Výstava svadba 2011 - Košice. Kto sa chystá?

Ahojteee, kto sa z vás chystá na výstavu svadba 2011 v Košiciach? Tento rok bola v hoteli Centrum, ale budúci rok bude v Hiltone, tak sa teším, tam sa mi to páči viac :) Píšte píšte :)
Odpovedať
ahoj danyle. a kedy konkretne bude? chcem ist :)
Odpovedať
Ahojtee, ja sa tam urcite objavim a dufam ye kupim obrucky s dobrou cenou:)
Odpovedať
Na stránke organizátorov (Ceremoni) tam už beží reklama. A bude to 6.marca 2011 Podľa mňa to je super, všetko pokope, prehliadka šiať a ešte aj môžeš niečo vyhrať :)
Odpovedať
Nielly: Ja som si tie ceny predtým nezisťovala keď som tam bola,preto sa pýtam, sú tam fakt dobré zľavy? Musíš to kúpiť rovno tam,alebo si ich tam objednať? či ako to funguje?
Odpovedať
jeej ja sa tiez chystam... dufam ze to vyjde, lebo minuly rok sme boli pracovne prec ]-(
Odpovedať
Neviem ci vsetci ale niektorí davali zlavu aj 30% na obrucky. Kamaratky si tam kupovali. To si len objednas a zalohu zaplatis a potom cakas kym ti urobia. A mas aj viac dodavatelov po kope, nemusis potom behat po meste :-)
Odpovedať
No veď presne to, že je ich tam viac a máš to všetko pod jednou "strechou" :)) ja určite pôjdem a tiež chcem výhodne pokupovať :))))) Veď tá svadba stojí strašné výdavky... Zuziq8: tak dátum už vieš, treba si to zariadiť tak aby si to tento rok neprepásla :)
Odpovedať
pre mna to bude uz asi 4. vystava ale yatial som bola stale len doprovod a teraz sa konecne budu moct venovat mne :-)
Odpovedať
danyle, tento rok mal priatel sutaz (je kulturista), takze sme boli prec a sama by som tam nesla... tak snad buduci rok nam to vyjde :-p
Odpovedať
Profilova fotka
No ja urcite idem a konecne si uz budem moct aj nieco poobjednavat a nakupit, lebo minuly rok som len nestastne chodila, ze je este na vsetko velmi skoro, takze tento rok huraaaaaaaa na nakup :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej, ja tiez urcite pridem a uz sa tesim, snad tam nieco aj kupime :-)
Odpovedať
Heheh, no budeme všetky v jeden deň na tom istom mieste ;-) Možno sa aj stretneme, ale nebudeme o tom vedieť :-D Ja tam budem tentokrát po tretí, ale prvýkrát som bola pracovne ja, a prvýkrát som sa dozvedela, že niečo také sa organizuje, veľmi sa mi to tam zapáčilo, tak som šla aj druhýkrát, už len ako doprovod s priateľom (vtedy tam bol pracovne on) a teraz si tam už všetko poriadne popozerám, povyberám, ponakupujem :) A som rada, že to už nie je v hoteli Centrum..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja sa zúčastním prvýkrát, počula som samé chvály na túto akciu, pozerám, že aj od Vás, tak sa tam tešííím a som zvedavá ako to bude vyzerať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
carmenka tes sa, len sa priprav na davy ludi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola minuly rok poobede a celkom sa dalo prejst. na obrucky bol velky rad, inak ani nie. a daju sa dobre zlavy ziskat. napr. na oznamka 20% a tak...
Odpovedať
ahojte baby, ja som na vystave minuly rok nebola ale bola som dva roky dozadu a bolo to super. plno peknych veci a dalo sa vybrat ale este mi ich nebolo treba :-) inak bola som aj na vystave co bola tusim v lete v galerke a to bolo hrozne. tam nebolo nic. ale ta v hiltone naozaj stoji za to. tiez sa tam chystam na obrucky a oznamka. mozno aj pohare ak by mali dobry vyber.
Odpovedať
Profilova fotka
huráááá aj ja pôjdem, nedáme si stretko :-D ? veď ako tak čítam, ideme tam všetky :-D :-D
Odpovedať
martinuska: ano, minuly rok až tak plno nebolo, ale rok predtým v Hiltone sa až ťažko dýchalo :-D jasminka002: čo to bolo za výstavu v galerka? tiez nejaka svadobná? maryenn: aj mne to napadlo, vytvoríme skupinku pri nejakom stánku a budeme team "moja svadba fórum" :-D :-D
Odpovedať
ahoj danyle, to v galerke bola vystava svadba, zopar salonov, zopar kvetov. fakt nic moc. modna prehliadka na ktorej bolo viac spolocenskych siat ako svadobnych. o nic si neprisla, naozaj :-) hilton to zatial naozaj vyhral co sa tyka priestorov a tiez zastupenia dodavatelov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja sa tiez chystam, ešte som tam nikdy nebola, že však na čo, keď svadbu chystám až teraz :-) ale kamoška keď sa vydavala bola a veľmi si chválila. tiež dúfam, že tam budú nejake super veci a zľavy ..tešííííím
Odpovedať
mne sa celkom pacilo v tom centrume lebo sa mi to zdalo ovela vacsia a nebolo to takenapchane ako v hiltonealebo bolo menej ludi.:) Ale uz sa tesim velmi a dufam ze aspon nieco si odnesiem. :-)
Odpovedať
Aspoň inšpirácie si odnesieme keď už nič nekúpime :-D Ale nie, ja tiež verím tomu, že niečo výhodné sa nájde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak podaktore uz mame teraz vlastne poslednu moznost nieco kupit, lebo dalsia vystava bude o rok a to uz budeme mat po svadbe :-D a budeme stastne vydate a planovat babätka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Ja som bola uz 2x, ale vzdy som bola velmi sklamana, lebo kedze do svadby som mala velmi daleko, inspiraciu bolo lepsie hladat na webe ako tam. Pojdem vsak aj teraz, uz len preto, ze sa ma to teraz este tyka, pricom na ten dalsi rok, uz ma to zaujimat nebude:-)) Bude tam urcite milion ludi, kebyze som nieco kupila so zlavou potesilo by ma to, ale s takymito zlavami mam skor opacne skusenosti...neviem, ci ta zlava je ozaj adekvatna...teda ci samotna ,,povodna cena" uz nie je navysena...
Odpovedať
kzuzik: takze planovat babatka hej? :-D mas to v plane ako dalši krok po svadbe? ;-) petrikazuzka: tak urcite to budes teraz vnimat trosku inak, kedže to bude pre teba aktualne, ale s tymi zlavami mas aj ty pravdu. Moze byt ze ta cena je navysena a po zlave ta to vyjde rovnako, alebo ze aj po zlave je to stale velmi drahe :-D Ale tak tesme sa, na skodu to urcite nebude, poobzerat sa mozme a kupovat nemusime, ak to pre nas nebude vyhodne. A mslite, že sa tam bude dať aj niečo zjednavat? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja tam budem urcite..teda budeme aj s nastavajucim, este som nebola na takej vystave ale ked sa oplati tak urcite nebudeme chybat, uz teraz sa tesim :-)
Odpovedať
t1na: a kedy planujete svadbu? Toto je inak myslim 10. ročník výstavy, tak asi mala zatiaľ vždy úspech :)
Odpovedať
ahojte, chcela by som sa opytat, je tam nejake vstupne???
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som este na ziadnej vystave nebola, ale uz v minulom roku som chcela ist. Tento rok by som chcela ist velmi, dufam ze sa mi to podari. Tiez by ma zaujimalo ci sa tam plati nejake vstupne, a este ze ci to je od rana do vecera alebo ako....???
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, chystáme sa aj my s drahým po obručky na výstavu...Neviete niektorá náhodou ako sa volá tá česká firma s obrúčkami?Stratila som reklamu a na nete neviem nájsť...prosím napíšte názov, ak viete, ďakujem :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?