Vyberanie osmičky - dobré rady

Ahojte, priznam sa, mam panicky strach zo zubarov, no musim ist na vyberanie osmiciek. Ked som pocula pribehy kolegyn ako sa im to pomaly hojilo, muyseli brat antibiotika, znovu im to museli sit... zacinam sa bat. Nemate nejake rady ako to cele v pohode prezit? Alebo su nejake pripravky ktore urychlia hojenie, ako ja som ochotna su kupit vsetko co pomoze, ale aby to ozaj pomohlo... dakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pfuu tak to sa ti necudujem, ze mas strach. Moja kamoska bola vyberat vsetky 4 naraz, a z toho 2 este nemala ani vonku. Dala si to robit pod narkozou, co odporucam aj ja tebe, lebo nikdy nevies kolko to moze trvat... A na hojenie urcite harmancekovy caj, vyplachovat usta pravidelne, velmi pomaha, alebo aj svedske kvappky. A mozes si byt ista ze nejake tie kilecka pojdu dole, kedze nebudes schopna jest. Drzim palce...
Odpovedať
Ja som mala vybraté naraz horné osmičky a teda ja mám tiež fóbiu poriadnu zo zubárov. Mala som ich neprerezané, robené pri lokálke, takže počuť počuješ, iba to necítiš. Mne teda vytiahli také kone, že som rada, že sú von, to ste mali počuť, že to ešte asi nevideli a pod. Jednu som mala hlboú, že mi to zasahovalo až do dutín, takže tam mi museli vložiť nejaký silikón, samozrejme zašiť. Ja sa priznám, že som väčšie problémy nemala, pár hodím po operácii sa mi stalo, že mi začala tiecť krv z nosa, na čo som bola ale upozornená práve kvôli tej diere až do dutín :D potom som opuchla ako škrečok ale vymsíl že do nejakých 5 dní to bolo dobré. určite ak niečo tak doporučujem repík. Myslím si že uvidíš podľa seba ako zareaguješ, ja som síce opuchla ale inak bez problémov, samozrejme s obmedzenou stravou.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
tak mne trhali jednu neprerezanu pred dvoma mesiacmi, pri lokalke, sitie 4 stehy - teda nic maleho, prijemne to nebolo ale ani nic hrozneho, urcite dostanes lieky na bolest - ja som si dala len jeden - prespala som 20 hodin :D a hned mi bolo lepsie. Urcite odporucam harmancekovy caj na vyplachovanie a zabezpec si aby po teba niekto prisiel a odviezol ta domov. Jedine co som mala hrozne bola modrina este dva tyzdne :D takze neoporucam tesne pred svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
No kočky kedže sa na osmičky a podobne veci pozeram denne tiez som si u svojho chirurga dala nedávno dve neprerezane vybrat....cele to trvalo asi 15 minut kedze je velmi sikovny....po dvoch hodinach anesteza ustupila, zacalo to strasne boliet, dala som si jeden ibalgin a odvtedy som uz nevedela ani ze sa mi nieco robilo....pripuchla som a mala som aj modrinu kedze som odmietla antibiotika...tyzden som poriadne nevedela usta otvorit a potom to uz bolo fajn.... :-)
Odpovedať
Mne zubarka dala do rany taku penu, ktora obsahovala antibiotikum a aj liek proti bolesti. V ten den som bola v pohode na nocnej. Vobec to nebolelo, iba injekcia bola trocha neprijemna. Nemala som ziadny opuch a ani ine problemy. Trhala mi uz dve. Az som sa cudovala, ako rychlo ich vytrhla. Tiez som sa bala, lebo som citala ake problemy s nimi byvaju, ale zalezi asi aj od zubara.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?