Vlasová kozmetika Redken. Kde ju kúpim?

Profilova fotka
Ahojte, velmi by ma potesil nejaky kontakt, kde by som mohla zohnat produkty znacky REDKEN
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Da sa kupit v kadernicky salonoch, to ano, ale tam su velmi drahe. Chcela by som zohnat kontakt na niekoho, kto ich priamo dovaza, alebo si ich dava kupovat niekym priamo v zahranici. U nas je to velmi predrazene a nechcem to podporaovat ]-( Alebo aspon nejaky link, kde sa da tato vlasova kozmetika kupit a dovazaju produkty aj na Slovensko. Velmi fandim tejto znacke, tak hadam sa najde niekto kto mi pomoze :-) dakujem..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Viem iba dovzcu, je to biofarma nitra.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za tu biofarmu nitra, som pozerala na nete, trosku som sa tam stratila lebo mi to vyhodilo kadejake firmy, ale popritom som nasla aj ine kontakty, tak hadam som uz nasla :) dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Babky mate niektora skusenosti s vlasovou kozmetikou REDKEN ,idem si prave kupovat litrovky-sampon +kondicioner --extreme ,tak ak mate niektora skusenosti s touto znackou ,tak napiste
Odpovedať
Profilova fotka
nenajde sa nikto ,kto pouziva REDKEN? Viem ,ze je drahy a nepouziva ho hocikto ,ale ak mate skusenost napiste . :-)
Odpovedať
michelle1979, ja používam Redken, mám sérum pod žehličku, taký ružový, je super, krásne drží vlas a dúfam, že ho aj chráni, lebo je to tepelná ochrana.
Odpovedať
Profilova fotka
andzi, nepouzivala si aj nieco od kerastase? ci to nahodou nevies porovvnat s redken, co je lepsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem kocky aj za tieto nazory,uz som myslela ,ze sa nikto nenajde :-D ,je pravda ,ze tu je Redken predrazeny ,narozdiel od zahranicia . Ak sa niekto najde ,kto pouziva tuto kozmetiku,podelte sa o svoje nazory. Dakujem :-)
Odpovedať
barbarella: mala som od Kerastase masku na poškodené vlasy a nechám si ju vždy aspoň 15 minút pôsobiť a je dobrá, pomáha. Ale nejaké zázraky to nie sú.
Odpovedať
Profilova fotka
a ked to porovnas s matrix? to nie je podla mna nic extra. chcela by som skusit redken, je drahsi ako matrix, tak ci je aj lepsi.
Odpovedať
matrix používala moja sestra, ale nebola spokojná, takže ja som ho ani neskúšala.
Odpovedať
Profilova fotka
tak dakujem za radu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
barbarella: to nie je rada, pretože tvoje vlasy môžu byť iné ako moje. Ja ich mám gumované a to mi strašne vlasy vysušilo, po svadbe sa chcem dať ostrihať aspoň o 10cm. Mám vlasy suché, polámané, síce husté, ale akoby bez života. Stále si dávam na ne masky, čo síce pomáha, ale vlasy úplne nevylieči. Kaderníčka mi povedala, že sa treba tých gumovaných vlasov postupne zbaviť strihaním.
Odpovedať
Profilova fotka
Andzi: a neskusala si sampony,kodcionery od Redken? pre mna je number 1 Scwarzkopf,vo vsetkom ,len nie ta 10 min farba na vlasy ,velmi rychlo sa mi pri korienkoch vyzmyvala,ale taktiez to moze mat za nasledok ,neodborne nanasanie farby ,tak neviem ,ale uz si ju nekupim ,no a s REDKEN ,by som si chcela dat trocha vlasy do poriadku a veriiiim ,ze mi tato znacka pomoze ,ale tu ju urcite kupovat nebudem .
Odpovedať
Profilova fotka
Michelle: a kde kupujes redken? ja som si objednala z feelunique All Soft, kondicioner za 10 libier a sampon 8.85. je to dobra cena ci da sa aj lacnejsie? chcela by som este skusit niekedy ten Silk Fuel. nabuduce :)
Odpovedať
barbarella poznam zeny ktore si velmi chvalia redken, no musis ho vyskusat na sebe . ja spouzivam loreal proffesional, no mala som aj kerastase a to mi vobec nevyhovovalo...no momentalne som tiez nalomena na redken, predava ho moja kadernicka,no dost draho .Z tej stranky co si si ho objednala ti pride na SK?
Odpovedať
Profilova fotka
ja zijem v Prahe, v pohode mi to pride za dva tri dni, ale urcite to posielaju aj na slovensko. postovne sa neplati :-) a za kolko ho predava tvoja kadernicka?
Odpovedať
super, prestudujem stranku, daj vediet ked ti to pride ;-) neviem presne ceny,ale od 400 SK za sampon az do 1200 SK za masku urcite.
Odpovedať
Profilova fotka
Barbarella: pozerala som tu stranku a musim povedat ,ze ceny su super a este k tomu free worldwide delivery .diky za typ ,ja som si sice chcela kupit objem 1000 +1000ml ,(teda sampon +kondicioner ) za 39 libier ,ale na tej stranke nie je ,tak kupim klasiku ,aspon vyskusam ,co mi sadne a potom si objednam tie litrovky :-D ,potrebujem nieco na suche a jemne vlasy p.s.v kadernictvach to nekupujte ,to je predrazene o polovicu ,ak nie viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
michelle: a odkial objednavas tie litrovky? zuzka: ja som to objednala teraz v piatok rano o desiatej a dnes rano mi to prislo idem skusit :) takze jeden pracovny den :) feelunique je fajn stranka, par veci som uz od nich objednavala a som velmi spokojna s cenami aj s rychlostou dodania.
Odpovedať
Profilova fotka
maska Redken na feelunique stoji 16 libier, takze oproti 1200 sk celkom rozdiel...
Odpovedať
Profilova fotka
barbarella : cez e-bay
Odpovedať
Profilova fotka
barbarella: ako si dopadla so skuskou ,viem ,ze vysledok bude vidiet cca po mesiaci ,ale tvoj prvy dojem so samponu a kondicionera je aky?
Odpovedať
Profilova fotka
michelle: pocit som mala fajn, vlasy boli fakt take "all soft" :) zatial som nejake extra vysledky nepozorovala, ale zdalo sa mi, ze mam tie vlasy fakt lepsie ako po inych kondicioneroch, co som zatial mala. takze za mna mozem odporucat :)
Odpovedať
Profilova fotka
a mas pocit ,ze mas aj vacsi objem vlasov ,nesplasnu vlasy pocas dna ,drzia sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vaccsi objem som nepozorovala, ja mam dost huste vlasy a vacsi objem som nechcela, skor aby boli hladsie, co aj su, takze som spokojna. a dost rychlo vydrzali pekne bez mastenia, dlhsie ako napr. po matrixe. aspon na mojich vlasoch :) ty si si uz tiez nieco objednala?
Odpovedať
Profilova fotka
zatial nie ,neviem sa rozhodnut pre ten spravny :-D ,mne sa dost casto mastia vlasy ,mam ich suche a potrebujem aj objem ,takze vyberam
Odpovedať
Ahojte. mam vela skusenosti s vlasovou kozmetikou.,. okrem toho, ze to studujem mam aj vela odskusanych. redken kozmetika je zbytocne drha a mam pocit, ze su aj lepsie a hlavne lacnejsie a daju sa aj lahsie kupit. ale inak vsetko zavisi od vlasov, od ich stavu, od ich upravy a vela dalsich faktorov.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ada918:tak podel sa snami o ine pripravky ,ja si myslim ,ze Redken neni drahy ,ak ho vies zohnat mimo kadernictva,mas Redken odskusany,samozrejme kazdemu vlasu vyhovuje nieco ine ,ale myslim si ,ze Redken patri medzi top profesionalnu vlasovu kozmetiku
Odpovedať
výrobky Redken predavajú v Nitre v Biofarme
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?