude fajn, len moc nepreháňať, aby to nebolo prehnané. inak aj mne sa táto kombinácia hrozne moc páči je aj jemná a tá mentolová tomu podľa mňa dodá taký šmrnc. takže ja by som do nej šla ;-)
Odpovedať
@kiara08 Samozrejme, všetko je vec vkusu. Ale pokiaľ tam dáš pomenej tých farieb, tak to bude pekne vyzerať. Som si tým istá;-)
Odpovedať
Profilova fotka
https://sk.pinterest.com/explore/mint... toto je pre mňa topka, čo sa týka inšpirácie. Skús si pozrieť, vybrať, každej sa nám páči niečo iné treba hľadať porovnávať, skúsiť kombinovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babule nemáte niekto na predaj niečo v tejto farbe? Potrebujem ešte obrusy na stôl mentolovej farby, vázy mentolovej farby , a mašle na chiavari stoličky pudrovo ružové, biele svietniky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?